- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.081
inat ettim 2cizgide net olana kadar kan testi yaptırmam :sinifsinif: beklicem bakalım:kedi:
sen kist için doğum kontrol hapı kullanmamışmıydın?:sinifsinif:
işin tuhafı ben asıl adet söktürücü almaya gitmiştim
aklımda test felan yoktu adet söktürücü farlutel piyasadan kalmıs kac eczaneye sordum
ken ne gatif cıkıcnca kisten adettim gelmedi die düşündüm neyse ne olur olmaza test yaptım
sonuc biri tam biri silik çizgi
sen kist için doğum kontrol hapı kullanmamışmıydın?
farlutal niye kalkmış ki, ben bi kere kullandım o ay adetim resmen içimi parçalamıştı.
ben niye arıyorum kız?farlutal var canım daha ıkı gun önce anneme aldım ben..
piyasadan kalkmamıstır ama ilaç fırmalarının ara ara üretimi duruyo şimdilik üretimi durdurulmuş olabilir. ara bulursun farlutal.
offfffff beni ekim listesine yazın kızlar geldi benimkiler hemde ne geliş mafoldumben
27 ekim yeni tarihim yerimi alayım bende
sen kist için doğum kontrol hapı kullanmamışmıydın?
farlutal niye kalkmış ki, ben bi kere kullandım o ay adetim resmen içimi parçalamıştı.
ah ahhh benim beklenmeyen tarih 14 ekim ama bende bu ay tutturursam bebeği 2 kasımda dgünümde eşime söylemeyi planlıyorum. ama gelcek ay tutturusam da örtmenler gününde sölerim aklinialirimsmile
offfffff beni ekim listesine yazın kızlar geldi benimkiler hemde ne geliş mafoldumben
üzülme canimbenim.napalim her sey rabbimin elinde o ol diyecekki olsun degilmi.:teselli:
ama artık ol desin lütfen yaaaa 1 seneyi geçtim ben(( şimdi ov.testi siparişi veriyorum
bi daa olmasın -tatlicadiarzu-pardon elixsire dicektim
afedersinlaelaelaelaelae
aynen öyle ya hatta konu bile açmıştım ben o gün ölüyordum nerdeyse hatta düşük mü yapıyorum dedim. aman bi daha kullanmaya ihtiyacımz olmaz inşallah.kullandım ama buay içmedim kistin yok oldugu yok zaten cnm ama farlutual beni 1 sene hastalandırıyor aynı günde:kedi:
canım kaçıncı denemen dı buaykı?offfffff beni ekim listesine yazın kızlar geldi benimkiler hemde ne geliş mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?