sorma kuzum 5 aralıkta saat 15:00 te belli olur dedi..Ben eskişehir deyim canım.. Ankara'ya gönderiyoruz dedi...bazen kargoda sıkıntı olabiliyor dedi...1 gün önce yada sonra olabilir dedi... Anlayamadım bende..pazartesi bakalım acıbademe gidicem..belki orda daha çabuk belli olur..İnşallah canım seninde sağlıklı güzel çıkar sonuçların...biliyormusun kıpırdıyordu oynuyordu..dönüyordu ilk defa hareketlerini gördüm...sevinçten ağlayacaktım..
ne kadar güzel çok erken öğrenmişsin..maşallah paşamıza :) hayırlı olsun canım...
günaydın forumun en güzel anneleri ve anne adayları...
ben az önce doktordan geldim..ikili tarama için kan testi verdim 5 aralıkta belli olacakmış... Ense kalınlığımızda 1mm çıktı.. o kadar içim rahatladı ki kızlar... hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah.. bebeğimin tam haftası da 12+3 müş... kıpır kıpırdı bugün elleri ayakları..dönüyordu..içim çok rahatlıyor bebişimi görünce... boyumuzda 60 mm olmuş.. ultrasondaki doktora sordum ne zaman cinsiyeti belli olur..ocakta dedi..şimdi yanıltır dedi.. bekle dedi..bende devletteki doktoruma sormadım hiç..pazarteside özeldeki doktoruma gidicem ona bir sorayım bari :) belki söyler cinsiyetini...
ayyy cnmmm gozun aydııııınnnnn cok sevıdnımmm daha benım coook var off zaman gecmek bılmıorrrr
ay bende 2 li teste kadar dr gıtmeyı dusunmuorum aslında bu hafta gıdıcektım ama vazgectım sırt pırt uluturosona sokmıyım dıorum
kızlar bugün bebeğm diye bir dergi aldım yenei doğan bakımı ynı dogan youncakları v.s v.s bir sürü bilgi verio hamıle beslenmesı alın okuyun 6 tl cikhem esınızede okuturusunuz
Ayy ne güzel ağlasaydın doktordan çıkınca.
Ben Ankara'yım benim sonuçlar erken çıkar o zaman.
oyy maşallah yerim ben onu üzüm tanesi kocaman olmuş haa :)
ben de yarın gitcem doktora inşallah benimki de hareketlenmiştir..
ikili teste göre de yorum yapılabiliyomuş ya belki orda belli eder kendini
Ayy ne güzel ağlasaydın doktordan çıkınca.
Ben Ankara'yım benim sonuçlar erken çıkar o zaman.
ben yarın dr gidicem :)ne kararsız kızım yaaa sozde 2 li teste kadar gitmeyi düşünmüodumm uff su bebegı gorme isteği öldürüyor beni
kızlar dün aksam bebeğimin cinsiyetini öğrendim (12+1) erkek::) bugün ikili test için kan verdim nt 1.4 cm çıktı dr normal dedi
ben kilo almadım çok şükür ama 70kg ile kaldım zaten ne kadar almazsam o kadar iyi bir de göbek hafif çıktı benim:)
Benim 11 Aralıkta randevu canım.2 haftadır gömedim.Sen git biraz da senin güzel haberlerinle avunurum.
Kilolu olunca görünmüyor muymuş hiç duymamıştım. Öyle düşünme sakın, Allah hayırlısını versin inşcanım bende kilolu hamile kaldım 85 kiloyla doktoruma dedimki ben hiç bi zaman bebeğimi net göremicekmiyim dedim evet dedi offf gerçekten bebişlerimizi net göremicezmi??
Maşaallah canım çok sevindim , hızlıymış senin paşa.kızlar dün aksam bebeğimin cinsiyetini öğrendim (12+1) erkek::) bugün ikili test için kan verdim nt 1.4 cm çıktı dr normal dedi
ben kilo almadım çok şükür ama 70kg ile kaldım zaten ne kadar almazsam o kadar iyi bir de göbek hafif çıktı benim:)
Benim 11 Aralıkta randevu canım.2 haftadır gömedim.Sen git biraz da senin güzel haberlerinle avunurum.
Akşam bu saatler oldumu içimde bi sıkıntı beliriyor , böyle nefes bile alamıyorum sanki , eve sığamıyorum sonra eşim geliyor başlıyorum ağlamaya 2 haftadır böyle sanırım. Şimdi gene boğazıma kadar doluyum ağlasam rahatlıycam..
Kilolu olunca görünmüyor muymuş hiç duymamıştım. Öyle düşünme sakın, Allah hayırlısını versin inş
Maşaallah canım çok sevindim , hızlıymış senin paşa.
Benim de 11 aralikta randevum, ikili test ve tahliller var. Sabah aç karnına gel demedi ama tahlillerin var dedi.sence sabah mi gitmeliyim akşam üzeri gitsem olur mu?
(( bende bu saatte hala işyerinde olmaktan artık nefret eder duruma geldim.. saat 8de evde olduktan sonra ben yemek mi yapayım temizlikmi yapayım çamaşır ütü... offffffffffffff..çok sıkıldım .... okadar çok sinirleniyorum ki..
ayazcığım...bu hormonlar çok garip.. :)
Günaydınnnnn...
Valla sorma canım çalışmak mı iyi evde durmak mı onuda bilmiyorum..
Çünki ailemle aramda 6saat var , bulunduğum şehirde kayınvalidemler dışında kimsemiz yok. Yani eşiminde hiç akrabası yok.
Daha yeni evli sayılırım , bütün gün gidecek bi yer olmadığından evde yatıyorum. Sıkıntıdan mahvolucam yani..
Dün eşim geldi yemek yedik , başladım gene ağlamaya ne oldu diyo ama bende bilmiyorum ki , Allahtan çok anlayışlı çok şükür , o da olmasa yanımda düşünemiyorum bile..
günaydın canım...erkencisin...
haklısında benim çalışma saatlerim çok kötü sabah 09 akşam 19:30 a kadar çalışıyorum hsonu sabah 08.00 akşam 19:30...evimde işyerine yakın olmadığı için sabahları kalkışım 07:00-07:30 arası oluyor..giyin hazırlan otobüs bekle derken..tümgünüm sokaklarda dershanede geçiyor.. akşam eve gidişim 8 i geçiyor.. işyeri de kendi işimiz sayılır kayınpederimin.. ama daha sıkıntılı oluyor..yani sorumluluklar fazla oluyor..naz yapıyorum sanmasın kimse diye kötüde olsam izin almak istemiyorum falan filan...
ayazcığım.. sol göğsüme bir tane iğne batıyor sanki derinden geliyor...bilemedim..üşüttüm mü noldu.. eskişehir çok soğuk 3 gündür..ayaz var..kar yağacak gibi...üşüttüm herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?