- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.201
Kıslar bu misafir hala burada
Bizden tüyomu kapmaya çalışıyor acaba
Konuk oyunculara kapalıyız,gel istersen katıl aramıza
Bebiş nasıl yapılır anlatalım sana
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
evet haklısın kadınların işi zor be arkadaşım.koca bi çocuk biz başka çocuk istiyoruz.hepsini idare etmesi daha zor.Allah kadınlara kolaylık versin
Yok tatlım sen misafir olurmusun heççç,sen aramıza katıldın zemuszemus
Baksana aşağıda yazıyor,nicksiz gizlice gelmiş takipliyor bizi
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sert çıkma yaw kaydirigubbakcemile3
misafir o yımışak davranmak lasımkaydirigubbakcemile3
Ahada 2 oldular
Ne topikmiş mubarek baya dikkat çekiyor
Bebek yapmasını bilmeyenler öğrenmek amaçlı bakıyor herhal
alsanaalsanasmile
eee bu kk da kocanızı baştan çıkarma yolları topiki var mı acep???
hamilesin insallahhhhh:sinifsinif:
işin tuhafı ben asıl adet söktürücü almaya gitmiştim
aklımda test felan yoktu adet söktürücü farlutel piyasadan kalmıs kac eczaneye sordum
ken ne gatif cıkıcnca kisten adettim gelmedi die düşündüm neyse ne olur olmaza test yaptım
sonuc biri tam biri silik çizgi
okiiiii tatlummmmofffffff beni ekim listesine yazın kızlar geldi benimkiler hemde ne geliş mafoldumben
27 ekim yeni tarihim yerimi alayım bende
insallahhhhhhhah ahhh benim beklenmeyen tarih 14 ekim ama bende bu ay tutturursam bebeği 2 kasımda dgünümde eşime söylemeyi planlıyorum. ama gelcek ay tutturusam da örtmenler gününde sölerim aklinialirimsmile
canlarim benim hemen adet bitimide yimirtlaniii bide adete yakindaa siz agrilari takip edunnnnnnnnrelgden sonra gün aşırı çalışma yaptık. erken yımırtlama olur die... ama bugün yımırtlıom galiba. tarihlere göre de yaın yımıtlıcam. şimdi ben dionmki: bugün yarın ve ertesi gün çalışma yapimmm??? ara vermiyim. size???
henuzzzz erken bacuuuuarkadaşlar adet tarihim 5 ekim dayanamadım test yaptım negatif cıktı yanlış olma ihtımali varmı sizce
kiz gebeik testi yapppppppp sunun surasi kalmis iki gun cikarrrrrslm arkadaşlar nasılsınız?bende ekimin birinde adet günüm.çok heyecanlıyım.çünkü bu ay ilk kez gebelik tedaviye başladık.inşallah bu ay olur
canim benim bacimin su gibiydi idrar rengiiiArkadaşlar şunu çok merak ediyorum.hamile kaldığımda idrar rengim su gibiydi çok açık sarı.hamileysen ve regli günün daha gelmediyse idrar renginin açıkmı olması gerekiyor yoksa koyumu?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn valla hamis olaninda olmayaninda agri benim de agrimis ti adet oldummmhamileysek idrar renginde değişiklik olur mu?benim regl olduğumda karnım çok ağrırdı iki aydır hiç ağrımıyordu.bu ay daha adet günüme 10 gün varken kasıklarımda ve karnımda ara sıra ağrı ve sırtımda da.sizce neden oluyordur bunlar?yorumlasanız arkadaşlar beklemek çok fena bişey.bekleyen herkes bilir Allah herkessin yardımcısı olsun
iyiii aman olsun Allah muhahabetinizi artirsinnnnnamanınnn adam benden beter ben tam plan yapıom şimdi sırnaşcam die... kocam benden hızlı--hadi bebek yapalım- diyor:)))
gülüm geçen gün bahsetmiştim ya yorgunum dedi yattı benımkı diye
forumu açık bırakıp mutfağa gitmiştim
bizimki okumuş
hihihi
beni kızlara şikayet mi ettim bakim sen dedi
evet dedim
en çok şikayet edilen kocayı seçip cezalandırıcaz biz amazonlar hihoyyythihoyyythihoyyyt
Kızlar 1 misafirimiz var.Kim ola acep ?
Misafir bekleyen varmıydı aranızda ?
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
abowwwwwwww bu benimmmm konummmm anam ben bazen arap baci bilem oliyimmmmmaynı benim kafadansın.hep aynı şeyler sıkar insanı.değişiklik erkeklerin hoşuna gider hele bide işin içine seksilik girerse her iş çözülür..
urbia canoooogurbetcim ablacım
bişi sorcaktım: senin sitedeki kıslara yumurtlama takvimi yaptığın sitenin adını versen???
Kız ne yapcan o topiği,burada kaçtane kadın var.
Herbirimizden bişiy kapsan yeter
bayanssulusmile
canım sende mercimekleri fırınla yani...
gün bu gündür... yoksa umutlar öteki aya kalır...:roflol:
Birde Gurbetgüzeli gibi Prof var elimizde daha ne olsun ohhhh yandan halime yandan
zemuszemusbayanssulusmileopuyorumnanaktan
hamilesin insallahhhhh
okiiiii tatlummmm
insallahhhhhhh
canlarim benim hemen adet bitimide yimirtlaniii bide adete yakindaa siz agrilari takip edunnnnnnnn
henuzzzz erken bacuuuu
kiz gebeik testi yapppppppp sunun surasi kalmis iki gun cikarrrrr
canim benim bacimin su gibiydi idrar rengiii
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn valla hamis olaninda olmayaninda agri benim de agrimis ti adet oldummm
iyiii aman olsun Allah muhahabetinizi artirsinnnnn
abowwwwwwww bu benimmmm konummmm anam ben bazen arap baci bilem oliyimmmmm
urbia canoooo
bir rresim yolliykm banlanirsam ne olcek giiiiamanın gurbetguzelini unutur muyum yılların tecrübesi bilgisi...
haydariye ablacım; benim derdim çok büyük. kime danışayım bilemiyorum. son çare olarak size yazıyorum.
kocamı baştan çıkarmak için neler yapmamı önerirsinizkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?