- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.221
guzelce kapan yani bas örtüsü tak uzun bir elbise giy ve liseliler gibi boynundan bagla esarbini icine fantazi gecelik giy adam cikardikca süprizle karsilassin kirmizi ruj sür dudagina ondan sonra guzel koku hatta topuklu bir ayakkabi bilem giyebilirsinnnn.......arkasi yarinnnamanın gurbetguzelini unutur muyum yılların tecrübesi bilgisi...
haydariye ablacım; benim derdim çok büyük. kime danışayım bilemiyorum. son çare olarak size yazıyorum.
kocamı baştan çıkarmak için neler yapmamı önerirsinizkötükedihüso
hic gitmiyom ki anam ben buradayummmmm:roflol::icecream:kızlar biliyor musunuz gurbetgüzeli bir daha ne zaman foruma gelir acaba
Ben sana güzel bir sms tüyosu veririm fakat burada olmaz sonra kazen çok kızar
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
önce soru sor sonra cevap yazam anamgurbet güzeli bana da cevap yazar mısın?çok merak ediyorum
kızlar biliyor musunuz gurbetgüzeli bir daha ne zaman foruma gelir acaba
önce soru sor sonra cevap yazam anam
aman eyuku kocaniz degulum haaa canim cikardiiiiiiiiiii hergun hergunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::1ninca:gurbetcim hep burdadır merak etmeee...
o bizim her şeyimizzz... sırdaşımız...ablamız... ebemiz... haydariyemiz... güzinimiz... :asigim:
sana ben 36. saat iliski öneririm canimmm tutar insallahhhhhh ve dedigim gibi yastik koy belinin altina ve iliskiden sonra kalkmaaaaaaaaaaaaakötükedihüsosoru buydu ben yardımcı olimmmm. cvp senden tabili:
ben bu ay gebelik tedavisine başladım.klomen kullandım.yumurtalarım çok güzel dedi doktor çatlatma iğnesi verdi.onu vuruldum.ilk ayda olur mu?acaba çok merak ediyorum
hic gitmiyom ki anam ben buradayummmmm:roflol::icecream:cokacimcoook:içelim:şakkıdıŞenizben sizi cok ama cok seviyommmmm
oglum sacimi ke sdeyip bagiriiiiii bende cikamiyim bir turlu yawwwwww:1no2:çok sevindim gitmemiş olmana
sana ben 36. saat iliski öneririm canimmm tutar insallahhhhhh ve dedigim gibi yastik koy belinin altina ve iliskiden sonra kalkmaaaaaaaaaaaaakötükedihüsogurbet güzeli bana da cevap yazar mısın?çok merak ediyorum
sana ben 36. saat iliski öneririm canimmm tutar insallahhhhhh ve dedigim gibi yastik koy belinin altina ve iliskiden sonra kalkmaaaaaaaaaaaaakötükedihüso
ay insallah olur canim benim tanidiklarimin bazisi kaldi bazisi kalamadi bide dr. catkar bu gece diyor catlamiyor bide var yaniiii igne vurdugu halde catlamaynada var insallah san rast gelmez canimmmmonları yaptım sağol ilk ay hemen olur mu acaba?onun hakkında bilgi verebilirsen yani ilk ay gebe kalma olasılıgı yüzde kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?