- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.101
canım eşin amelıyat oldumu benım eşimdede varıkosel vardı..haklısınız kızlar allah hayırlısını versin tabi ama zaman geçtikçe olmıycakmı acaba endişesi başlıyor işte benim bu ayla birlikte korunmayı bırakalı 13 ay oldu düzenli takipte 7.aydı ama gene olmadı eşimde biraz sorun var benim sperm değerleri çok düşük değil ama vvarikosel var malesf
haklısınız kızlar allah hayırlısını versin tabi ama zaman geçtikçe olmıycakmı acaba endişesi başlıyor işte benim bu ayla birlikte korunmayı bırakalı 13 ay oldu düzenli takipte 7.aydı ama gene olmadı eşimde biraz sorun var benim sperm değerleri çok düşük değil ama vvarikosel var malesf
aslında mantıklı ama ya sperm kalitesi düşerse?relgden sonra gün aşırı çalışma yaptık. erken yımırtlama olur die... ama bugün yımırtlıom galiba. tarihlere göre de yaın yımıtlıcam. şimdi ben dionmki: bugün yarın ve ertesi gün çalışma yapimmm??? ara vermiyim. size???
aslında mantıklı ama ya sperm kalitesi düşerse?
kalitesiz bebek olurrr:roflol:
Kızlar merhaba;
Nasıl gidiyor su_su ? Bu bekleme insanı geriyor biraz.
relgden sonra gün aşırı çalışma yaptık. erken yımırtlama olur die... ama bugün yımırtlıom galiba. tarihlere göre de yaın yımıtlıcam. şimdi ben dionmki: bugün yarın ve ertesi gün çalışma yapimmm??? ara vermiyim. size???
ii gidiyor cnm ama dediğin gibi geriyo insanı.Elden başka bişeyde gelmiyo beklemek dışında.senin nasıl gidiyor varmı belirtin?olumunekankayizsmile
Yok bebeğim ya bekliyoruz.
Zaten belirtiler hemen başlamaz gibi geliyor,en azından daha önceki tecrübelerime dayanarak benim öyle olacağını düşünüyorum.
Ben regli öncesi aşırı hassasiyet,sivilce,göğüs şikinliği,ağrısı ota moka ağlama,bağırıp çağırma,uyku oluyor.
Bunlar başkasına göre gebelik belirtileri sayılabilir,ama benim için değil
arkadaşlar adet tarihim 5 ekim dayanamadım test yaptım negatif cıktı yanlış olma ihtımali varmı sizce
bende geldim aranıza ekimde bekliycez artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?