Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

hiç kilo alanınız varmı merak ettim
dr bana kan değerlerim düşük diye gyno ferro sanol verdi acayip yediriyo

Ben iki kilo aldım canım.52 ile başladım şuan 54 kiloyum bu gidişle ben 16 kilo alırım herhalde.:)

ben kullandım canm ama ben kanamam oldugu ıcın gıtmıstım...sonra ogrendım kı dusuk tehdıdı olmasın dıyeymıs..bebegn baglanmasına yardımcı oluyormus.sıkıntı olmuyor rahatlıkla kullan..benm sıkıntılarım gectı

ben annemden hatırlıom o ılac cok aldırıyor.. ben daha ılac almadan 3 kılo aldım mıdemın bulantısını bastırmak ıcın yedım sureklı..ama sırf kan ılacı vermesın dıe pekmez ıcıom su an

benim adet tarihim 2 eylül ve şuan 9+5 im.. nasıl oluyo bende anlamadım..

demekki geç döllenme senin canım aslında 12.haftanı doldurmuş olman lazım demekki geç döllenme.. Ben hamilelik takvimini görünce günlerimiz aynı herhalde dedim..

canım madem doktor çalışabilirsin dedi , e bide eşinle çalışıcan bence neden olmasın dediğin gibi nirikim olur eşinde sana yardımcı olur zaten..

kan değerlerim iyi çok şükür benim canım ben zaten şişko anneyim 93 ile hamile kaldım 92yim şuan inşallah çok almam..

canım bende kilolu hamile kaldım 85 kiloyla doktoruma dedimki ben hiç bi zaman bebeğimi net göremicekmiyim dedim evet dedi offf gerçekten bebişlerimizi net göremicezmi??

bende pekmeze başlasam mı ki ilaç miğde bulantısı yapıyo zaten

canım benm ıcım hıc tatlı ıstemıyor kesın mıdem bulancak dedm ama baktım ıkıncı kasıgı devırıyorum hıc bulatı da yapmadı hatta hosuma gıttı memleketten gelmıstı ılac alcagıma bı sansımı deneyım dedım.bende hep kan degerı dusuk cıkıyor cunku

canım bende kilolu hamile kaldım 85 kiloyla doktoruma dedimki ben hiç bi zaman bebeğimi net göremicekmiyim dedim evet dedi offf gerçekten bebişlerimizi net göremicezmi??

Valla benim doktorda ilgün bebeği görmekte zorlandı ama hiç alttan denemedi hep göbekten gördük yani hemde netti çok kötü değildi yani istersen son görüntüyü paylaşabilirim.. Belki daha net olması gerekiyor ama bana göre görüntü iyi.. Bide ultrason makinasınında etkisi çok burda devlet hastanesine gidiyorum orda görünmüyo pek ama özelde çok net..
bide boyun kaç canım

Bi de göbüşleri çıkmaya başlayan var mı ki

Daha erken belki ama

Benim doğal göbeğim olduğundan 4.ayı doldurmadan çıkmazmış gibime geliyor..

kızlar dün aksam bebeğimin cinsiyetini öğrendim (12+1) erkek::) bugün ikili test için kan verdim nt 1.4 cm çıktı dr normal dedi
ben kilo almadım çok şükür ama 70kg ile kaldım zaten ne kadar almazsam o kadar iyi bir de göbek hafif çıktı benim:)

Ay ne kadar erken öğrenmişsin cinsiyetini , hadi hayırlısı olsun bakalım :)

maşallah yaa ne güzel öğrenmişsin ben de bi an evvel öğrensem de başlasam bişeler almaya..
çooook merak ediyorum..
3 hafta sora öğrenir miyim ki seninki gibi..
ikili testin sonucunda mı söledi doktorun yoksa ultrasondan mı gördü?

meraba bende 3hafta sonra ikili test için gidicem bende öğrenirim inşallah cinsiyetini sen ikili testemi öğrendin hepimizinki sağlıcakla doğsun inşallah

maşallah paşaya hemen göstermiş kendini darısı başımıza

boyun 1,57 falan kısa yaniiii

ne kadar güzel çok erken öğrenmişsin..maşallah paşamıza :) hayırlı olsun canım...

günaydın forumun en güzel anneleri ve anne adayları...

ben az önce doktordan geldim..ikili tarama için kan testi verdim 5 aralıkta belli olacakmış... Ense kalınlığımızda 1mm çıktı.. o kadar içim rahatladı ki kızlar... hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah.. bebeğimin tam haftası da 12+3 müş... kıpır kıpırdı bugün elleri ayakları..dönüyordu..içim çok rahatlıyor bebişimi görünce... boyumuzda 60 mm olmuş.. ultrasondaki doktora sordum ne zaman cinsiyeti belli olur..ocakta dedi..şimdi yanıltır dedi.. bekle dedi..bende devletteki doktoruma sormadım hiç..pazarteside özeldeki doktoruma gidicem ona bir sorayım bari :) belki söyler cinsiyetini...

ayyy masallah ne guzel ogrenmıssın ya bende ogrenmek ıstıyorummm...erkekler 3.ayda gosterırmıs dıolardı dogru cıktı bak cıkolata yıyıp mı gıttın canm?

Gözün aydın olsun canım çok sevindim. Allah sağlıklı güzel bir ömür versin yavruna.Darısı 11 Aralıkta bana inşallah bende görürüm sağlıklı olduğunu.12 sinde de ikili test için kan vericem nerdeyse bir hafta damı veriyorlar test sonuçlarını canım.

sorma kuzum 5 aralıkta saat 15:00 te belli olur dedi..Ben eskişehir deyim canım.. Ankara'ya gönderiyoruz dedi...bazen kargoda sıkıntı olabiliyor dedi...1 gün önce yada sonra olabilir dedi... Anlayamadım bende..pazartesi bakalım acıbademe gidicem..belki orda daha çabuk belli olur..İnşallah canım seninde sağlıklı güzel çıkar sonuçların...biliyormusun kıpırdıyordu oynuyordu..dönüyordu ilk defa hareketlerini gördüm...sevinçten ağlayacaktım..

ayyy cnmmm gozun aydııııınnnnn cok sevıdnımmm daha benım coook var off zaman gecmek bılmıorrrr

ay bende 2 li teste kadar dr gıtmeyı dusunmuorum aslında bu hafta gıdıcektım ama vazgectım sırt pırt uluturosona sokmıyım dıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…