Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

sert çıkma yaw kaydirigubbakcemile3
misafir o yımışak davranmak lasımkaydirigubbakcemile3

Yok tatlım sen misafir olurmusun heççç,sen aramıza katıldın zemuszemus
Baksana aşağıda yazıyor,nicksiz gizlice gelmiş takipliyor bizi

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Ahada 2 oldular
Ne topikmiş mubarek baya dikkat çekiyor
Bebek yapmasını bilmeyenler öğrenmek amaçlı bakıyor herhal

alsanaalsanasmile

Birde Gurbetgüzeli gibi Prof var elimizde daha ne olsun ohhhh yandan halime yandan

zemuszemusbayanssulusmileopuyorumnanaktan

hamilesin insallahhhhh

offfffff beni ekim listesine yazın kızlar geldi benimkiler hemde ne geliş mafoldumben
27 ekim yeni tarihim yerimi alayım bende
okiiiii tatlummmm
ah ahhh benim beklenmeyen tarih 14 ekim ama bende bu ay tutturursam bebeği 2 kasımda dgünümde eşime söylemeyi planlıyorum. ama gelcek ay tutturusam da örtmenler gününde sölerim aklinialirimsmile
insallahhhhhhh
canlarim benim hemen adet bitimide yimirtlaniii bide adete yakindaa siz agrilari takip edunnnnnnnn
arkadaşlar adet tarihim 5 ekim dayanamadım test yaptım negatif cıktı yanlış olma ihtımali varmı sizce
henuzzzz erken bacuuuu
slm arkadaşlar nasılsınız?bende ekimin birinde adet günüm.çok heyecanlıyım.çünkü bu ay ilk kez gebelik tedaviye başladık.inşallah bu ay olur
kiz gebeik testi yapppppppp sunun surasi kalmis iki gun cikarrrrr
Arkadaşlar şunu çok merak ediyorum.hamile kaldığımda idrar rengim su gibiydi çok açık sarı.hamileysen ve regli günün daha gelmediyse idrar renginin açıkmı olması gerekiyor yoksa koyumu?
canim benim bacimin su gibiydi idrar rengiii
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn valla hamis olaninda olmayaninda agri benim de agrimis ti adet oldummm
amanınnn adam benden beter ben tam plan yapıom şimdi sırnaşcam die... kocam benden hızlı--hadi bebek yapalım- diyor:)))
iyiii aman olsun Allah muhahabetinizi artirsinnnnn

Kızlar 1 misafirimiz var.Kim ola acep ?
Misafir bekleyen varmıydı aranızda ?

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

aynı benim kafadansın.hep aynı şeyler sıkar insanı.değişiklik erkeklerin hoşuna gider hele bide işin içine seksilik girerse her iş çözülür..
abowwwwwwww bu benimmmm konummmm anam ben bazen arap baci bilem oliyimmmmm

gurbetcim ablacım
bişi sorcaktım: senin sitedeki kıslara yumurtlama takvimi yaptığın sitenin adını versen???
urbia canoooo

Kız ne yapcan o topiği,burada kaçtane kadın var.
Herbirimizden bişiy kapsan yeter

bayanssulusmile

bu topikten yazılanları kaptım daaa
uygulanmayan bişi kalmadı kötükedihüso
acaba daha ii ilginç baştan çıkartıcı fikirler varmıdır???kötükedihüso
yoksa herkes kendine mi saklıyor???lmaz:

yımırtlama günündeyim 3 gün 3 gecem var. yoğun çalışma için. 3 gece için 3 farklı fikreeee
hadi bakalım bayanlarrrrrr pamık eller cebe fikirler paylaşımlar görelimmmmkötükedihüso

zaten bir yıldan sonra nelerden hoşlandığını biliyorsun artık.ben yemekle başlarım işe.tabiki işten geldiğinde güzel giyinirim.hergün hoşgeldin deyip sarılıp öpüyorsam o günde hoşgeldin derim öpecek gibi yapar geri çekilirim.al sana birinci gol.o zaten thrik olmaya başlamıştır

canım sende mercimekleri fırınla yani...
gün bu gündür... yoksa umutlar öteki aya kalır...:roflol:

biz birer gün mola veriyoruz bebeklerimiz kaliteli olsun diye yarın durmak yok yola devam da benim ekim den de pek umudum yok bu aralar kocacıın işleri de benim işlerim de çok stresli ve yoğun geçiyor bizde senağlamaumut yok gibi yani

Önce güsel bir sms at kocana.
Akşam ayakları totosuna vura,vura gelsin ewe ...
Yaratıcılığını kullan,öyle sıradan bişi olmasınki salyalarını yerden toplasın

hihoyyythihoyyythihoyyyt

Birde Gurbetgüzeli gibi Prof var elimizde daha ne olsun ohhhh yandan halime yandan

zemuszemusbayanssulusmileopuyorumnanaktan

amanın gurbetguzelini unutur muyum yılların tecrübesi bilgisi...

haydariye ablacım; benim derdim çok büyük. kime danışayım bilemiyorum. son çare olarak size yazıyorum.
kocamı baştan çıkarmak için neler yapmamı önerirsinizkötükedihüso

teşekkür ederim iyi temennilerin için .inşallah hamileyimdir.

ben bu ay gebelik tedavisine başladım.klomen kullandım.yumurtalarım çok güzel dedi doktor çatlatma iğnesi verdi.onu vuruldum.ilk ayda olur mu?acaba çok merak ediyorum

bir rresim yolliykm banlanirsam ne olcek giiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…