Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Ya biri benim uykularıma çare bulsuuuuuun
Gündüzleri 3-4 saat uyumazsam kendime glemiyorum , bu sefer evin bütün işleri kalıyor hala uykum var :26:

Ya biri benim uykularıma çare bulsuuuuuun
Gündüzleri 3-4 saat uyumazsam kendime glemiyorum , bu sefer evin bütün işleri kalıyor hala uykum var :26:

Ne güzel çalışan biri değilsin.Ben akşam eve gidiyorum işler beni bekler bu aralar halsizim sadece yemek yapabiliyorum,çamaşır,ütü.sağolsun eşim de yardım ediyor mecburen.Uyu 3-4 saat canım nasılsa vaktin bol bir ara yaparsın işleri nasılsa tadını çıkar.

Bi yönden iyi diyorum canım 6-7 ay sonra bu uykuları çook arıycam. Ama bi yöndende alışırsam çok kilo alırım.. Ne bileyim yaa..

Son düzenleme:
Selam kizlar nasilsiniz bende bugun cok iyiyim Allahim a cok sukur,az once hastaneden aradilar kan testi icin kan almislardi ve hemsire aradi gayet normal cikti degerlerin dedi AMA ayin 16 da tekrar yaptircaz testler dedi neden dedim down sindromu icinmis.ve ense kalinligida bakilicakmisbu arada bende 9 haftamin icindeyim . Size bu tur testler yapildimi kizlar ?:26:

Canım benimkide ayın 10unda yapılacak tam 12+0 oluyorum o zaman..

Canım benimkide ayın 10unda yapılacak tam 12+0 oluyorum o zaman..

Asag yukari birlikte gidiyoruz hafta olarak demek canim 4 gun falan aramiz var, evt AMA benim bu onumuzdeki ayin 16 da degilde 1 ay sonra yeni yildan sonra 16 yazmis hemsire sasirdimi acaba cunku bugun ki arayan diyer hemsire bu onumuzdeki ayin 16 da dedi bilmiyorum bakalim biz esimle 2 hafta sonra gidicez cunku bir bucuk ay sonra olamaz yapilamaz o testler muhtemelen sasirdi yazan hemsire...

Ay ya karıştırdı canım yada üçlü tarama testi için tarih verdi , nasılsa 2 hafta sonra öğrenirsin :)

Ay ya karıştırdı canım yada üçlü tarama testi için tarih verdi , nasılsa 2 hafta sonra öğrenirsin :)

Bilmiyorum ki canim ogreniriz ya 2 hafta sonra bebisimi tekrar gormek istiyorum ultrasonda minicik kuzumu insallah iyidir kuzucum teyzesi benimde acayip uykum geliyo ya esimde gecen aksam yeter uyudugun askim cik dolas az diyo benide umursamaz oldun artik diyo :-D kiskanmaya basladik simdiden sanirim

Kapatir kapatir annesi senin gibi kalbi guzel bi annesi var o herkesten ii besleniyoduR ben canim bildigin ev hanimi modundayim evi elden gecirdim agirlasmadan duzeni degistiriyorum yemek yapiyorum bebise gunluk tutuyorum hergun anne bebek dergileri aldim kendime bi defter yapiyorum suan kacinci ayda ne verilir ek besinler mama tarifleri yoksa vakit gecmio kuzum sen nasilsin is nasil gidiyor?

Canin sagol evet ya bizde bugun 9+5 gunluguz ayni zamanda doguracagiz Allah nasip ederse ne guzel :)

Ayy cnm benim evde olmanin keyfini cikar zaten su halde calissan o kdr zevk alamazdn emin ol..ben aksam 5 olsa diye gozum patliyo..ne guzel seyler yapiyosun masallah..ben de diyorum gunluge basliyim diye
esimle gidip alcaz daha guzel bi defter..yarin alsak bari..sen bilgilen bizi de bol bol bilgilendir olur mu

slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum...gerçi ben kasımda öğrendim ama :)) geç kalmışım öğrenmekte..6 haftalıktı öğrendiğimde...

sol kasıgımda cok agrı var ve ılk bebişimm daha 5hafta 4 gunluyuz aslında sol tarafım komple agrı içinde desem daha dogru olur neden kı acaba bole olan varmıydı ???

Kızlar siz haftada kaç kez balık yiyorsunuz ve hangi tür balıkları yiyorsunuz.Bir de dardanel ton tüketiyormusunuz?

Ben haftada bir dardanel tonlu makarna yapıp yiyorum.İki haftada bir de hamsi yiyebiliyorum çok ta sevmem aslında ama içindeki civa miktarı az olduğu için büyük balık yiyemiyorum şimdilik.

sol kasıgımda cok agrı var ve ılk bebişimm daha 5hafta 4 gunluyuz aslında sol tarafım komple agrı içinde desem daha dogru olur neden kı acaba bole olan varmıydı ???

Canım meraklanma hepimiz yaşadık kasık ağrısını yeni yeni hafifledi çok normal bebek yer açıyor kendine ve kasların geriliyor.Yalnız ağrın sürekli ve şiddetli mi yoksa ara ara ama günlük yaşamına devam edebiliyormusun bu önemli.Birinci şekilde ise doktoro görün bence.

ara ara oluor ama bazenn cok sıddetlı oluyor ofisde oturdugum yerden kalkamıorum allah kısmet ederse bu cumartesı kontrolum varr gıdınce doktora solıcemm. ve 2 gun once bır damla kadar lekelenmem olmustuuu doktora gıttımm sıkıntı yok korkma dedı böle oldumu sızdede hiç

valla ne kusmam var ne bulantımm allaha cok sukur ne bulursamm yıorum haftada bır kere hamsı yada istarvıtt kesınlıkle yıyorum . dardanel tonu da salata da sevıorumm onda yıorum genelde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…