Amin canim insallah rabbim isteyen herkese versin insallah. sanada bebisi sagsalim kucagina almayi nasip etsin.. adetlerim cok karistigi icin bat ne zaman bilemiyorum ama ortalamasi 14ile 19 arasi ama bende adet belirtisi yok yani goguslerimde hassasiyet falan hic yok bende kendimi alikoyamiyorum acaba hamilemiyim demekten.. Rabbimden istiyorum insallah nasip eder banada.. sende belirti var miydi bi yardimci olsan :)
Günaydınnn...
Günaydınnnn
garip garip rüyalar gören varmı benim gibi her gece doğuruyorum ama bebek yok ortada doğurmuşum ama yine hamileyim bi daha doğurcaksın diyolar
hoşgeldin canım tarihlerimiz aynı :) hayırlı olsun seninde bebişin..
evet cnm.. senin son adet tarihin ne zaman
Günaydınnnn
garip garip rüyalar gören varmı benim gibi her gece doğuruyorum ama bebek yok ortada doğurmuşum ama yine hamileyim bi daha doğurcaksın diyolar
Merhaba arkadaşlar. Ben de yeni katıldım aranıza ve 6+4 günlük hamileyim. İlk bebeğim olacağı için düşünceleriniz benim için önemli. Zaten 2 aydır takip ediyordum sizleri. Bebekleriniz hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Benim sormak istediğim bir soru var şöyle ki; dünkü muayenemde doktor hiçbir şikayetim olmamasına rağmen progestan kullanmamı söyledi. Aranızda kullananlar var mı hangi gerekçe ile kullanıyorsunuz?
Hoşgeldin aramıza.Bebeğin hayırlı ömürlü olsun. Progestan genelde düşük tehlikesi varken veriyorlar diye biliyorum sen istersen başka bi doktora daha git. Doktor neden verdigini açıklanmadı mı?
17eylül canım şuan10+2yimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?