Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

yumurtlama günümü geçirdim ama hala akıntılarım yoğunlukla gelmekte :uhm: ... önceden kuruluk yaşayan ben, şimdi ise iç çamaşırı yetiştiremez oldum bilmiyorumkismile

:) dalga geçmediğini biliyorum canım sadece pat die anlatmana güldüm..bende gece içimde kalsın die gece ıslaklığa uyanıp wc gidene kadr çamaşır :kedi:

yok yok kahvekolıge dedım .

benım de batardı hep ,sonradan ogrenıp gunluk ped koyarda yatardım

hala da oyle

evet yaa bendede temizlik takıntısı var, aman bi yere dökülecek diye altımıza bişeyler seriyorum :))
panikledim birden. siz olmasanız kime sorardım iyi ki varsınız yaa Şeniz

çoook teşekkür ederim canım. parmaklamadım da wc ye girdiğimde elime geldi iki parmak arasına aldım baş ve işaret parmağım kadar uzadı da adetim yeni bittiği için yumurtluyor olamam, benim yumurtlamam farklı zaman mı, sperm mi? kafam karıştı ama sıkıntı yapmadan çalışmalara devam etmek lazım.

Son düzenleme:
rica ederim kahvekolikçim.. daha olmamıştır bence de yumurtlama,çok erken çünkü ama bence sen yine de gün aşırı ilişkiyle devam et yola,belli olmuyo bu işler,ateş takibi yapıyomusun ya da ovulasyon kiti kullanıyomusun?

:) dalga geçmediğini biliyorum canım sadece pat die anlatmana güldüm..bende gece içimde kalsın die gece ıslaklığa uyanıp wc gidene kadr çamaşır :kedi:
sen sabaha kadar banyo yapmıyor musun? çarpılırsın haaaa -tatlicadiarzu-

yumurtlama günümü geçirdim ama hala akıntılarım yoğunlukla gelmekte :uhm: ... önceden kuruluk yaşayan ben, şimdi ise iç çamaşırı yetiştiremez oldum bilmiyorumkismile
bende günlük ped yok şu an, kağıt havlu koydum sende dene istersen.

bu akıntılar bende nie hiç olmuyo acaba bende bi sorun mu vaar bilmiyorumkismile

valla bendede olmazdı olsada dikkat etmezdim. adet belirtilerimi bile bilmem yani, sadace ayağım üşür bikaç gün evvel o kadar. dün ilk kez bekledim ya 1 saat ondan sanırım.

arkadaşlar merhaba bugün progesteron testi için doktora gidicem nasıl olduğu hakkında bir bilginiz var mı?

canım normalde hemen yaparım ama ....bebek için ona bile katlanıyom 6 aydır ...doktr ve hamiş arkadaşlar gece ilişkiden sonra banyo yapmayın sabah kalkınca yap dediler sperler suda çabuk oluyomuş...bende eşimi sabah işe yollamadan banyo yapıyom...fisfisfisfisfisfis

bugün benim gün nerdeyse 1 haftadır karnım ağrıyo sabah test yaptım alsana dedi tek çizgi çıktıı:çok üzgünüm:

bende günlük ped yok şu an, kağıt havlu koydum sende dene istersen.

kağıt havlu sert olduğundan pamuk koydum artık. günlük ped bana çok hijyenik gelmiyor namaz kıldığımız için abdest geçerli olmuyor iç çamaşırı gibi olduğundan genede kirlenmiş hükmünde sayılıyor...

ama o zaman wc ye gitmemek taharet de almamak lazım. fisfisfis
anne olmak zor iş desene, şimdiden nelere katlanıyoruz :)

Allah kabul etsin bende kılıyorum. kesinlikle öyle, abdest almadan önce onu da değiştirmek lazım.

spermler senın vajına duvarlarına sıva yapıyo o yuzden kuruluk yasamıyosun..
temel atma töreni sık sık tekrarlandıgından alkisalkisalkis zuhahayttt:dance::dance:

ama o zaman wc ye gitmemek taharet de almamak lazım. fisfisfis
anne olmak zor iş desene, şimdiden nelere katlanıyoruz :)

evt canım çook zor ve kötü eşler ohh işim bitti yat uyu ne güzel temiz temiz ...
ilişkiden hemen wc gidilmicek zaten ilişkiden sonra sildiğim zaman bile sanki hepsi dışına çıkmış gibi wc gidince hepsi çıkıyo...offffffffff

bugün benim gün nerdeyse 1 haftadır karnım ağrıyo sabah test yaptım alsana dedi tek çizgi çıktıı:çok üzgünüm:

Arkadaşlar,

Ben de bu ay çalışmayı hızlandırmak için kolmen kullandım ve yarın iğne olacam.Gerçekten yarım saat beklemek gerekiyor mu ben hemen banyoya koşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…