- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.121
arkadaşlar adet tarihim 5 ekim dayanamadım test yaptım negatif cıktı yanlış olma ihtımali varmı sizce
Ya bilmiyorum ama ben önceki gebeliğimdede baya erken belirtiler hisetmiştim.şimdide sağkasığımda batma ve göğüslerimde acıma var.biraz evvel 5 tane damacana suyu bahçeden eve taşıdım ve acayip sağ kasığım ağrıyo.dün gecede yatarken aşım döndü.psikolojikmi acaba. :sm_confused:
Canım bizde senin taktiği denedik aralıksız çalıştık :hulya::hulya::hulya:
Hatta hafta sonları double mesai vardı bizde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Belkim ikiz olur diye :1hug:
slm arkadaşlar nasılsınız?bende ekimin birinde adet günüm.çok heyecanlıyım.çünkü bu ay ilk kez gebelik tedaviye başladık.inşallah bu ay olur
Kızlar merhaba;
Nasıl gidiyor su_su ? Bu bekleme insanı geriyor biraz.
Canım vicudunu sen tanıyorsun,herkezin farklı belirtiler gösterir bence.Daha öncede konuşmuştuk.Kimi kadın 9 ay hamile olduğunu bile anlamıyor,kiminde bulantı,kusma aşerme olmuyor.
Bunun cevabını en iyi sen verebilirsin.Hamileliklerde bile değişiyor ilk hamileliğimde sigara canım isterken ikincisinde nefret etmiştim bunun gibi:lepi:
arkadaşlar adet tarihim 5 ekim dayanamadım test yaptım negatif cıktı yanlış olma ihtımali varmı sizce
kalitesiz bebek olmasın keramooslmaz:bi gün ara verin aynı günde adet olmuşuz galiba beraber gıdaklamaya başladık senlehihoyyyt
beklim ikis olur bencede:)))
ben üç gün ara vermeden... dıt dıt dıtsırnaşık şey
sora regle kadar gün aşırı die karar verdim
kocama da bu karara uymak kalırrr:lepi:
Elbetteki var,çünki henüz çok erkenlmaz:
canim ya jel ne icin afedersin kayganlasricimii hamislige engel söyliyim ole ise
canım benim de tarihim 5 ekim,çok erken test yapmışsın,hamileysen bile göstermez adetin gecikmesini bekle bence,ben öyle yapıyım diyorum,beklemek çok zor ama napalım:)
benimde bugün gögüs uclarimda acimakasik bölgemde ara ara kasilmalar var bakalim hayirlisi.bebismi gelecek adetmi.bugünde evlilik yildönümümüz 10.senemize girdik,yildönümüzün hatirina bir testte bugünmü yapsam acabakaydirigubbakcemile3. Catliycammmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?