Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

nasıl bi ortam planladın:dance:

tamamen ortam değişikliği... hep yatak yatak olmuo... aklinialirimsmile
bizimki işten gelir ve duşa girer. duşa girdimi salona bi atraksiyon çekim... mumlu filanyerimseniben sora bide yeni gecelik aldıydım-en sexisinden. daha giymedim... işte öle bişiler ... :dance:

amaniiiin sonrasında mercimeği fırına vereceksiniz hesırnaşık şey

aynı benim kafadansın.hep aynı şeyler sıkar insanı.değişiklik erkeklerin hoşuna gider hele bide işin içine seksilik girerse her iş çözülür..

gurbetcim ablacım
bişi sorcaktım: senin sitedeki kıslara yumurtlama takvimi yaptığın sitenin adını versen???

aynı benim kafadansın.hep aynı şeyler sıkar insanı.değişiklik erkeklerin hoşuna gider hele bide işin içine seksilik girerse her iş çözülür..

canım napalım adamlarda bilio bebek için uğraştığımızı stres olmasınlar diye elimizden geleni yapıyorus.
kaliteli bebekler için önce kocalara kaliteli bakım lasım:roflol:

canım napalım adamlarda bilio bebek için uğraştığımızı stres olmasınlar diye elimizden geleni yapıyorus.
kaliteli bebekler için önce kocalara kaliteli bakım lasım:roflol:

evet haklısın kadınların işi zor be arkadaşım.koca bi çocuk biz başka çocuk istiyoruz.hepsini idare etmesi daha zor.Allah kadınlara kolaylık versin

Kıslar bu misafir hala burada
Bizden tüyomu kapmaya çalışıyor acaba
Konuk oyunculara kapalıyız,gel istersen katıl aramıza
Bebiş nasıl yapılır anlatalım sana

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…