- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.141
hamileysek idrar renginde değişiklik olur mu?benim regl olduğumda karnım çok ağrırdı iki aydır hiç ağrımıyordu.bu ay daha adet günüme 10 gün varken kasıklarımda ve karnımda ara sıra ağrı ve sırtımda da.sizce neden oluyordur bunlar?yorumlasanız arkadaşlar beklemek çok fena bişey.bekleyen herkes bilir Allah herkessin yardımcısı olsun
evet canım beraberiz bu ay...
kaliteyi arttırıcı faktörler de var canım: fındık fıstık tatlı pekmesss kahve... takviyelere devam...yerimseniben
arkadaşlar adet tarihim 5 ekim dayanamadım test yaptım negatif cıktı yanlış olma ihtımali varmı sizce
canım benim de tarihim 5 ekim,çok erken test yapmışsın,hamileysen bile göstermez adetin gecikmesini bekle bence,ben öyle yapıyım diyorum,beklemek çok zor ama napalım:)
evet erken ama dayanamadım napim beklemek cok zorrr
keçiboynuzu veeee fındık keçiboynuzu pekmezinin çok yararlı olduğunu duydum ve dee her akşam kocacııma birer kaşık yediriyorum
Bence direkt olarak uymasını söylemek yerine,ayak uydurt.
Ben öyle yaptım iki sırnaşma,giyin kuşan otur azcıkta naz yap istemem yan cebime koy hesabı.Adam stres olmaz,bebişte kaliteli bir aşk ürünü olur :lepi:
amanınnn adam benden beter ben tam plan yapıom şimdi sırnaşcam die... kocam benden hızlı--hadi bebek yapalım- diyor:)))
canım erken gebelik testleri var onlardan al istersen ilişkiden 7 gün sonra hamilelik belli oluyormuş
belki de rahme yerleşmeye çalışıyordur o yüzden ağrı oluyordur olumunekankayizsmile çünkü yumurtlamadan sonraki 5. günden sonra rahime ulaşmış oluyormuş döllenmiş yumurta :) tabi bundan sonrası önemli rahimde 1 hafta boyunca tutunmaya çalışıyor kaliteliyse ve herşey yolunda gidiyorsa adet gecikmesiyle kendini belli eder hakkında hayırlısı
fındık fıstık ooooo
sensin fıstık oooo
ah bize lazım oooof
yorgan yastık oooooof olumunekankayizsmile
kasıklarım ağriiiii canlarrrrrrrr
haklısın canım seni çok iyi anlıyorum,ben de daha önceki 2 ay hep dayanamadım ve yaptım test,ama doktor adet geçmeden çok zor idrar testiyle anlamak dedi..bazı insanlar adete 2-3 gün kala silik çizgiyle hamile olduklarını öğreniyolar..ama en sağlıklısı beklemek,bekliycez napalım:)
benimkinin şekerli şeyler yemesi yasak malesef şekeri normalden biraz yüksek çıktı da :çok üzgünüm:bol bol kabak çekirdeği yiyor kaydirigubbakcemile2 başka yapabileceğimiz birşey var mı bildiğiniz şekerli olmayan guclubacismile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geçer geçer üzülmeeee
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hamileysek idrar renginde değişiklik olur mu?benim regl olduğumda karnım çok ağrırdı iki aydır hiç ağrımıyordu.bu ay daha adet günüme 10 gün varken kasıklarımda ve karnımda ara sıra ağrı ve sırtımda da.sizce neden oluyordur bunlar?yorumlasanız arkadaşlar beklemek çok fena bişey.bekleyen herkes bilir Allah herkessin yardımcısı olsun
bildiğim kadarıyla yok canım kabak çekirdeğinin ne gibi yararı var hiç duymadım?
şakkıdı:dance:
geçsin ama boş geçmesin cnm:)
o ağrılar yımırtlama ağrıları oluyor... kaydirigubbakcemile3
ve benimde sırtım kasıklarım ağrıyor
idrar içinde komşularım gebe isen; renginin koyulaştığını ve sirke benzeri koktuğunu söylüyor... ama su tüketimine bağlı olarak renk değişebiliyor...
kabak çekirdeğinde bol miktarda çinko varmış o da sperm yapımına faydalıymış zemuszemus
geçmesin tabikide canım...
neden burdayıs biz???
:lepi:HAMİLELİK TEK HEDEFİMİZ:lepi:
kocalar aracı sadece---duymasınlar---
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?