bana doktor 3 aydan sora başlıycaz kan ilacına demişti o zmn da zaten folik asit kullanmama gerek kalmıycak..senin doktor biraz erken mi başlatmış kan ilacına?Kızlar bir şey soracağım sizlere. Dr bana kan hapı verdi, içinde 350 mg folikasit de var. Ama memleketimdeki dr folikasite başlatmıştı zaten. İkisi toplamda 1150 mg folikasit yapıyor. Sizce ayrıca aldığım folikasiti bırakmalı mıyım? Hamilelerin günlük ihtiyacı 400 mg mış. Bu durumda olanlar var mı ve ne yaptılar?
Kızlar bir şey soracağım sizlere. Dr bana kan hapı verdi, içinde 350 mg folikasit de var. Ama memleketimdeki dr folikasite başlatmıştı zaten. İkisi toplamda 1150 mg folikasit yapıyor. Sizce ayrıca aldığım folikasiti bırakmalı mıyım? Hamilelerin günlük ihtiyacı 400 mg mış. Bu durumda olanlar var mı ve ne yaptılar?
Kızlar uyuyormusunuz yoksa.Kimse yazmıyor topiğe bugün.
Ayazım,Zeynelim,Çileksurat hadi gelin kızlar...
Haftasonunuz nasıl geçti.Hamilelik belirtileriyle aranız nasıl?
Depresifmisiniz yoksa huzurlu musunuz?
Sizde abuk subuk bir sürü bebekli rüyalar görüyormusunuz?
Kızlar bir şey soracağım sizlere. Dr bana kan hapı verdi, içinde 350 mg folikasit de var. Ama memleketimdeki dr folikasite başlatmıştı zaten. İkisi toplamda 1150 mg folikasit yapıyor. Sizce ayrıca aldığım folikasiti bırakmalı mıyım? Hamilelerin günlük ihtiyacı 400 mg mış. Bu durumda olanlar var mı ve ne yaptılar?
Amin canim insallah rabbim isteyen herkese versin insallah. sanada bebisi sagsalim kucagina almayi nasip etsin.. adetlerim cok karistigi icin bat ne zaman bilemiyorum ama ortalamasi 14ile 19 arasi ama bende adet belirtisi yok yani goguslerimde hassasiyet falan hic yok bende kendimi alikoyamiyorum acaba hamilemiyim demekten.. Rabbimden istiyorum insallah nasip eder banada.. sende belirti var miydi bi yardimci olsan :)
Canlarim nasilsiniz? Internet paketim yok giremiyorum cok fazla ams sizlerle konusmayi cok ozledim insallah her biriniz gupguzel haldesinizdir biz bugün gittik doktora 3cm olmus 9+4 günlük teyzoslari simdilik sukur Allaha ikimizde iyiyiz sizleri cok opuyorum canlarim hayirli haberlerinizi okumak istiyorum hep dualarim sizlerle minnosumda bende optuk <3
Benim hemoglobin 11.8 çıktı, alt sınır 12 miş. Aslında dr fazladan ilaç vermiyor bu zamana kadar folik asit bile vermedi. Herhalde ihtiyacım varmışbana doktor 3 aydan sora başlıycaz kan ilacına demişti o zmn da zaten folik asit kullanmama gerek kalmıycak..senin doktor biraz erken mi başlatmış kan ilacına?
Evet canım şu anda pek sıkıntı olmuyor ama bebiş biraz büyüdüğünde vücudumuzun depolarını boşaltacak. Ben 3 aylık dönemdeyimCanım Allah öyle bir yaratmış ki bizleri.Şimdi bebek senden sadece ihtiyacı olan kadarını alıyor.Hatta ilk üç aydan sonra sen yeteri kadar vitaminlerini almasan bile bebek bencil bir şekilde tüm ihtiyacını karşılayıp biraz da anneme kalsın demiyor.
Zaten folik asit ilk üç ay önemlidir.
Kan hapını da mı içiyorsun ilave olarak? Benim b12 ve normal seviyede. Bilmiyorum ne yapmalıyımben sordum doktoruma folik asiti kesmedi. ama benim b12 ve folat sevyem çok düşüktü
Hayat anne adayı olduğumuz için güzel ama insanların bin bir çeşit sıkıntısı da devam ediyor. Olsun anne olmanın hayali bile güzel.hayat çok güzel di mi kızlar :))
Senden böyle haberler almak güzel. Maşaallah bebeğin de büyümüş annesi:) Benim de iyi geçiyor, şükür bulantı falan da yok.9+5 benim de, çok yakınmış.Canlarim nasilsiniz? Internet paketim yok giremiyorum cok fazla ams sizlerle konusmayi cok ozledim insallah her biriniz gupguzel haldesinizdir biz bugün gittik doktora 3cm olmus 9+4 günlük teyzoslari simdilik sukur Allaha ikimizde iyiyiz sizleri cok opuyorum canlarim hayirli haberlerinizi okumak istiyorum hep dualarim sizlerle minnosumda bende optuk <3
Günaydın güzel annelerve tatlı bebişler
Şaka yapıyorum canım:)
Hamileliğin ağır mı geçiyor? Bence hamilelik dönemi de çok güzel bir dönem, sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz, gerisi kolay
Benim hemoglobin 11.8 çıktı, alt sınır 12 miş. Aslında dr fazladan ilaç vermiyor bu zamana kadar folik asit bile vermedi. Herhalde ihtiyacım varmış
Evet canım şu anda pek sıkıntı olmuyor ama bebiş biraz büyüdüğünde vücudumuzun depolarını boşaltacak. Ben 3 aylık dönemdeyim
Kan hapını da mı içiyorsun ilave olarak? Benim b12 ve normal seviyede. Bilmiyorum ne yapmalıyım
Hayat anne adayı olduğumuz için güzel ama insanların bin bir çeşit sıkıntısı da devam ediyor. Olsun anne olmanın hayali bile güzel.
Senden böyle haberler almak güzel. Maşaallah bebeğin de büyümüş annesi:) Benim de iyi geçiyor, şükür bulantı falan da yok.9+5 benim de, çok yakınmış.
Günaydın canım. Nasıl geçiyor günün?
günaydın tatlı annişler :)
herkes iyidir inşallah :)
bu ne havadır böyle eve gidip uyumak istiyrm :84:
Sağol canım bugün biraz tansiyonum düşük galiba onun haricinde iyiyim çok şükür.
Sen nasılsın?senin nasıl geçiyor günün?
Şu aralar uyukluyorum sürekli ağır falan geçmiyor aslında ama kızım sürekli kucağıma gelmek istiyor 3 yaşında ama kardeşini şimdiden kıskanıyor galiba kaldırmamam lazım ama olmaz da diyemiyorum üzülecek diye kardeşim hep senin karnında bende orda olabilir miyim falan diyor sen de ordaydın büyüdün bize geldin o da gelecek diyorum ama yine de nazlanmak istiyor babaya da hiç yüz vermiyor verse de eşim ilgilenmiyor sağ olsun geçecek diyorum sadece
GÜ N A Y D I N
BUGÜNLERDE GEÇİCEK VE BİZ MUSMUTLU AİLELER OLCAZ İNŞ. BEBEİŞLERİMİZ KUCAĞIMIZA GELDİĞNDE BÜTÜN SIKINTILAR GEÇİP GİDİCEKK.
DUN GECE EŞİM RÜYASNDA BİZİM KIZI GÖRMÜŞ AGLIOMUS SÜREKLİİ ODA SIRTINI KARNINI OVMUS SONRA BACAGINDA SIVILCE CIKMIS ONU PATLATINCA SUSMUS ALLAH HAYIRLARA YORSUN ESIM HEP ERKEK ISTERDI SIMDIDE KIZ OLSUN COK TATLIYDI BENI COK SEVIODU DIOO
GÜ N A Y D I N
BUGÜNLERDE GEÇİCEK VE BİZ MUSMUTLU AİLELER OLCAZ İNŞ. BEBEİŞLERİMİZ KUCAĞIMIZA GELDİĞNDE BÜTÜN SIKINTILAR GEÇİP GİDİCEKK.
DUN GECE EŞİM RÜYASNDA BİZİM KIZI GÖRMÜŞ AGLIOMUS SÜREKLİİ ODA SIRTINI KARNINI OVMUS SONRA BACAGINDA SIVILCE CIKMIS ONU PATLATINCA SUSMUS ALLAH HAYIRLARA YORSUN ESIM HEP ERKEK ISTERDI SIMDIDE KIZ OLSUN COK TATLIYDI BENI COK SEVIODU DIOO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?