Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

slm arkadaşlar nasılsınız?bende ekimin birinde adet günüm.çok heyecanlıyım.çünkü bu ay ilk kez gebelik tedaviye başladık.inşallah bu ay olur

Canım vicudunu sen tanıyorsun,herkezin farklı belirtiler gösterir bence.Daha öncede konuşmuştuk.Kimi kadın 9 ay hamile olduğunu bile anlamıyor,kiminde bulantı,kusma aşerme olmuyor.
Bunun cevabını en iyi sen verebilirsin.Hamileliklerde bile değişiyor ilk hamileliğimde sigara canım isterken ikincisinde nefret etmiştim bunun gibi:lepi:

Canım bizde senin taktiği denedik aralıksız çalıştık :hulya::hulya::hulya:
Hatta hafta sonları double mesai vardı bizde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Belkim ikiz olur diye :1hug:

beklim ikis olur bencede:)))
ben üç gün ara vermeden... dıt dıt dıtsırnaşık şey
sora regle kadar gün aşırı die karar verdim
kocama da bu karara uymak kalırrr:lepi:

benim de bugün yumurtlamadan sonra 13. günüm ateşim 5 gündür sabit devam ediyordu bu sabah 0,1 derece düştü :gitme: karnım da bir garip adet olmuşum gibi arada ağırıyor ve aşağıda sanki kanlanma olmuş gibi yumuşama hassasiyet var yarın veya öbür gün bakalım ateşimin durumuna göre adet olurum heralde inşallah ateşim düşmez :çok üzgünüm::Saruboceq:göğüs hassasiyetim yaklaşık 1 haftadır var normalde adetime 2 gün kala olur acaba bu da mı doğal seleksiyonla elenecek CADIARZU

Allah hakkımızda hayırlısını versin cnm:Saruboceq:

arkadaşlar adet tarihim 5 ekim dayanamadım test yaptım negatif cıktı yanlış olma ihtımali varmı sizce

tabi vardır canm ..daha 5 ne var ben imde bugün adet günm ..test yaptım negatif..
ama daha kırmızılar gelmediği için kendimi geç döllenmedir die kandırıyom kendimisırnaşık şey

kalitesiz bebek olmasın keramoos lmaz:bi gün ara verin aynı günde adet olmuşuz galiba beraber gıdaklamaya başladık senlehihoyyyt

evet canım beraberiz bu ay...
kaliteyi arttırıcı faktörler de var canım: fındık fıstık tatlı pekmesss kahve... takviyelere devam...yerimseniben

beklim ikis olur bencede:)))
ben üç gün ara vermeden... dıt dıt dıtsırnaşık şey
sora regle kadar gün aşırı die karar verdim
kocama da bu karara uymak kalırrr:lepi:

Bence direkt olarak uymasını söylemek yerine,ayak uydurt.
Ben öyle yaptım iki sırnaşma,giyin kuşan otur azcıkta naz yap istemem yan cebime koy hesabı.Adam stres olmaz,bebişte kaliteli bir aşk ürünü olur :lepi:

Arkadaşlar şunu çok merak ediyorum.hamile kaldığımda idrar rengim su gibiydi çok açık sarı.hamileysen ve regli günün daha gelmediyse idrar renginin açıkmı olması gerekiyor yoksa koyumu?

fındık fıstık ooooo
sensin fıstık oooo
ah bize lazım oooof
yorgan yastık oooooof olumunekankayizsmile
kasıklarım ağriiiii canlarrrrrrrr

Son düzenleme:
hamileysek idrar renginde değişiklik olur mu?benim regl olduğumda karnım çok ağrırdı iki aydır hiç ağrımıyordu.bu ay daha adet günüme 10 gün varken kasıklarımda ve karnımda ara sıra ağrı ve sırtımda da.sizce neden oluyordur bunlar?yorumlasanız arkadaşlar beklemek çok fena bişey.bekleyen herkes bilir Allah herkessin yardımcısı olsun

canım nice 10. Yıllara tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…