Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Arkadaşlar burda bazı arkadaşlara doktorların sütü içemiyrsanız nesquik için dediğini duydum.Cips,kola vs. gibi yiyecekleri yemiyorsak bebeğimiz için bence nesquik de içilmemeli.İçeriği aynen şudur:Şeker, Kakao Yağı, Kakao Kitlesi, Yağsız Süt Tozu, Süt Yağı, Yapay Aroma, Mineral(Kalsiyum Karbonat ), Peynir Altı Suyu Tozu, Emülgator / Soya Lesitini .

Bende süt içemiyorum ama iki öğün yoğurt yada ayran şeklinde ve peynir yiyerek kalsiyum ihtiyacımı karşılıyorum.

Nesquik içenlerin tekrar değerlendirmesi dileğiyle yazdım arkadaşlar.

bana doktor 3 aydan sora başlıycaz kan ilacına demişti o zmn da zaten folik asit kullanmama gerek kalmıycak..senin doktor biraz erken mi başlatmış kan ilacına?

Canım Allah öyle bir yaratmış ki bizleri.Şimdi bebek senden sadece ihtiyacı olan kadarını alıyor.Hatta ilk üç aydan sonra sen yeteri kadar vitaminlerini almasan bile bebek bencil bir şekilde tüm ihtiyacını karşılayıp biraz da anneme kalsın demiyor.

Zaten folik asit ilk üç ay önemlidir.

cnmm valla ben bugün pek yogunum sıteye pek giremedim hamılelıkte sabahları mıde bulantısı son gaz devam ediyor otobuste yemek yıyerek gelıorum sonra gecıor ılaclarımı aksam topku alıorum gunduz uyku yapıyor her aksam nesguikle süt ve ceviz yiyorum bebekım bu yüzden ataka gectını dusunuorum inşallah günün gününe bu gideceğim muanede tutarr

ben sordum doktoruma folik asiti kesmedi. ama benim b12 ve folat sevyem çok düşüktü

Canlarim nasilsiniz? Internet paketim yok giremiyorum cok fazla ams sizlerle konusmayi cok ozledim insallah her biriniz gupguzel haldesinizdir biz bugün gittik doktora 3cm olmus 9+4 günlük teyzoslari simdilik sukur Allaha ikimizde iyiyiz sizleri cok opuyorum canlarim hayirli haberlerinizi okumak istiyorum hep dualarim sizlerle minnosumda bende optuk <3

Canim benim belirtiler göğüs çevresinde kahverengi halka sivilce gibi noktalar Çıktı bel ağrısı ve gece yatarken kasıklarımda ağrı oluyordu ve cok su salgam istedi canim. Birde yesil akinti varfi.Bulantı baş dönmesi falan yasamadim. 5.hafta ya girdik ama zor geçiyor ara ara kanama oluyor onun dışında gelişim normal görünüyor inşallah cuma kontrol var kalp atışı için dua edin bol bol hayırlısı ise versin rabbim çok istiyoruz

cnmm bızlerde ıyıyz sukur masallah buyumuzzz mınnakımız bende en son gecen hafta persembe gıtım dr o gun 1,5 cm dı yavrum 8 haftalıktı bıraz gerıden gleıo benm mınnakım ama olsun kapatıcak arayı ıns.. evde neler yapıosun bakalım

bana doktor 3 aydan sora başlıycaz kan ilacına demişti o zmn da zaten folik asit kullanmama gerek kalmıycak..senin doktor biraz erken mi başlatmış kan ilacına?
Benim hemoglobin 11.8 çıktı, alt sınır 12 miş. Aslında dr fazladan ilaç vermiyor bu zamana kadar folik asit bile vermedi. Herhalde ihtiyacım varmış
Evet canım şu anda pek sıkıntı olmuyor ama bebiş biraz büyüdüğünde vücudumuzun depolarını boşaltacak. Ben 3 aylık dönemdeyim
ben sordum doktoruma folik asiti kesmedi. ama benim b12 ve folat sevyem çok düşüktü
Kan hapını da mı içiyorsun ilave olarak? Benim b12 ve normal seviyede. Bilmiyorum ne yapmalıyım
hayat çok güzel di mi kızlar :))
Hayat anne adayı olduğumuz için güzel ama insanların bin bir çeşit sıkıntısı da devam ediyor. Olsun anne olmanın hayali bile güzel.
Senden böyle haberler almak güzel. Maşaallah bebeğin de büyümüş annesi:) Benim de iyi geçiyor, şükür bulantı falan da yok.9+5 benim de, çok yakınmış.
Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler

Günaydın canım. Nasıl geçiyor günün?

Şaka yapıyorum canım:)

Hamileliğin ağır mı geçiyor? Bence hamilelik dönemi de çok güzel bir dönem, sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz, gerisi kolay

Şu aralar uyukluyorum sürekli ağır falan geçmiyor aslında ama kızım sürekli kucağıma gelmek istiyor 3 yaşında ama kardeşini şimdiden kıskanıyor galiba kaldırmamam lazım ama olmaz da diyemiyorum üzülecek diye kardeşim hep senin karnında bende orda olabilir miyim falan diyor sen de ordaydın büyüdün bize geldin o da gelecek diyorum ama yine de nazlanmak istiyor babaya da hiç yüz vermiyor verse de eşim ilgilenmiyor sağ olsun geçecek diyorum sadece

Sağol canım bugün biraz tansiyonum düşük galiba onun haricinde iyiyim çok şükür.
Sen nasılsın?senin nasıl geçiyor günün?

günaydın tatlı annişler :)
herkes iyidir inşallah :)
bu ne havadır böyle eve gidip uyumak istiyrm :84:

günaydın tatlı annişler :)
herkes iyidir inşallah :)
bu ne havadır böyle eve gidip uyumak istiyrm :84:

Sağol canım bugün biraz tansiyonum düşük galiba onun haricinde iyiyim çok şükür.
Sen nasılsın?senin nasıl geçiyor günün?

GÜNAYDIN

BUGÜNLERDE GEÇİCEK VE BİZ MUSMUTLU AİLELER OLCAZ İNŞ. BEBEİŞLERİMİZ KUCAĞIMIZA GELDİĞNDE BÜTÜN SIKINTILAR GEÇİP GİDİCEKK.
DUN GECE EŞİM RÜYASNDA BİZİM KIZI GÖRMÜŞ AGLIOMUS SÜREKLİİ ODA SIRTINI KARNINI OVMUS SONRA BACAGINDA SIVILCE CIKMIS ONU PATLATINCA SUSMUS ALLAH HAYIRLARA YORSUN ESIM HEP ERKEK ISTERDI SIMDIDE KIZ OLSUN COK TATLIYDI BENI COK SEVIODU DIOO

Hayır olsun canım.Etkileniyoruz galiba aklımız sürekli bebekte olduğundan hep bebekli rüyalar görüyoruz.

günaydın forumun en güzel anne adayları...anneleri... :)

ben berbat bir izin günü geçirdim... yaş 30 u geçiyor 20 lik diş ağrısı dün bütün günümü mahfetti Eskişehirde çene cerrahi yoktu Ankara ya sevketmişti doktor ama gitmedim..şimdide ağrıyor..ve okadar su içmeme rağmen sol böbreğim çok ağrıdı.. daha önce taş düşürmüştüm çok korktum yine düşürücem diye ..ama bugün daha iyiyim ama işe hiç gelmek istemedim...

sizlerde iyisinizdir inşallah.. bende iki gecedir ya ultrason resimlerini görüyorum bebişimin rüyamda yada ekranda erkek bir bebek görüyorum.. ilk çocuk hiç farketmez yeterki sağlıklı sıhhatli olsun ve cuma günü ikili tarama ve ense kalınlığı testlerimiz iyi çıksın..çok heyecanlıyım..

oyy maşallah Allah hayra çıkarsın rüyanı tatlım :)
benim eşim de erkek olsun diye geçiyo gönlünden ama geçenlerde o da kız görmüş rüyasında çok sevmiş..
sağlıklı olsunlar inşallah ama bi an evvel öğrenmek istiyorum cinsiyetini çooook merak ediyorum

rüya gören görene bütün gece doktorlarla uğraştım benim ilk doğumum sezeryan
konuşmuşum hep gece kesmeyin beni normal doğurucam ben diye

Bide bir sürü çiçek ektim saksılara

sonunda söyledim patronuma çok güzel karşıladı Allah tamamına erdirsin dedi mutluyum mutluyum mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…