öncelikle çk tşk ederim cvp ın için arkadaşım... rahimde kan birikmesini nasıl anlıyorlar bir de videozon test ne hiç duymamıştım, bn de yaptırsam mı acaba??? bn baya doktora gittim ancak kimse rahimde kan birikmiş gibi bir açıklama yapmadı... en azından snaa bir açıklama yapılmış için rahat etmiştir... bnm kafam iyyice bulandı... bir sıkıntı yaşamaktan korkarımdua ediyorum inş bütün anne adayları hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alırlar...
Onemli degil canim hepimiz bu foruma dertlesebilmek paylasmak icin uye olmusuktur eminim.ilk basta bana sordular doktorlar belinde ani agri hissetinmi,karninda,kasiklarinda ani agri sanci oldumu diye benim ise sadece az biraz belim agriyordu hepsini yazdi kadin benim hamilelik belgelerime fln ekleri sonra ultrasonda baktilar bebis cok saglikli dedi bak kalbide atiyor dedi cok sevinmistim sonra az biraz cihazi gezdirdi karnimda hersey gayet normal dedi sonra az daha Asari cinsel bolgeme dogru indi az biraz kan var dedi birikmis dedi AMA korkulucak bisey dedil dedi ondan sonra bu eski kana benzliyor dedi yeni olsa zaten aniden bosanirdi dedi o kan akiyor akinti olarak dedi az az gelebilir hic can sikma dedi cook pedi dolduracak kadar gelirse geliceksin yine buraya dedi,ondan sonra kan aldilar benden tahliler icin deger fln bakiyorlarmis aradi gecen gunde hemsire telefonda hersey gayet normal dedi 2-3 hafta sonra yeniden kan aliriz dedi hem ense kalinligida olceriz fln dedi. Sana ne dedi tam olarak doktorun? .
yaa bnde dediğim gibi işte ultrasonda sorun görünmüyor, tahlillerimde de bir sorun çıkmadı çk şükür, ancak lekelenme oluyor işte, neden olduğunu da bilmiyorum, şu nedenle oluyor da diyen olmadı... progestan kullanıyorum bklm inş sıkıntısız bir şekilde atlatırım bu süreci, tabi bnm gibi olan farklı şekilde de sıkıntısı olan tüm anne adaylarının Allah yardımcısı olsun inş...
Insanin morali bozuluyor biliyorum canim benimde ilk 4 gun geldi kesildi sonra 2 gun kdr gelmedi yenden gelmeye basladi 3 gun geldi yine kesildi AMA simdi cok sukur 5. Gundur gelmiyo normal akintim var aklina takma insan dusundukce dahada strese giriyo Allahim hepimizin bebislerini korusun canim Bol Bol dua et duanin acamiyca kapi yoktur.Allahin izniyle bu gunleride atlaticaz insallah optum
Benim 11 Aralıkta randevu canım.2 haftadır gömedim.Sen git biraz da senin güzel haberlerinle avunurum.
günaydııınnnnn....
geçen c.tesi dr gitim bebişim gayet iyiymiş ama daha hareketlerini göremedim 9+2 günlük dedi o gün dr 4-5 gün geriden geliyor ama dr normal o korkmulacak bişi yok dedi kan ve idrar sonuclarıma baktı kanım azmıs kan ılacı verdı bırde kılolu hamıle kaldım ıcın seker yuklemesı ıstedıama işyerinde bir arkadasımın eşide benle aynı hafta hamıleydı 3 haftadır annesının karnında bebegın kalbı durmus kurtaj olmusss allahım sabır versin cokkkk uzuldum
Günaydın güzel annelerrrr
herkese günaydın hanımlar..
nası gidiyo hamilelik..
bulantısı olan hamişlerin azalmıştır heralde bu hafta sıkıntıları :)
maşallah maşallah..Günaydın canım.
Belki biliyosundur benim hamilelik biraz yorucu geçiyor.Bazen bulantı,bazen hafif kasık ağrısı,baş dönmeleri vs.Ama 1-2 gündür biraz enerjim arttı sanki.
ben 2 hafta sora gitcemselam arkadaşlar ikili test yaptıran varmı ekim hamilelerinden
Günaydin güzel anneGünaydın güzel annelerrrr
Günaydin, pek azaldigi söylenemez. Yorgunluk cok zor sürekli uykulu olmak özellikleGünaydın kızlar!
Nasılsınız?
Hamilelik belirtileriniz azalmaya başladımı?
selam arkadaşlar ikili test yaptıran varmı ekim hamilelerinden
Sevindim canım senin adına.Sıkma canını senin bebiş ara ara gerileyip sonra bir anda atak yapıyor,yine öyle olur merak etme.
Bendemönümüzdeki hafta pazartesi gidicem ikili teste ve 3 hafta olacak bebeğimi görmeyeli çoooook merak ediyorum ya , nasıl geçeck bu koskoca 1 hafta pufff büyümüştürde kesin :/
Günaydin güzel anne
Günaydin, pek azaldigi söylenemez. Yorgunluk cok zor sürekli uykulu olmak özellikle
12 aralikta gidicem ben de. Hemen hemen herkesin bir iki hafta farki olur heralde
inşallah öle olur cnmmm drun hesaplamsına gore 9 hbaftalık olması normalmıs ama bana gore 10 haftalık olması lazım bılmıorum valla ben anlamadım aman saglıklı olsund a1 hafta gerıden gelsın bende 2 li testi ne zaman gidicem sormadım bu hafta seker yüklemesi yaptırıcam o zaman soraım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?