Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

kızlar bugün bebeğm diye bir dergi aldım yenei doğan bakımı ynı dogan youncakları v.s v.s bir sürü bilgi verio hamıle beslenmesı alın okuyun 6 tl cik hem esınızede okuturusunuz

Ayy ne güzel ağlasaydın doktordan çıkınca.
Ben Ankara'yım benim sonuçlar erken çıkar o zaman.

oyy maşallah yerim ben onu üzüm tanesi kocaman olmuş haa :)
ben de yarın gitcem doktora inşallah benimki de hareketlenmiştir..
ikili teste göre de yorum yapılabiliyomuş ya belki orda belli eder kendini

kızlar bugün bebeğm diye bir dergi aldım yenei doğan bakımı ynı dogan youncakları v.s v.s bir sürü bilgi verio hamıle beslenmesı alın okuyun 6 tl cik hem esınızede okuturusunuz

canım bende en son 18inde gitmiştim sonra ikili test ve ense kalınlığı için bugüne gün verdiler bende ilkdefa bugün gördüm harketlerini..aç karnına gittim birde..

Ayy ne güzel ağlasaydın doktordan çıkınca.
Ben Ankara'yım benim sonuçlar erken çıkar o zaman.

evet canım muhtemelen erken çıkar... pazartesi özeldeki bakalım ne dicek belki odaha önce çıkar..enazından ikili testi daha çabuk öğrenmiş olurum..

oyy maşallah yerim ben onu üzüm tanesi kocaman olmuş haa :)
ben de yarın gitcem doktora inşallah benimki de hareketlenmiştir..
ikili teste göre de yorum yapılabiliyomuş ya belki orda belli eder kendini

sorma teyzesi..bugün ilk defa çok mutluydum... ense kalınlığı beni mutlu etti tabi ikili testi alınca ve risk düşük çıkarsa dahada sevinicem..

ben yarın dr gidicem :) ne kararsız kızım yaaa sozde 2 li teste kadar gitmeyi düşünmüodumm uff su bebegı gorme isteği öldürüyor beni

ben yarın dr gidicem :) ne kararsız kızım yaaa sozde 2 li teste kadar gitmeyi düşünmüodumm uff su bebegı gorme isteği öldürüyor beni

Benim 11 Aralıkta randevu canım.2 haftadır gömedim.Sen git biraz da senin güzel haberlerinle avunurum.

Ayy hayirlisi olsun canim bende cok merak ediyorum ama saglikli olsunda fazla onemli degil,bende o kilodayim bakalim ne kdr alicaz .

Benim 11 Aralıkta randevu canım.2 haftadır gömedim.Sen git biraz da senin güzel haberlerinle avunurum.

bende en son 2 hafta once gıtım yarın gidiyim su kan ve idrar sonucumu gostereyım bırde folık plusum bıttı onu degıstırıcekmı aynısımı ıcıcem onu sorcam hemde bebısımı gorum

canım bende kilolu hamile kaldım 85 kiloyla doktoruma dedimki ben hiç bi zaman bebeğimi net göremicekmiyim dedim evet dedi offf gerçekten bebişlerimizi net göremicezmi??
Kilolu olunca görünmüyor muymuş hiç duymamıştım. Öyle düşünme sakın, Allah hayırlısını versin inş
Maşaallah canım çok sevindim , hızlıymış senin paşa.

Benim de 11 aralikta randevum, ikili test ve tahliller var. Sabah aç karnına gel demedi ama tahlillerin var dedi.sence sabah mi gitmeliyim akşam üzeri gitsem olur mu?

Akşam bu saatler oldumu içimde bi sıkıntı beliriyor , böyle nefes bile alamıyorum sanki , eve sığamıyorum sonra eşim geliyor başlıyorum ağlamaya 2 haftadır böyle sanırım. Şimdi gene boğazıma kadar doluyum ağlasam rahatlıycam..

(( bende bu saatte hala işyerinde olmaktan artık nefret eder duruma geldim.. saat 8de evde olduktan sonra ben yemek mi yapayım temizlikmi yapayım çamaşır ütü... offffffffffffff..çok sıkıldım .... okadar çok sinirleniyorum ki..

ayazcığım...bu hormonlar çok garip.. :)

Canım bana da doktor aç yada tok birşey demedi aç karnınadır diye düşünüyorum.Çünkü bir önceki tahlillerimde sabah gel demişti aç yada tok yine bişey söylememişti.Zaten biliyosun kan tahlilleri sabah veriliyor herkes bunun için aç gelir.

benim bulantılarım iyice arttı. normalde azalması lazımken ne oluyor anlamadım. herşeye öğürmeye başladım yaaa... bana ikili taramaya tok gel hatta 1 bardak sıcak çikolata iç iyice hareketlensin dedi doktorum.

Günaydınnnnn...

Valla sorma canım çalışmak mı iyi evde durmak mı onuda bilmiyorum..
Çünki ailemle aramda 6saat var , bulunduğum şehirde kayınvalidemler dışında kimsemiz yok. Yani eşiminde hiç akrabası yok.
Daha yeni evli sayılırım , bütün gün gidecek bi yer olmadığından evde yatıyorum. Sıkıntıdan mahvolucam yani..
Dün eşim geldi yemek yedik , başladım gene ağlamaya ne oldu diyo ama bende bilmiyorum ki , Allahtan çok anlayışlı çok şükür , o da olmasa yanımda düşünemiyorum bile..

günaydın canım...erkencisin...

haklısında benim çalışma saatlerim çok kötü sabah 09 akşam 19:30 a kadar çalışıyorum hsonu sabah 08.00 akşam 19:30...evimde işyerine yakın olmadığı için sabahları kalkışım 07:00-07:30 arası oluyor..giyin hazırlan otobüs bekle derken..tümgünüm sokaklarda dershanede geçiyor.. akşam eve gidişim 8 i geçiyor.. işyeri de kendi işimiz sayılır kayınpederimin.. ama daha sıkıntılı oluyor..yani sorumluluklar fazla oluyor..naz yapıyorum sanmasın kimse diye kötüde olsam izin almak istemiyorum falan filan...

Ben hep erkenciyim :)) eşimi işe yolluyorum ya kahvaltı falan 7de kalkıyorum..
Doğru sende haklısın canım , valla işimiz zor ya şu 6ay geçsede bebişlerimizi kucağımıza alsak Allah'ın izniyle :)

ayazcığım.. sol göğsüme bir tane iğne batıyor sanki derinden geliyor...bilemedim..üşüttüm mü noldu.. eskişehir çok soğuk 3 gündür..ayaz var..kar yağacak gibi...üşüttüm herhalde..

ayazcığım.. sol göğsüme bir tane iğne batıyor sanki derinden geliyor...bilemedim..üşüttüm mü noldu.. eskişehir çok soğuk 3 gündür..ayaz var..kar yağacak gibi...üşüttüm herhalde..

Aman dikkat et canım kendine ne bitki çaylarını faZla tüketebiliyoruz ne ilaç alabiliyoruz kendine dikkat et canım kalın giyin ayaklarını üşütme , ve bol bol c vitamini özellikle kivi çok iyi geliyor..

Progestanı bıraktırdı doktor.. Pazartesine gün aldık bugün.. Kürtaj olucam ((( Bebeğim iki hafta önceki boyutunda hala hiç büyümemiş kalp atışı zaten yok.. Doktor da beklemeye gerek yok dedi.. Size bişi sorucam dedim ki ben sonraki gebeliklerde bi sıkıntı oluşturur mu dedim bana dedi ki sonuçta bebek gelişmiyor dedi tam bişi de demedi çok moralim bozuldu ya.. Sizin de böyle durumu olan varsa nolur yardımcı olun bişiler deyin.. Hiç mi bebeği gelişmemiş aldırıp da sonra gebe kalan yok.. Ve bu kürtaj nasıl bişi çok korkuyorummmmmmmmmmmmm nasıl oluyor söyler misiniz çok mu zor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…