- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.001
beni listeden çıkarabilirsiniz kızlar oldum bugün
niye umudun yok canım kocişin il dısında mı calısıyo senın de
bilmem yok işte, doktora gittik geçen, yumurtalıklarıma baktı, sağlıklı görünüyor dedi. yumurtalıkların üstündeki atılmayı bekleyen yumurtaları gösterdi. herşey normal dedi. sonrada belkide hamilesindir dedi. kafam karıştı o anda heyecandan sormak aklıma gelmedi. sonuçta atılmayı bekleyen yumurtalarım varsa adetim olacak demektir.
günaydın güzel hamiş adayları a.s.
bişey sormam lazım. benim adetim yeni bitti. dün ilk defa çalışma yaptık ve yastık koyup 1 saat bekledim. fakat bu sabah yapışkan bir akıntı geldi. hemde bi hayli geldi yani. bu günlerde yumurtluyor olamam heralde değil mi? sperm mi yoksa bu
canım sperm de olabilir ayrıca yumurtlamadan önceki günlerde de yapışkan oluyo,yumurtlamaya yakın o daha akışkan şeffaf bi sıvı oluyo]
valla mı yaa? ama yapışkan böyle afedersin sümüğümsü bi yapı.sperm o sperm ,hatta yürüdükçe de pat pat düşecek
günaydın güzel hamiş adayları a.s.
bişey sormam lazım. benim adetim yeni bitti. dün ilk defa çalışma yaptık ve yastık koyup 1 saat bekledim. fakat bu sabah yapışkan bir akıntı geldi. hemde bi hayli geldi yani. bu günlerde yumurtluyor olamam heralde değil mi? sperm mi yoksa bu ?
sperm o sperm ,hatta yürüdükçe de pat pat düşecek
tuhaf yaa adetim yeni bitti yumurtluyor olamam heralde fisfisfiscanım aynısı benimde basıma geldi bende düşnüdüm bu nedir diye... ama sanırım yumurtlama dönemi akıntısı çünükü spermler 20 dakika sonra sıvılasıyormuş yani su gibi oluyormuş...yumurtlama dönemi akıntsı uzayan bi akıntı...
evet canım korunuyorduk, hap kullandığım zamanlarda da hemen kalkıp yıkanıyordum zaten hiç böyle bişey görmemiştim.sen korunuyordun dımı daha once ,öncekıler boyle olmuyor muydu
bızde hep esım korundugu ıcın ben cok sasırmıstım yürüdükçe pat pat düşerdi boyle ypışkan bırseydı işte
yumurtlama ıcın cok erken ama ya
meğer ciddiymiş bende benle dalga geçiyo sanıyodum pat pat düşecek falan -tatlicadiarzu-
süpersin canım canım sıkkındı güldürdün beni çok sağoll :roflol:
dalga gecmıyorum ya valla ,düşüyor boyle yürüdükçe fılan sankı adetsın de hanı o parcalar olur ya onlardan bırı gelmış gibi oluyor.
ben ıkı gun gunluk ped takarım yanı o kadar..
ılk aylarda ben korunmustum da cok ıgrenc dıye bır daha korunmamıstım hep esıme korun demıstım ama sımdı el mahkum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?