hiç kilo alanınız varmı merak ettim
dr bana kan değerlerim düşük diye gyno ferro sanol verdi acayip yediriyo
ben kullandım canm ama ben kanamam oldugu ıcın gıtmıstım...sonra ogrendım kı dusuk tehdıdı olmasın dıyeymıs..bebegn baglanmasına yardımcı oluyormus.sıkıntı olmuyor rahatlıkla kullan..benm sıkıntılarım gectıMerhaba arkadaşlar. Ben de yeni katıldım aranıza ve 6+4 günlük hamileyim. İlk bebeğim olacağı için düşünceleriniz benim için önemli. Zaten 2 aydır takip ediyordum sizleri. Bebekleriniz hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Benim sormak istediğim bir soru var şöyle ki; dünkü muayenemde doktor hiçbir şikayetim olmamasına rağmen progestan kullanmamı söyledi. Aranızda kullananlar var mı hangi gerekçe ile kullanıyorsunuz?
benim adet tarihim 2 eylül ve şuan 9+5 im.. nasıl oluyo bende anlamadım..
Gunaydin annisler ve guzel bebisler,nasilsiniz ? Bende bugun evdeyim yarin yada oburgun ise baslamaya dusunuyorum.ama icimede pek sinmiyo gerce esimle birlikte calisicaz cafe restoran gibi bisey zaten topu topuna 6 saat calisicam bari bebis doguncaya kadar para biriktiririz diyor esim sonrada doneriz memlekete diyo,benim maashimi kiraya versek,esimin aldigi kalicak napsam bilemedim,korkuyorum yine kahferengi akintim olursa diye,doktor ise calisabilirsin dedi sadece fazla zorlanma agir kaldirma dedi.:18:
demekki geç döllenme senin canım aslında 12.haftanı doldurmuş olman lazım demekki geç döllenme.. Ben hamilelik takvimini görünce günlerimiz aynı herhalde dedim..
canım madem doktor çalışabilirsin dedi , e bide eşinle çalışıcan bence neden olmasın dediğin gibi nirikim olur eşinde sana yardımcı olur zaten..
kan değerlerim iyi çok şükür benim canım ben zaten şişko anneyim 93 ile hamile kaldım 92yim şuan inşallah çok almam..
bende pekmeze başlasam mı ki ilaç miğde bulantısı yapıyo zaten
canım bende kilolu hamile kaldım 85 kiloyla doktoruma dedimki ben hiç bi zaman bebeğimi net göremicekmiyim dedim evet dedi offf gerçekten bebişlerimizi net göremicezmi??
Bi de göbüşleri çıkmaya başlayan var mı ki
Daha erken belki ama
kızlar dün aksam bebeğimin cinsiyetini öğrendim (12+1) erkek::) bugün ikili test için kan verdim nt 1.4 cm çıktı dr normal dedi
ben kilo almadım çok şükür ama 70kg ile kaldım zaten ne kadar almazsam o kadar iyi bir de göbek hafif çıktı benim:)
maşallah yaa ne güzel öğrenmişsin ben de bi an evvel öğrensem de başlasam bişeler almaya..kızlar dün aksam bebeğimin cinsiyetini öğrendim (12+1) erkek::) bugün ikili test için kan verdim nt 1.4 cm çıktı dr normal dedi
ben kilo almadım çok şükür ama 70kg ile kaldım zaten ne kadar almazsam o kadar iyi bir de göbek hafif çıktı benim:)
kızlar dün aksam bebeğimin cinsiyetini öğrendim (12+1) erkek::) bugün ikili test için kan verdim nt 1.4 cm çıktı dr normal dedi
Valla benim doktorda ilgün bebeği görmekte zorlandı ama hiç alttan denemedi hep göbekten gördük yani hemde netti çok kötü değildi yani istersen son görüntüyü paylaşabilirim.. Belki daha net olması gerekiyor ama bana göre görüntü iyi.. Bide ultrason makinasınında etkisi çok burda devlet hastanesine gidiyorum orda görünmüyo pek ama özelde çok net..
bide boyun kaç canım
Benim doğal göbeğim olduğundan 4.ayı doldurmadan çıkmazmış gibime geliyor..
ne kadar güzel çok erken öğrenmişsin..maşallah paşamıza :) hayırlı olsun canım...
günaydın forumun en güzel anneleri ve anne adayları...
ben az önce doktordan geldim..ikili tarama için kan testi verdim 5 aralıkta belli olacakmış... Ense kalınlığımızda 1mm çıktı.. o kadar içim rahatladı ki kızlar... hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah.. bebeğimin tam haftası da 12+3 müş... kıpır kıpırdı bugün elleri ayakları..dönüyordu..içim çok rahatlıyor bebişimi görünce... boyumuzda 60 mm olmuş.. ultrasondaki doktora sordum ne zaman cinsiyeti belli olur..ocakta dedi..şimdi yanıltır dedi.. bekle dedi..bende devletteki doktoruma sormadım hiç..pazarteside özeldeki doktoruma gidicem ona bir sorayım bari :) belki söyler cinsiyetini...
Gözün aydın olsun canım çok sevindim.Allah sağlıklı güzel bir ömür versin yavruna.Darısı 11 Aralıkta bana inşallah bende görürüm sağlıklı olduğunu.12 sinde de ikili test için kan vericem nerdeyse bir hafta damı veriyorlar test sonuçlarını canım.
ayyy cnmmm gozun aydııııınnnnn cok sevıdnımmm daha benım coook var off zaman gecmek bılmıorrrrkızlar dün aksam bebeğimin cinsiyetini öğrendim (12+1) erkek::) bugün ikili test için kan verdim nt 1.4 cm çıktı dr normal dedi
ne kadar güzel çok erken öğrenmişsin..maşallah paşamıza :) hayırlı olsun canım...
günaydın forumun en güzel anneleri ve anne adayları...
ben az önce doktordan geldim..ikili tarama için kan testi verdim 5 aralıkta belli olacakmış... Ense kalınlığımızda 1mm çıktı.. o kadar içim rahatladı ki kızlar... hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah.. bebeğimin tam haftası da 12+3 müş... kıpır kıpırdı bugün elleri ayakları..dönüyordu..içim çok rahatlıyor bebişimi görünce... boyumuzda 60 mm olmuş.. ultrasondaki doktora sordum ne zaman cinsiyeti belli olur..ocakta dedi..şimdi yanıltır dedi.. bekle dedi..bende devletteki doktoruma sormadım hiç..pazarteside özeldeki doktoruma gidicem ona bir sorayım bari :) belki söyler cinsiyetini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?