Ya biri benim uykularıma çare bulsuuuuuun
Gündüzleri 3-4 saat uyumazsam kendime glemiyorum , bu sefer evin bütün işleri kalıyor hala uykum var :26:
Ne güzel çalışan biri değilsin.Ben akşam eve gidiyorum işler beni bekler bu aralar halsizim sadece yemek yapabiliyorum,çamaşır,ütü.sağolsun eşim de yardım ediyor mecburen.Uyu 3-4 saat canım nasılsa vaktin bol bir ara yaparsın işleri nasılsa tadını çıkar.
Selam kizlar nasilsiniz bende bugun cok iyiyim Allahim a cok sukur,az once hastaneden aradilar kan testi icin kan almislardi ve hemsire aradi gayet normal cikti degerlerin dedi AMA ayin 16 da tekrar yaptircaz testler dedi neden dedim down sindromu icinmis.ve ense kalinligida bakilicakmisbu arada bende 9 haftamin icindeyim . Size bu tur testler yapildimi kizlar ?:26:
Canım benimkide ayın 10unda yapılacak tam 12+0 oluyorum o zaman..
Asag yukari birlikte gidiyoruz hafta olarak demek canim 4 gun falan aramiz var, evt AMA benim bu onumuzdeki ayin 16 da degilde 1 ay sonra yeni yildan sonra 16 yazmis hemsire sasirdimi acaba cunku bugun ki arayan diyer hemsire bu onumuzdeki ayin 16 da dedi bilmiyorum bakalim biz esimle 2 hafta sonra gidicez cunku bir bucuk ay sonra olamaz yapilamaz o testler muhtemelen sasirdi yazan hemsire...
Ay ya karıştırdı canım yada üçlü tarama testi için tarih verdi , nasılsa 2 hafta sonra öğrenirsin :)
cnmm bızlerde ıyıyz sukur masallah buyumuzzz mınnakımız bende en son gecen hafta persembe gıtım dr o gun 1,5 cm dı yavrum 8 haftalıktı bıraz gerıden gleıo benm mınnakım ama olsun kapatıcak arayı ıns.. evde neler yapıosun bakalım
Benim hemoglobin 11.8 çıktı, alt sınır 12 miş. Aslında dr fazladan ilaç vermiyor bu zamana kadar folik asit bile vermedi. Herhalde ihtiyacım varmış
Evet canım şu anda pek sıkıntı olmuyor ama bebiş biraz büyüdüğünde vücudumuzun depolarını boşaltacak. Ben 3 aylık dönemdeyim
Kan hapını da mı içiyorsun ilave olarak? Benim b12 ve normal seviyede. Bilmiyorum ne yapmalıyım
Hayat anne adayı olduğumuz için güzel ama insanların bin bir çeşit sıkıntısı da devam ediyor. Olsun anne olmanın hayali bile güzel.
Senden böyle haberler almak güzel. Maşaallah bebeğin de büyümüş annesi:) Benim de iyi geçiyor, şükür bulantı falan da yok.9+5 benim de, çok yakınmış.
Günaydın canım. Nasıl geçiyor günün?
Ayy cnm benim evde olmanin keyfini cikar zaten su halde calissan o kdr zevk alamazdn emin ol..ben aksam 5 olsa diye gozum patliyo..ne guzel seyler yapiyosun masallah..ben de diyorum gunluge basliyim diyeKapatir kapatir annesi senin gibi kalbi guzel bi annesi var o herkesten ii besleniyoduR ben canim bildigin ev hanimi modundayim evi elden gecirdim agirlasmadan duzeni degistiriyorum yemek yapiyorum bebise gunluk tutuyorum hergun anne bebek dergileri aldim kendime bi defter yapiyorum suan kacinci ayda ne verilir ek besinler mama tarifleri yoksa vakit gecmio kuzumsen nasilsin is nasil gidiyor?
slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum...gerçi ben kasımda öğrendim ama :)) geç kalmışım öğrenmekte..6 haftalıktı öğrendiğimde...
sol kasıgımda cok agrı var ve ılk bebişimm daha 5hafta 4 gunluyuz aslında sol tarafım komple agrı içinde desem daha dogru olur neden kı acaba bole olan varmıydı ???
Canım meraklanma hepimiz yaşadık kasık ağrısını yeni yeni hafifledi çok normal bebek yer açıyor kendine ve kasların geriliyor.Yalnız ağrın sürekli ve şiddetli mi yoksa ara ara ama günlük yaşamına devam edebiliyormusun bu önemli.Birinci şekilde ise doktoro görün bence.
Kızlar siz haftada kaç kez balık yiyorsunuz ve hangi tür balıkları yiyorsunuz.Bir de dardanel ton tüketiyormusunuz?
Ben haftada bir dardanel tonlu makarna yapıp yiyorum.İki haftada bir de hamsi yiyebiliyorum çok ta sevmem aslında ama içindeki civa miktarı az olduğu için büyük balık yiyemiyorum şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?