Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Çok şükür olmadı bende ama doktor sıkıntı yok dediyse içini ferah tut canım.Bazı arkadaşlar da oldu ama maşallah hamilelelikleri devam ediyor.

cnm ben hamsi ve çupra yiyorum..dardanel ton hiç yemedim hamilikten sonra..pek faydalı olacağını sanmıyorum

cnm bendede oldu lekelenme 2-3 sefer ..sonuncu 9-10 damla vardı ..dr bişi olmaz dedi..zaten ben pro...tan kullanıyorum..düşük önleyici...

bana ilaç vermedii bı damla oldu okadar cok sukur sımdı bısı yım yokk doktorda korkulcak bısı yok demıstı her hamılelıkte oluormuss. ama bende ilk bebeiş oldugu içinn cok korkmustumm gece 12 de kalktım gıttım

gunaydın kızlar:) bende ekim 2013 de hamıle oldugumı ogrenmıstım:) hemde bayramdan hemen once..topıgı yenı gordum hayırlı olsun:)

slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum...gerçi ben kasımda öğrendim ama :)) geç kalmışım öğrenmekte..6 haftalıktı öğrendiğimde...
Hoş geldin aramıza. Bebeğin hayırlı, ömürlü olsun inşallah.
Günaydın güzel anniş ve tatlı bebişler:)
günaydın canım
ben haftada iki kez tüketmeye çalışıyorum. Karadeniz'de yaşıyorum o yüzden sık sık hamsi ve mezgit yiyorum. Dardanel önermiyorlar canım. Çok zorda kalmadıkça yemesen iyi olur
günaydın güzel annişler ne va ne yok bakalım ben bu sabha doymak bilmedimmm :26:
günaydınnn
gunaydın kızlar:) bende ekim 2013 de hamıle oldugumı ogrenmıstım:) hemde bayramdan hemen once..topıgı yenı gordum hayırlı olsun:)

Sana da günaydın. Hoşgeldin aramıza. Senin de bebeğin hayırlı ve ömürlü olsun inş.

Şimdi doktordan geliyorum kızlar tam 10+1 mişiz boyumuzda uzadı 3 cm olduk doktor proteini biraz kes dedi o kadar 2 hafta sonra ikili test..

slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum...gerçi ben kasımda öğrendim ama :)) geç kalmışım öğrenmekte..6 haftalıktı öğrendiğimde...

hoşgeldin canım tarihlerimiz aynı :) hayırlı olsun seninde bebişin...

Günaydın güzel anniş ve tatlı bebişler:)

sanada günaydın güzel anniş ve tatlı bebeği :)

bi yerden alıntı buldum senin için canım 'gebelikte asla ton balığı yada diğer konserve balıklar tüketilmemeli.ciddi boyutta ağır metal içerirler ve bunlar direk bebeğinizin beyin gelişimini olumsuz etkiler. gebelikte ne kadar çok ağır metal ve katkı maddesine maruz kalırsanız bunlar aynen bebeğinize geçer. hatta gebelikte ton balığı dışında diğer derin su balıklarını da önermem. bu süreçte solgar yada GNC balık yağı kullanın. bunlar ağır metallerden arındırma isleminden geçirilir.'

günaydın güzel annişler ne va ne yok bakalım ben bu sabha doymak bilmedimmm :26:

günaydın sanada güzel anniş..

hoşgeldin canım sanada hayırlı olsun..

bende topiği dün gece gördüm...seninde bebişin hayırlı olsun...

Sana da günaydın. Hoşgeldin aramıza. Senin de bebeğin hayırlı ve ömürlü olsun inş.[/QUOTE]

hoşgeldin canım sanada hayırlı olsun..[/QUOTE]

hos buldum kızlar:)amin hepimizin bebeği sağlıklı olur ınsallah

Canım keşke bende bu gün görebilseydim bebişimi ama biliyosun bir ay gün verdi doktor iki hafta daha sabredicem.Çok pimpiriklenip başka doktora da gitmek istemiyorum.Çok şükür bir sıkıntım yok lekelenme kanama vs. gibi.O yüzden birazda rahatım.Senin adına sevindim canım benim yesin teyzesi onu maşallah büyümüş.
Ton balığı için yaptığım araştırmalar sonucu haftada bir tane ve sadece dardanel ton light olanını yememde bir sakınca olmadığıdır.Çünkü bir tek dardanel tonda dünya standartlarında alınan bir belge var diğer markalarda yok.Bu da içerisindeki civa miktarını denetleyen bir uygulama yani.Ama araştırman için sağol.Ben sadece hamsi dışında sizler ne yiyorsunuz onu merak etmiştim.

Anladım canım , ben sadece duyduğumu paylaşmak istedim. Ben balık yiyemiyorum ya içim kalkıyor resmen..

bu gün sağlık ocağına gittim 11 şubat diye tekrar gün verdi tetanoz aşısı için
sağlık ocağı kontrolüne uyuz oldum
hastane için ayrı izin al sağlık ocağı için ayrı durmadan izin alırsam da göze batıcam
özelde gittiğim doktoruma da çok zor randevu alınıyo ilk hamileliğimde 3 gün önce arasam randevu alabiliyoken şimdi 1 ay sonraya ancak veriyorlar oda hafta sonu değil
geçen sefer yalvar yakar araya aldırdım cumartesiye

calısanlar ıcın cok zor ya bende calsııorumm izin almakda cekınıorum ters bısı solıcek dıee .
cuma gunude benım gıtmem gerekıo bakalım izin verecekmı .
bu arada bebesını saglıklı bı sekılde kucagına alırsın ınsallah .
bide saglık ocagına sen mı gııdıosun hamıleyım dıe onlarmı cagırıroo bana bısı dıen olmadı sımdıye kadar

Son düzenleme:
Selam kizlar nasilsiniz bende markete gidip geldim acayip tatli bisiler canim cekti yogur falan tatli ne gorduysem aldim allahim a binkere sukur kahferengi akintimda yok artik normal akintiya dondu,6 saat lik ish bulmush kocam beraber cafede calismaya baslasammi diye dusunuyorum sabah 9 dan oyle 4 kadar sizce kizlar ne yapsam?

Canım iyi dileğin için saol inş hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız kuzuları
Sağlık ocağı için kimse seni çağırmıyo sen gidip hamile olduğunu söylüyorsun zaten 20. hafta civarı tetanoz aşısı var hiç kayıt yaptırmasan bile doktorun seni aşı için yönlendiriyo ilkinde benim öyle olmuştu bilmediğim için
özele gidiyorsan sağlık ocağında tahlillerini ücretsiz yaptırabiliyorsun

ederim etmez olurmuyum canımıniçi..biz english home dan aldık defter çok sevimli eski dokulu böyle hemde çok uyguna..diğer anne bebek günlükleri 50-60 tl herşeyin suyunu çıkarmışlar.10 tlye aldık biz :)) kıyamam sana Allah güç kuvvet versin canım benim ilerleyen zamanlarda daha çok uykumuz gelecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…