- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.041
bende yumurtlama sızıları başladı ama ısı artışı yok. bakalım nolcek???
aminnnnnnnn canim Rabbim dilemedikce olmazzzzzzzgünaydın kızlar nasılsınız ben meslegım ıcabı hergün dogum yapan kadınları görüyorum ALLAH kimlere nasıl çocuklar verıyor bır görsenız oduygu çok harıka istemeden hamıle kalanlar 40 dan sonra hamıle kalanlar 30 yıl sonra bebek sahıbı olanlar 14 yasında bebek sahıbı olanlar sadece bu sene sadece burda 2400 dogum oldu yanı sunu demek istiyorum herkezın sınavı çok farklı herkez ayrı ayrı sınavlardan geçiyor çok çok dua edelım YÜCE RABBIM bızım yüreklerımızı bılıyor nekadar ıstedıgımızıde aynı zamanda bızım için hayırlı olanıda bılıyor oyüzden stresı atalım teslımıyet halınde olalım vaktı satı gelınce olacaktır bız boşuna kendımızı yıpratıyoruz unutmayalımkı ALLLAH OL DEMEDEN OLMAZ bizide ALLAH yarattı bızımde dualarımıza bırgün cevap verecek...ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN...AMİNNN..:ecrin_bebek::Saruboceq:çok uzattım bılıyorum duygularımı paylaşmak istedım sızlerle.....olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
yatman lazummm hatta esinin icerde kalmasi lazzumm et ete degecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:kedi:Arkadaşlar,
Ben de bu ay çalışmayı hızlandırmak için kolmen kullandım ve yarın iğne olacam.Gerçekten yarım saat beklemek gerekiyor mu ben hemen banyoya koşuyorum
ne zaman gördun o saatin ustune 24-ekle ve 24 ila 48 saat arasi yap su isi canoooookızlar buytumurtlama olayı cok garıp bı olay ben 27 gunde bir adet oluyorum ama bugun 19. günüm net çift çizgiyi şimdi gördüm ve ÇOKK MUTLU OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Şimdi ben bu aksam da calısayım dımı
dun calısmıstım ama gerek varmı kı fatmagule bağladık haaa
baksana sabah da gelmeye devam ediyor.evt canım çook zor ve kötü eşler ohh işim bitti yat uyu ne güzel temiz temiz ...
ilişkiden hemen wc gidilmicek zaten ilişkiden sonra sildiğim zaman bile sanki hepsi dışına çıkmış gibi wc gidince hepsi çıkıyo...offffffffff
ne testi yaptın canım?bugün benim gün nerdeyse 1 haftadır karnım ağrıyo sabah test yaptım alsana dedi tek çizgi çıktıı:çok üzgünüm:
arkadaşlar merhaba bugün progesteron testi için doktora gidicem nasıl olduğu hakkında bir bilginiz var mı?
ne zaman gördun o saatin ustune 24-ekle ve 24 ila 48 saat arasi yap su isi canooooo
bende yumurtlama sızıları başladı ama ısı artışı yok. bakalım nolcek???
benim 1 haftadır 36.9.. . 37.0. 37.1 ama bugün 36.8 sanırım düşüyo karnım ağrıyooo:çok üzgünüm:
keramos al benden de okadar yumurtlama belirtileri var ama ısı yükselmesi yok neden acep?
baksana sabah da gelmeye devam ediyor.
erkekler her zaman rahat zaten. ben herşeyi unuturum da o soğan suyunu içtim ya 15 gün onu asla unutmam. haftaya tekrar başlamam lazım. gerçekten öyle bişey ki onun tadı..
ne testi yaptın canım?
senin gene iimiş. ben 36.3 ten yukarı cıkamadım daha.
çok üşüyen biriyimdir. çorapsız uyumam-gezmem- havalar ii ama uzun paçalı, uzun kollu pijama giymeede başladım. vücut ısımmı düşük acaba. ilk defa böle takip yapıyorum da...
:roflol:aminnnnnnnn canim Rabbim dilemedikce olmazzzzzzz
yatman lazummm hatta esinin icerde kalmasi lazzumm et ete degecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:kedi:
evt canım bende o riski almaya korkuyom artık ilk aylarda yarım saat içinde banyo yapıyodum wc gidiyodum ay sonunda da ağlıyodum...
gebelik testi yaptım canm
Bu arada burası ne guzel bi forum ya.. Gun gectıkce daha da gzellesıyo
keramos nerede alem kız haberlerını beklıyoz
canım burdayım
bilgisayara virüs bulaşmıştı. formatlandı. suan geçmişi okuyup, şimdiye msjlar yazmaya çalışıyorumkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?