arkadaşlar birşey soroucam bende 10+4 günlük hamileyim am benim bir haftadır göğüslerüimdeki şişkinlik ve ağrı azaldı gibi sizinde öylemi benim ilkkini kürtaj olmak zorunda kaldım o yüzden korkuyorum
Canım psikolojik olabilir durumun.Bende ilk bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu.Şu an hep vücudumu dinler oldum.Bazı günler göğüslerimde belirti olmuyor endişeleniyorum.Hemen dua ediyorum ve bir süre sonra göğsümde hafif bir sızı oluyor mutlu oluyorum.İçini ferah tut Rabbimin izniyle inşallah bizimledirler.
Canım psikolojik olabilir durumun.Bende ilk bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu.Şu an hep vücudumu dinler oldum.Bazı günler göğüslerimde belirti olmuyor endişeleniyorum.Hemen dua ediyorum ve bir süre sonra göğsümde hafif bir sızı oluyor mutlu oluyorum.İçini ferah tut Rabbimin izniyle inşallah bizimledirler.
Canım ilk bebeğinin kalbi ne zaman durdu ve ne belirtiler oldu?
Canım ikili testi 12. haftada istiyor doktorlar,yani 3 hafta sonra isterler senden diye düşünüyorum.Bir de doktor 9 hafta olmasına normal demiş doğrudur.Çünkü biz bayanlar hangi gün yumurtladığımızı bilmeyiz ama son adet tarihimizi biliriz.Bu yüzden doktorlar gebelik haftası hesaplamalarında satı kullanırlar ama gerçekte yumurtlamanın olduğu gün döllenme gerçekleşir.Yani 12-13 gün oynar.O yüzden seninki yumurtlamaya göre normal haftasında canım.
Canım ilk bebeğinin kalbi ne zaman durdu ve ne belirtiler oldu?
benim 9 haftalıktı ama 6 haftalıkken durmuş haberim olmadı
Canım herhalde hediyeler yazmak istedin.Neyse bende cevaplayım benim bebek 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalıktı ultrasonda.Herşey dört gün içinde oldu bende ilk önce çoğu kimsenin farkedemeyeceği şekilde akıntının içinde hafif kırmızı ipliksi bir yapı vardı.Şüphelenip gitmiştim kalbi bradikardik dediler ve hergün hastanedeydim kalbi düzelmedi.4. gün şiddetli kramplar yaşadım kasıklarımda hastaneye kaldırıldım.Tam 16 saat sancılar içinde bebek beni bir türlü bırakmadı.Doktorlar sürekli umudunu kes bu bebekten sağlıklı değil dediler.Pes ettim ve yarım saat sonra kalbi durdu.
Rabbim inşallah bir daha yaşatmaz böylesi bir acıyı.
Sanırım şimdilik ekimin tek yeni hamilesi benimDün öğrendim hamile olduğumu. Adet günümdü, hcg değerim 114 çıktı. Allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah [/QUOTE
Cnmbenimde ilk testim de 115,9 çıktı daha sonra testi tekrarladım 771 olmuştu ultrosanada gittim bugün küçücük bişeydi senin ilk bastırdığında ultrasonda kac cm gözüktü merak ediyorum çabalarsanız
Sanırım şimdilik ekimin tek yeni hamilesi benimDün öğrendim hamile olduğumu. Adet günümdü, hcg değerim 114 çıktı. Allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah [/QUOTE
Cnmbenimde ilk testim de 115,9 çıktı daha sonra testi tekrarladım 771 olmuştu ultrosanada gittim bugün küçücük bişeydi senin ilk bastırdığında ultrasonda kac cm gözüktü merak ediyorum çabalarsanız
Selam canim nasilsiniz bende bu hafta allahin izniyle 10 haftami doldurdum,biz yurt disindayiz ve pek anlayamiyorum burdakileri doktorlarin test fln yapmalarida degisik.bu ikili test dediginiz nasil yapiliyor aciklarmisiniz?
Bnmde 6 haftalık ilk önce boş gebelik dendi bekledik 1 hafta şimdi boş değil ama canlılık henüz yok 2 gün sonra tekrar gidicem kalp atımı yoksa alacaklar lekekerim arada hafif kanamalarımda oluyo bakalım kısmet 2 kızım var hiç çocuğum olmasa daha çok üzülürdüm herşeyin hayırlısı!
Günaydınnnn... Dışarısı buz gibi ve geceden beri acayip fırtına var kızlar ya , bu havalara dikkat üşütmüyoruz ve bolbol meyve yiyoruzzz :)))
Zor bi süreç ama Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu eylesin canım...
günaydın kızlaaar..
bugün kayseri de karla karışık yağmur var normalde hiç sevmem kapalı havaları ama hava o kadar pis ki yağsın inşallah da temizlensin buralar..tabi üşütmemek lazım ama sabahtan başladım burnumu çekmeye inşallah artmaz..
dğn gece rüyamda epidural normal doğum yapıyodum o kadar kolay doğurdum ki inşallah gerçekte de öyle olur..
doğurur doğurmaz kalkıp bebeğin cinsiyetine bakıyorumyine erkek gördüm Allah hayra çıkarsın..
hahhahhaa aynenn..:90:Hayır olsun canım.
Yalnız sen aşmışın artık rüyanda doğumun epiduralini bile görmüşün.
Progestanı bıraktırdı doktor.. Pazartesine gün aldık bugün.. Kürtaj olucam((( Bebeğim iki hafta önceki boyutunda hala hiç büyümemiş kalp atışı zaten yok.. Doktor da beklemeye gerek yok dedi.. Size bişi sorucam dedim ki ben sonraki gebeliklerde bi sıkıntı oluşturur mu dedim bana dedi ki sonuçta bebek gelişmiyor dedi tam bişi de demedi çok moralim bozuldu ya.. Sizin de böyle durumu olan varsa nolur yardımcı olun bişiler deyin.. Hiç mi bebeği gelişmemiş aldırıp da sonra gebe kalan yok.. Ve bu kürtaj nasıl bişi çok korkuyorummmmmmmmmmmmm nasıl oluyor söyler misiniz çok mu zor (
mrb cnm... çk fazla nete giremiyorum yazını okudum da kahverengi lekelenmelerim olmaz demişsin inş olmaz bir daha... bnde de lekelenme oluyor. normal adet günümde lekelenme oldu ve 1 hafta kadar lekelenme şeklinde devam etti... progestan kullandım... normalde ultrasonda sıkıntı görünmüyor doktor da 2 hafta önce bıraktırmıştı... ancak 3 gün öncesinde yine kahverengi lekelenme oldu... tekrar başladım progestana doktor 3 aya kadar kullan dedi... normalde ultrasonda sıkıntı görünmeyip düşük tehlikesi var demelerini anlamıyorum.... sana da lekelenme yüzünden bşy dediler mi düşük tehlikesi fln??? ne kadardır lekelenmiyorsun??? inş hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur...
yaa bnde dediğim gibi işte ultrasonda sorun görünmüyor, tahlillerimde de bir sorun çıkmadı çk şükür, ancak lekelenme oluyor işte, neden olduğunu da bilmiyorum, şu nedenle oluyor da diyen olmadı... progestan kullanıyorum bklm inş sıkıntısız bir şekilde atlatırım bu süreci, tabi bnm gibi olan farklı şekilde de sıkıntısı olan tüm anne adaylarının Allah yardımcısı olsun inş...
Günaydınnnn... Dışarısı buz gibi ve geceden beri acayip fırtına var kızlar ya , bu havalara dikkat üşütmüyoruz ve bolbol meyve yiyoruzzz :)))
Zor bi süreç ama Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu eylesin canım...
Günaydın güzel anneler ve tatlı ve şirin bebişleri...
günaydın kızlaaar..
bugün kayseri de karla karışık yağmur var normalde hiç sevmem kapalı havaları ama hava o kadar pis ki yağsın inşallah da temizlensin buralar..tabi üşütmemek lazım ama sabahtan başladım burnumu çekmeye inşallah artmaz..
dğn gece rüyamda epidural normal doğum yapıyodum o kadar kolay doğurdum ki inşallah gerçekte de öyle olur..
doğurur doğurmaz kalkıp bebeğin cinsiyetine bakıyorumyine erkek gördüm Allah hayra çıkarsın..
cumartesi yoğun bir lekelenmem oldu ve ben hemen soluğu hastanede aldım..Allahtan doktorumda hastanedeymiş gel hemen dedi... o kadar stres yaptım ki çok korktum.. kendimi o kadar kasmışım ki doktor ultrasonda bebekten ölçüm alamadı...ölçüm alamıyorum deyince o kadar koktum ki.. sonra birden bebişim çişini yaptı :) ve rahatladı sonra başladı kıpırdanmaya..biraz suyun azalmış dedi ..bol sıvı iç dedi.. ben korktum yine. dedim ciddi bir durum mu? yok dedi olsaydı yatırırdım dedi..ama bol sıvı tüket dedi.. ve sanırım bir oğluşum olacak :) doktor bir çıkıntı görüyorum ama kesin birşey diyemem dedi erkek olabilir dedi..
cuma günü devlet hastanesine gittiğimde ense kalınlığı ve ikili tarama testi için hiç birşey dememişti doktor..cumartesi günü aradan daha 24 saat geçti özeldeki doktorum suyun biraz azalmış deyince çok korktum niye farketmedi devletteki diye düşündüm.. Acıbadem de ki doktorum ense kalınlığı için 0,66 mm dedi devletteki 1 mm dedi.. ikili tarama testi perşembe belli olacak sonuç devletteki de özeldeki.. dün sağlık ocağına gittim ebe sıvı için anlık olmuştur dedi.. ama fazla hareket etmekte sıvı kaybına sebep olur dedi..bende 3 gündür 3,5 lt su içiyorum normalde 2lt içiyordum demekki yetmiyor ikimize birden :)
onla geçmiş olsun cnm maşallah bebişin iyiymiş ya :)
ben 2 lt bile içemiyorumdur yaa suyu dikkat ediyim bari..
benim de devlette 1 hafta önce 1+1 önde gidiyo demişti özeldeki doktorum da 1 hafta sorasında 2 gün önden gidiyo dedi..ultrason aletine göre değişebiliyo mu acaba bu durum?
ben de 2 hafta sorasına randevu aldım ikili test için inşallah olumlu sonuçlanır..
inşallah o zmn da cinsiyet hk bişe söyler meraktan çatlıycamm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?