- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.241
cık cık cıkkklmaz:
böle yapıosun meraklandırıyorsun ya söle ya hiççç söylemeee
Merhaba yakışıklı;
Ben sizin kadrolu sapığınızım,size daha kaliteli bir hizmet verebilmem için 2 dakika sonra telefonunuza bazı yönelgeler gönderilecek.Lütfen bu yönelgeler doğrultusunda hareket ediniz.(Ben bunu bir kaç kez farklı şekillerde denedim işte mesela eşim satış temsilcisi sipariş veriyormuş gibi yaptım adrese kadar yazdım ama buram,buram fantazi kokan bir siparişti)
Daha sonra pat 2 sms işte güzel bir gece için seçenekler
.... şey için 1 numarayı tuşla .... şey için 2 numarayı tuşla falan gibi işte bunu okurken yüzünde sabırsızlık ve tebessüm varsa gelirken çiçek getir ne bilim işte böyle
:bbo:
Hayal gücünü geniş tut,fantazide sınır yok :lepi:
Lan topik amacını aştı fantazi topiği oldu
klava: klava: klava:
iimiş kaydirigubbakcemile3
geçmişte okudum. yımırtlama döneminde kadın daha da güzelleşiyormuş diye. aynaya baktım baktım aynıyımlaelaelaelaelae
ama aklıma takıldı: kocam bu sabah sen yüzünümü aldırdın dedi ben yooo dedim bi güzel geldin gözüme dediii bayanssulusmile
ben kesim yımırtlıom yawwww:lepi:
Ohoooo buda bişeymi gel sen yamacıma ben sana neler,neler öğreticem hepiniz çifter,çifter yumurtlayacaksınız
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
geçmişte okudum. yımırtlama döneminde kadın daha da güzelleşiyormuş diye. aynaya baktım baktım aynıyımlaelaelaelaelae
ama aklıma takıldı: kocam bu sabah sen yüzünümü aldırdın dedi ben yooo dedim bi güzel geldin gözüme dediii bayanssulusmile
ben kesim yımırtlıom yawwww:lepi:
Ohoooo buda bişeymi gel sen yamacıma ben sana neler,neler öğreticem hepiniz çifter,çifter yumurtlayacaksınız
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ben onu hamilelik olasılığında oluyo diye duymuştum.tavuk nie guzelleşmiyo ki acep her gün yumurtluyo :roflol:
kızlar test aldım geldim yarın değil ertesi gün adet günüm eğer gebelik varsa şimdi test yapsam çıkarmı?lütfen herkesten cevap bekliyorum özellikle gurbetgüzeli abla senden
bende geldim yamacına dinliyos seniCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?