Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

sen kist için doğum kontrol hapı kullanmamışmıydın?
farlutal niye kalkmış ki, ben bi kere kullandım o ay adetim resmen içimi parçalamıştı.

sen kist için doğum kontrol hapı kullanmamışmıydın?
farlutal niye kalkmış ki, ben bi kere kullandım o ay adetim resmen içimi parçalamıştı.

farlutal var canım daha ıkı gun önce anneme aldım ben..
piyasadan kalkmamıstır ama ilaç fırmalarının ara ara üretimi duruyo şimdilik üretimi durdurulmuş olabilir. ara bulursun farlutal.

benimde bugün gögüs uclarimda acimakasik bölgemde ara ara kasilmalar var bakalim hayirlisi.bebismi gelecek adetmi.bugünde evlilik yildönümümüz 10.senemize girdik,yildönümüzün hatirina bir testte bugünmü yapsam acabakaydirigubbakcemile3. catliycammmmmmmmmmm

ah ahhh benim beklenmeyen tarih 14 ekim ama bende bu ay tutturursam bebeği 2 kasımda dgünümde eşime söylemeyi planlıyorum. ama gelcek ay tutturusam da örtmenler gününde sölerim aklinialirimsmile

offfffff beni ekim listesine yazın kızlar geldi benimkiler hemde ne geliş mafoldumben
27 ekim yeni tarihim yerimi alayım bende

üzülme canım. hepimiz aynı heycanlarla başlayıp hüsrana uğradık. ama bak yeni umutlarla yola devam ediyoruz.
:lepi:bi gün hepimiz anne olacağız:lepi:

pardon elixsire dicektim
afedersinlaelaelaelaelae
bi daa olmasın -tatlicadiarzu-

kullandım ama buay içmedim kistin yok oldugu yok zaten cnm ama farlutual beni 1 sene hastalandırıyor aynı günde:kedi:
aynen öyle ya hatta konu bile açmıştım ben o gün ölüyordum nerdeyse hatta düşük mü yapıyorum dedim. aman bi daha kullanmaya ihtiyacımz olmaz inşallah.

offfffff beni ekim listesine yazın kızlar geldi benimkiler hemde ne geliş mafoldumben
27 ekim yeni tarihim yerimi alayım bende

üzülme cnm ya.üzülme demek kolayda işte hepimiz üzülüyoruz.allahın takdiri.ne zaman hayırlısıysa o zaman versin cnm.allahım daha büyük üzüntüler göstermesin:Saruboceq:

kızlar, derya diye bi arkadaşın 6 senedir çocuğu olmuyormuş.
bunun için 500 yasin topluyor.
katılmak isteyen olursa buraya yazabilir :

http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/253388-dua-edelim-mit252m-kalbimizle-138.html

mız mız diye bi arkadaş var, o ilk planda kendisine değil başka birine, 2.planda kendisine dua ederek hamile kalmış. yani mesela Allah'ım kahvekoliğe hayırlı sağlıklı bir bebek ver, bana da ver diye dua etmiş. müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş. isterseniz bekleriz.

dua konusunda da işte mız mızın yazdıkları, 1.mesajın en alt kısmındaki maddelerde var ben ne demek istediğini anlamamıştım, anlattı ilerki mesajlarda.
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/387976-cok-sukurler-olsun-sonunda-oldu-hamileyimmmm.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…