Ekim 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

canım benim Allah sana sabırlar versin..tabi ki öyle bişe yok benim etrafımda bir sürü insan var ilk gebeliği seninki gibi olup da devamında çok sağlıklı bebekler dünyaya getiren ve bu durum ilk gebeliklerde sıklıkla görülüyor. kürtaj konusunu da sıkıntı yapma anestesi uyguluyolarmış kürtajın olup bittiğinden haberin bile olmuyomuş..
çok üzüldüm tatlım senin adına ama herşeyde bir hayır vardır..
kendini bi an evvel toparlayıp inşallah tekrar hamiş kalıp bebişini alırsın sağlıkla kucağına..

Bilmiyorummmm canım valla çok korkuyorummmmm çok

Sana böyle sonuçlanabileceğinin yüksek olduğunu kendini buna hazırlamanı söylemiştim canım..
sen de dost acı söyler demiştin..

Şimdi nasıl bir nesilsek yediklerimizden mi içtiklerimizden mi çoğu kişinin ilk gebeliğinde sorun çıkıyor ve kürtajla yada düşükle sonuçlanıyor.. O yüzden bunun sadece sende olduğunu düşünüp , sorunlu olanı kendin sanma sakın..

Benimde sana çok benzer bi durumdu benimde kese gelişmedi bi tirlü göremediler uzun zaman beklendi ve sonunda kürtaj oldum. Bi daha bebeğim olmuycak diye aklımdan neler geçti , internette neler okudum kendime hayatı zindan ettim resmen..
ama sonra ne oldu temmuz 8 de kürtaj oldum , doktor bize 2 ay korunma süreci verdi oda rahmin kendini toparlama süreciydi , kimisine daha az kimisine fazla korunma verebiliyor tabi..

Ben 40 gün sonra ilk adetimi gördüm ağustos 18 de , ikinci adet 17 eylül ve biz korunmayı bırakırbırakmaz hamile kaldım , 21ekimde bayram dönüşü 5 haftalık hamileydim..O yüzden büyüklerde hep der kürtaj 2.nin yolunu hazırlar diye o yüzden birkaç ay sonra sende buralarda olursun eminim :)

Kürtaja gelince içeri alıyorlar , uzanıyorsun o ara hemşire anestezi uzmanı falan geliyor kolundan bi iğne yapıyor uyuyorsun , 45dk gibi bi sürede. uyandığında kendini başka bi yatakta buluyorsun , hiç bişey anlamamış şekilde , sadece anestezi etkisiyle biraz halsiz gibi , başın dönüyormuş gibi , hala uykun varmış gibi hissediyorsun bu tabi 5 ,10 dk sürüyor sonra kendini iyi hissetttiğinde hemen taburcusun. Ben 10dk sonra kendime gelmiştim zaten. Bende ne acı ne ağrı hiçbişey olmadı..

Şu an hıçkıra hıçkıra ağlayarak sürekli deli gibi kürtajı sonraki gebelik sorunlarını bi sürü şey araştırıyorum çok kötü durumdayım O kadar korkuyorum ki hem kürtajdan hem sonraki gebe kalamama korkusundan kalsam da aynı şey olacak korkusundan ( doktor öyle bi konuştu ki sanki bebeğin gelişmesini ben etkiledim de rahmim etkiledi de bundan sonrakilerde de aynısı olur gibi bişiler dedi zaten baştan beri felaket tellalı gibiydi hiç bir kere moral verip yolladığını hatırlamıyorum... Rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah sizin gibi tekrar gebelik nasip etsin

Seninle kesinlikle alakası yok canım benim ağlama lütfen yeniden bebeğin olaccak elbette , sn ve eşin sağlıklı insanlarsınızki bebeğiniz evlenir evlenmez olmuş.. Demekki yenidn olabilir.. Sana gene dost tavsiyesi sakın internetten araştırma yapıp okuma..
ayrıca senle bunun kesinlikle alakası yok , belki sağlıksız bi sperm sonucu oluştu bu onun neden nasıl oluştuğunu bilemeyiz ki..
Kürtajda cidden hiçbirşey yok hele o en son korkacağın şey olsun..sadece bi iğne hissettiğin..

Allah razı olsun.. Yaşamış insanlardan dinlemek daha çok rahatlatıyor beni.. Rabbim inşallah nasip etsin de Allah'ımmmm nasip etsin de kalp atışlarını duyar duymaz sizinle paylaşacağım Rabbim o günleri gösterirse.. Sizinle anne olmak nasip değilmiş Rabbim daha beterinden korusun ve inşallah hayırlısıyla tekrar gebe kalmamı nasip etsin

Amin canim hic korkmam bende ilk gebeligimde kurtaj oldum 7 haftalikken kalbi durmus ve ben 5 hafta karnimda olu tasimisim cok sukur bana bi zarari olmadi. Arkadasin dedigi gibi hicbirsey hissetmeyeceksin ayildiginda adet gibi kanaman olabilir zaten bez takmis olurlar ve sanki adet sancisi yasiyormussun gibi agrin olur agri kesici yaninda bulunsun. RABBIM bundan sonraki gebeliklerini saglikli nasip etsin. Sunuda unutma 12 haftaya ulasamayan gebelikler sakat olma ihtimali yuksekmis Rabbimin bi bildigi var hayirli saglikli eli ayagi duzgun bebisler nasip etsin Mevlam

Aminnnnnnnnn canım aminnnnnnnn inşallah nasip eder hayırlısıyla kurtulurum da sonra Rabbim nasip eder tekrar inşallah.. Ağrı kesici götürürüm yanımda hayatımda ilk defa bi hastane tecrübem olacak bu zamana kadar sadece bi kere baş ağrısı için iğne olmuştum o kadar bu yüzden korkum tavan yapıyor ((

geçmiş olsun canım, Allah sabırlar versin. ben de senin durumundayım, bebeğim gelişmemiş, kürtaj olamam gerekiyormuş. çok üzüldüm, çok korkuyorum ama yapacak bişey yok. takdir Allah'ın

. Sakin AMA sakin kendini umutsizlige kapilma Allah bir kapiyi kapatirsa diyerini mutlaka acar.bu seni az da olsa teselli edermi bilmiyorum ama benim kuzenimede cocugu olmuycak vs vs dediler oda dediki hersey allahtan vardir rabbimin bir bildigi su an doktorlarin senin cocugn olmuycak dedikleri kuzenimin Ikiz biri kiz biri erkek co cugu var asla uzulme Ben bile olmaz derdim allahim nasip etti 2 bucuk yil sonra bak senin bari evlenir evlenmez olmus uzulme canimm

Tamam canım rapor alıp gidicem o zaman sabahtan,o vakit gelsin de..

Çikolata içmek ya da yemek mi gerekiyor giderken. Bunu hiç duymamıştım.

Hiç üzme kendini demek istiyorum ama imkansız biliyorum. Ama ne zorluklar atlatıp sonra tekrar hamile kalan insanları biliyorum. Sen de en hayırlı zamanda bebek sahibi olacaksın Allah'ın izniyle. Iyi haberlerini bekleyeceğiz burada hep birlikte

Gunaydin kizlar nasilsiniz bende hazirlandim ise cikcam birazdan gerce hic canim istemiyor tekrar ise baslamaya ama napalim :-( esimin cikardiylada bi kira falan oduyoruz bisey birikmiyo daha once soyledigim gibi yurt disindayiz birde insallah kahferengi lekelenmelerim baslamaz yine dua edin kizlar opuldunuz

hiç korkma canım. benimde ilk bebeğim alındı. kalbi durduğu için. 15 temmuzda kürtaj oldum. 9 eylülde tekrar hamile kaldım. şimdilik Allaha emanet herşey yolunda. unutmadan doktoruna söyle ben mutlaka genetik inceleme yaptırmak istiyorum diye. bu sayede ne olduğunu anlıyosunuz. patolojiye yollamak yetmiyor. genetik bakılması şart. kürtaja gelince zor mu değil uyutulunca hiçbirşey anlamıyorsun. ilk iki gün şiddetli ağrım oldu sonra geçti. ama duygusal anlamda o acı hep bir yerlerde kalıyor. hiç korkma güçlü ol. çok geçmiş olsun

İnşallah canım o güzel haberleri sizinle paylaşma duygusunu Rabbim yaşatır bana

Hiç konuşmadık bak o patoloji genetik inceleme felan.. Aklımda bulunsun yarın söylerim Rabbim inşallah sizinki gibi bana da tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder yoksa kendimi toparlayamam ben Hemen bebişim olsun istiyorummmmmm 14:

geçmiş olsun canım, Allah sabırlar versin. ben de senin durumundayım, bebeğim gelişmemiş, kürtaj olamam gerekiyormuş. çok üzüldüm, çok korkuyorum ama yapacak bişey yok. takdir Allah'ın

Teşekkür ederim canım.. Evet insanın elinden bişi gelmiyor çok korkuyor.. Gözümü kapatsam açtığımda salı günü gelmiş olsa şu pazartesi geçmiş olsa ( Rabbim ikimize de hayırlısıyla kurtuluş sonra da güzel sağlıklı bir gebelik nasip etsin..

Rabbim inşallah bana da hemen nasip eder çok korkuyorum canım inan kürtajı da diyorum bir şekilde Rabbimin izniyle atlatırım ama sonraki gebeliğimde de aynısı olması korkusu beni öldürüyor Çok yoruldum ben bu halden

mrb cnm... çk fazla nete giremiyorum yazını okudum da kahverengi lekelenmelerim olmaz demişsin inş olmaz bir daha... bnde de lekelenme oluyor. normal adet günümde lekelenme oldu ve 1 hafta kadar lekelenme şeklinde devam etti... progestan kullandım... normalde ultrasonda sıkıntı görünmüyor doktor da 2 hafta önce bıraktırmıştı... ancak 3 gün öncesinde yine kahverengi lekelenme oldu... tekrar başladım progestana doktor 3 aya kadar kullan dedi... normalde ultrasonda sıkıntı görünmeyip düşük tehlikesi var demelerini anlamıyorum.... sana da lekelenme yüzünden bşy dediler mi düşük tehlikesi fln??? ne kadardır lekelenmiyorsun??? inş hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur...

Mrb canim bende az once geldim isten biz yurt disindayiz esimle.benimde lekelenmelerim 2 hafta onceydi.isyerinde cok yorulmustum gerizekali patronumun esin yuzunden onu yap bunu yap musteriye bak fln derken birden akinti hissetim wc gitmistim ve gunluk pedim doluydu neredeyse,sonra doktorumu aradim gel dedi gittim muayne etti korkulucak bisey yok dedi cok zorlanmissin o yuzden gelmis kahfe akintin dedi AMA benim icim rahat etmedi doktorda ozel hastaneye gonderdi videozon test fln yapmalari icin neyse gittik biz baktilar Allahima cok sukur bebisimin kalbi atiyordu hersey gayet normaldi AMA rahminde az kan birikmis dedi sakin ama sakin ani hareket etmiycen dedi dinlen dedi calisabilirsin fln dedi inanirmisin hic ilac vermedi birtek vitamin D takviyesi verdi burda londrada cok acayip doktorlar ya insallah sag salim aliriz kucaklarimiza tabrularimizi.bana dusuk tehlikesi ilk 3 ay herkezde vardir dedi AMA sende bi sorun yok kesede sorun yok bebisim etrafindada bisey yok sadece rahminde kan var oda eski kandir dedi yeni olsa kan gelir do dedi dinlen dim evde 10 gun kadar kendilinden gecti bolca dua et Allah goruyor canim

Peki sana birsey demedi mi doktorun canim,benim bildigim akintin gelince uzanicaksin ayaklarinin altinada yastik koy yada sol/sag doru don ve yat Bol Bol su ic ve meyve ye portakal ve mandalina bayag yimistim Ben , benim oyle gecti cok sukur

öncelikle çk tşk ederim cvp ın için arkadaşım... rahimde kan birikmesini nasıl anlıyorlar bir de videozon test ne hiç duymamıştım, bn de yaptırsam mı acaba??? bn baya doktora gittim ancak kimse rahimde kan birikmiş gibi bir açıklama yapmadı... en azından snaa bir açıklama yapılmış için rahat etmiştir... bnm kafam iyyice bulandı... bir sıkıntı yaşamaktan korkarım dua ediyorum inş bütün anne adayları hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alırlar...

Kurtaj ne icin yapacaklar canim bebiste mi sorun var kesede mi baska bir doktorla daha gorusun derim ben,ve dayma Allaha dayan inan.kurban oldugumun aallahi hic beklemedigin anda gonderiverir mucizeyi.ve tekrar diyorum baska doktorlara mutlaka ama mutlaka danis ,zaten basin dan beri olumsuz davraniyormus doktorun kesinlikle yarin git baska bir doktorun fikrini de al.Dua edicem sanada bebisinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…