Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Merhaba kızlar mantarla başım dertte cok yogun beyazımsı akıntım var...bu arada doktorumun biri 2 li testi atlayalım zaten cok kesin sonuc vermiyo ocakta 3lü testi yaparız tabi istersen dedi.istemiyorum dedim.sen nasıl istersen öyle olur o zamana kadar düşün dedi...siz napcaksınız

benım saglık ocagım soyledı tetanoz asısını.. doktoruma sordum.eger kırsal kesımde dogum yapacaksan yaptır dedi.istanbulda yaptırcam dedım gerek yok o zaman dedı

Bak sana iki topik ten yazdım hayırlı haber ver artık :))

Günaydınnnn

garip garip rüyalar gören varmı benim gibi her gece doğuruyorum ama bebek yok ortada doğurmuşum ama yine hamileyim bi daha doğurcaksın diyolar

Günaydınnnn

garip garip rüyalar gören varmı benim gibi her gece doğuruyorum ama bebek yok ortada doğurmuşum ama yine hamileyim bi daha doğurcaksın diyolar

Bence çok fazla anlam yüklemeye çalışma ruyalarına , tamamen psikolojik :) Bilinçaltımıza yerleşmiş bikere hamilelik , doğum , bebiş.. iyi yada kötü görüyoruz bişeyer takma kafaya cnm.

herkese selaaam
benim bugün tahlil sonuçlarım çıkcak ama yarın ancak alabilcem cumartesi de özelde bi doktora muayene olcam..
hemen gelsin cumartesiii

Merhaba arkadaşlar. Ben de yeni katıldım aranıza ve 6+4 günlük hamileyim. İlk bebeğim olacağı için düşünceleriniz benim için önemli. Zaten 2 aydır takip ediyordum sizleri. Bebekleriniz hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Benim sormak istediğim bir soru var şöyle ki; dünkü muayenemde doktor hiçbir şikayetim olmamasına rağmen progestan kullanmamı söyledi. Aranızda kullananlar var mı hangi gerekçe ile kullanıyorsunuz?

Günaydınnnn

Evet ben de sürekli kanamamın oldugunu görüyorum özellikle sinirli, stresli yattıgım zamanlar. Çok karışık rüyalar da görebiliyorum.

Hoşgeldin aramıza.Bebeğin hayırlı ömürlü olsun. Progestan genelde düşük tehlikesi varken veriyorlar diye biliyorum sen istersen başka bi doktora daha git. Doktor neden verdigini açıklanmadı mı?

Maalesef açıklamadı 2 kez gittim ikisinde de tatmin olamadım. Ben Ağrı'da öğretmenim burada en iyi sayılabilecek doktor bu. Haftaya Van'da bir özel hastaneye gideceğim sanırım. Hiçbir şekilde düşük tehlikesi var felan demedi zaten çok şükür kanamam da yok sanırım tedbir amaçlı verdi.

Hoşgeldin aramıza.Bebeğin hayırlı ömürlü olsun. Progestan genelde düşük tehlikesi varken veriyorlar diye biliyorum sen istersen başka bi doktora daha git. Doktor neden verdigini açıklanmadı mı?

Teşekkürler Canım. Burada yaşam çok zorken iki kat daha zorlandı hayat. Maalesef olanaklar çok kısıtlı. Ben Ankaralıyım doğum için Ankaraya gideceğim. Hayırlısı ile şu süreci atlatsam zaten bu yıl tayin isteyeceğiz.

Gunaydin annisler ve guzel bebisler,nasilsiniz ? Bende bugun evdeyim yarin yada oburgun ise baslamaya dusunuyorum.ama icimede pek sinmiyo gerce esimle birlikte calisicaz cafe restoran gibi bisey zaten topu topuna 6 saat calisicam bari bebis doguncaya kadar para biriktiririz diyor esim sonrada doneriz memlekete diyo,benim maashimi kiraya versek,esimin aldigi kalicak napsam bilemedim,korkuyorum yine kahferengi akintim olursa diye,doktor ise calisabilirsin dedi sadece fazla zorlanma agir kaldirma dedi.:18:

hiç kilo alanınız varmı merak ettim
dr bana kan değerlerim düşük diye gyno ferro sanol verdi acayip yediriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…