Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

haklısınız kızlar allah hayırlısını versin tabi ama zaman geçtikçe olmıycakmı acaba endişesi başlıyor işte benim bu ayla birlikte korunmayı bırakalı 13 ay oldu düzenli takipte 7.aydı ama gene olmadı eşimde biraz sorun var benim sperm değerleri çok düşük değil ama vvarikosel var malesf

canım eşin amelıyat oldumu benım eşimdede varıkosel vardı..

evet bende katılıyorum başkası için dua edene meleklerde dua edermiş ALLAH IM başkası için dua eden bu kulunada dileğini ver diye...

relgden sonra gün aşırı çalışma yaptık. erken yımırtlama olur die... ama bugün yımırtlıom galiba. tarihlere göre de yaın yımıtlıcam. şimdi ben dionmki: bugün yarın ve ertesi gün çalışma yapimmm??? ara vermiyim. size???

üzülme canım bende yanına katılcam bu gidişle karın ağrım artıyoo
bende olmazsa o testen alcam...

Canım bizde senin taktiği denedik aralıksız çalıştık :hulya::hulya::hulya:
Hatta hafta sonları double mesai vardı bizde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Belkim ikiz olur diye :1hug:

ii gidiyor cnm ama dediğin gibi geriyo insanı.Elden başka bişeyde gelmiyo beklemek dışında.senin nasıl gidiyor varmı belirtin?olumunekankayizsmile

Yok bebeğim ya bekliyoruz.
Zaten belirtiler hemen başlamaz gibi geliyor,en azından daha önceki tecrübelerime dayanarak benim öyle olacağını düşünüyorum.
Ben regli öncesi aşırı hassasiyet,sivilce,göğüs şikinliği,ağrısı ota moka ağlama,bağırıp çağırma,uyku oluyor.
Bunlar başkasına göre gebelik belirtileri sayılabilir,ama benim için değil

Ya bilmiyorum ama ben önceki gebeliğimdede baya erken belirtiler hisetmiştim.şimdide sağkasığımda batma ve göğüslerimde acıma var.biraz evvel 5 tane damacana suyu bahçeden eve taşıdım ve acayip sağ kasığım ağrıyo.dün gecede yatarken aşım döndü.psikolojikmi acaba. :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…