Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

guzelce kapan yani bas örtüsü tak uzun bir elbise giy ve liseliler gibi boynundan bagla esarbini icine fantazi gecelik giy adam cikardikca süprizle karsilassin kirmizi ruj sür dudagina ondan sonra guzel koku hatta topuklu bir ayakkabi bilem giyebilirsinnnn.......arkasi yarinnn

gurbetcim hep burdadır merak etmeee...
o bizim her şeyimizzz... sırdaşımız...ablamız... ebemiz... haydariyemiz... güzinimiz... :asigim:
aman eyuku kocaniz degulum haaa canim cikardiiiiiiiiiii hergun hergunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::1ninca:

sana ben 36. saat iliski öneririm canimmm tutar insallahhhhhh ve dedigim gibi yastik koy belinin altina ve iliskiden sonra kalkmaaaaaaaaaaaaakötükedihüso

moderatörümüz biseycik yazmiii bizi gözetliyii neydi onun adiii sekuritasimiz bizi gözetliyiiiii
zeynep hanimmmmmm

anaaaa!!!! benim koca gececiydi. yemeğe gelmesdi.
ama aradı gelicem diye. Allah Allah ne yicek acaba:kedi:

zahmet olacak ama bana bi cevap versen?lütfen ilk gebeliğim olacak inşallah olursa çok heyecanlıyım iki yıl bekledikten sonra

onları yaptım sağol ilk ay hemen olur mu acaba?onun hakkında bilgi verebilirsen yani ilk ay gebe kalma olasılıgı yüzde kaç
ay insallah olur canim benim tanidiklarimin bazisi kaldi bazisi kalamadi bide dr. catkar bu gece diyor catlamiyor bide var yaniiii igne vurdugu halde catlamaynada var insallah san rast gelmez canimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…