cumartesi yoğun bir lekelenmem oldu ve ben hemen soluğu hastanede aldım..Allahtan doktorumda hastanedeymiş gel hemen dedi... o kadar stres yaptım ki çok korktum.. kendimi o kadar kasmışım ki doktor ultrasonda bebekten ölçüm alamadı...ölçüm alamıyorum deyince o kadar koktum ki.. sonra birden bebişim çişini yaptı :) ve rahatladı sonra başladı kıpırdanmaya..biraz suyun azalmış dedi ..bol sıvı iç dedi.. ben korktum yine. dedim ciddi bir durum mu? yok dedi olsaydı yatırırdım dedi..ama bol sıvı tüket dedi.. ve sanırım bir oğluşum olacak :) doktor bir çıkıntı görüyorum ama kesin birşey diyemem dedi erkek olabilir dedi..
cuma günü devlet hastanesine gittiğimde ense kalınlığı ve ikili tarama testi için hiç birşey dememişti doktor..cumartesi günü aradan daha 24 saat geçti özeldeki doktorum suyun biraz azalmış deyince çok korktum niye farketmedi devletteki diye düşündüm.. Acıbadem de ki doktorum ense kalınlığı için 0,66 mm dedi devletteki 1 mm dedi.. ikili tarama testi perşembe belli olacak sonuç devletteki de özeldeki.. dün sağlık ocağına gittim ebe sıvı için anlık olmuştur dedi.. ama fazla hareket etmekte sıvı kaybına sebep olur dedi..bende 3 gündür 3,5 lt su içiyorum normalde 2lt içiyordum demekki yetmiyor ikimize birden :)
Canım çok geçmiş olsun.Neyse şükür bebiş iyiymiş.Ben hiç su içemiyorum zorlayarak 1 lt kadar içiyorum.Sık sık da wc ye gidiyorum.Sen 2 lt az gelmiş deyince korktum şimdi.
günaydın anneler.. gününüz bugün çoooook güzel geçsin inşaallah.
Canım hamişleriiiim nasılsınız..off iş yerindeyken ne güzel hep haber alıodum sizden nası gidio güzel kalpliler ben iyiyim artık çıkıntı halinde bebiş çok seviyorum göbüşümü sizlerde son durumlar ne çok öptüm hepinizi
:)iyiyiz arkadaşım sen nasılsın... bende hiç kilo alıcakmıyım ne olur düşünmüyorum tek düşündüğüm bebişim sağlıklı olsun..bazen mide bulantılarım baş dönmem bile beni mutlu ediyor :)
selam arkadaşlar ikili test yaptıran varmı ekim hamilelerinden
merhaba güzel bayanlarciciş anneler
ya kızlar bişey sorcam çok sitresliyim ben ya durduk yere ağlıyor herşeye sinirleniyorum ruhsal olarak bir bunalımdır gidiyorbir iyiyim bir kötü herşeye alınıyor sinir oluyorum sonrada sakinleşemiyorum iş sitreside eklenince tam bir cadıya döndüm sigarayı bırakmıştım yani günde 2veya 3 tane içiyordum şimdi 5-7 yi buluyor yoksa sakinleşemiyorum napmalıyım nasıl sakinleşeyim sigara içerek bebeğime zarar veriyorum tabi kendime daha bir sinir oluyorum sigara kullanıp hamilelikte bırakan arkadaşlar bana yardım edermisiniz siz neler yaptınız :18:[/QUOTE
aynı sorun bendede var
bnde 6 hafalık 6 günlük hamileyim ben bulantılardan dolayı yemek yiyemiyorum çok acıkıyorum ama yemek yiyemiyorum bebeğimin gelişimine zararı olur mu? ne yapmam lazım. mutfağa girmek bir işkence giremiyorum ve dün sadece bi oğlen marul yedım akşam gece hiç bişe yiyemedim açlıktan kıvranıyorum ama yiyemiyorum ne yapmalıyım bana fikir verin. bebeğime bir sorun olmaz değil mi? sabah aksam bulantılarım çok olyorrr
Canım bol bol su içebilirsin sabahları kalktığında çubuk kraker ye ve gün içinde leblebi ye canım sarı o bastırır epey ben hep leblebi falan yemiştim şükür sıkıntım olmadı ama günlük sütünü içmeyi be mutlaka iyi haşlanmış yumurta yemeyi ihmal etme canım şimdi çok önemli yediklerin bbeğin gelişimi için inşallah kolay atlatırsın canım şu süreciaynı sorun bendede var
bnde 6 hafalık 6 günlük hamileyim ben bulantılardan dolayı yemek yiyemiyorum çok acıkıyorum ama yemek yiyemiyorum bebeğimin gelişimine zararı olur mu? ne yapmam lazım. mutfağa girmek bir işkence giremiyorum ve dün sadece bi oğlen marul yedım akşam gece hiç bişe yiyemedim açlıktan kıvranıyorum ama yiyemiyorum ne yapmalıyım bana fikir verin. bebeğime bir sorun olmaz değil mi? sabah aksam bulantılarım çok olyorrr
Canım hamişleriiiim nasılsınız..off iş yerindeyken ne güzel hep haber alıodum sizden nası gidio güzel kalpliler ben iyiyim artık çıkıntı halinde bebiş çok seviyorum göbüşümü sizlerde son durumlar ne çok öptüm hepinizi
pamuk helva valla senı ozledık ya br gorunuon kayboluosun benımde gunduz gobısım artık baya belırgınlestı artık hamıs oldumu anlıolarruff su cınsıyetıde ogrenseydıkkkkk coook merak edıorummmmm kız hısedıorum ama ruyalarım erkke neolcak bakalım
bişe olmaz bebeişin senden beslenir cnm..galeta yemeyi deneyebilirsinaynı sorun bendede var
Bende çok özledim canım internet paketim yenilensin die bekliorum vallahi çok sıkılıyorum evde internetimiz yok anca telefonla bağlanıyorum 3 gün kaldı) benim içime nedense şimdi düşündümde erkek gibi geldi sağlıklı olsunda canııım inşallah 12. Hafta sonunda belli olur diolar bakalım pipilimi kukulumu bu tosuncuklar )
ben bugun gıdıcem canım. dua edın bana...
canım nasılsın nası gidiyo hamilelik..
Bende çok özledim canım internet paketim yenilensin die bekliorum vallahi çok sıkılıyorum evde internetimiz yok anca telefonla bağlanıyorum 3 gün kaldı) benim içime nedense şimdi düşündümde erkek gibi geldi sağlıklı olsunda canııım inşallah 12. Hafta sonunda belli olur diolar bakalım pipilimi kukulumu bu tosuncuklar )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?