Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

belki de rahme yerleşmeye çalışıyordur o yüzden ağrı oluyordur olumunekankayizsmile çünkü yumurtlamadan sonraki 5. günden sonra rahime ulaşmış oluyormuş döllenmiş yumurta :) tabi bundan sonrası önemli rahimde 1 hafta boyunca tutunmaya çalışıyor kaliteliyse ve herşey yolunda gidiyorsa adet gecikmesiyle kendini belli eder hakkında hayırlısı

keçiboynuzu veeee fındık keçiboynuzu pekmezinin çok yararlı olduğunu duydum ve dee her akşam kocacııma birer kaşık yediriyorum

benimkinin şekerli şeyler yemesi yasak malesef şekeri normalden biraz yüksek çıktı da :çok üzgünüm:bol bol kabak çekirdeği yiyor kaydirigubbakcemile2 başka yapabileceğimiz birşey var mı bildiğiniz şekerli olmayan guclubacismile

amanınnn adam benden beter ben tam plan yapıom şimdi sırnaşcam die... kocam benden hızlı--hadi bebek yapalım- diyor:)))

ağzın bal yesin inşallah.umutla bekliyorum.bekleyenler bilir bende 2 yıldır bekliyorum iki yılın ümitsizliği bir anda yenilmiyor.çok sağol yorum yaptığın için.

bildiğim kadarıyla yok canım kabak çekirdeğinin ne gibi yararı var hiç duymadım?

o ağrılar yımırtlama ağrıları oluyor... kaydirigubbakcemile3
ve benimde sırtım kasıklarım ağrıyor
idrar içinde komşularım gebe isen; renginin koyulaştığını ve sirke benzeri koktuğunu söylüyor... ama su tüketimine bağlı olarak renk değişebiliyor...

yumurtaların yavaş çalışıyor dedi doktorum.klomen kullandım tekrar gittim yumurtam çok iyi oluşmuş dedi ve çatlatma iğnesi verdi.onu vuruldum.ertesi gün 12 de sonra ilişkiye girin ve gün aşrı devam edin dedi.bizde öyle yaptık.benim bide ağrılarımla birlikte sarı renkte akıntım var.normalde bu kadar sarı değil beyaz dı.kısmet bakalım

geçmesin tabikide canım...
neden burdayıs biz???
:lepi:HAMİLELİK TEK HEDEFİMİZ:lepi:
kocalar aracı sadece---duymasınlar---

gülüm geçen gün bahsetmiştim ya yorgunum dedi yattı benımkı diye
forumu açık bırakıp mutfağa gitmiştim
bizimki okumuş
hihihi
beni kızlara şikayet mi ettim bakim sen dedi
evet dedim
en çok şikayet edilen kocayı seçip cezalandırıcaz biz amazonlar hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…