- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.381
GUNAYDIN MİLLET..
Nasılsınız bakalım..
Sevilaycan tebrıkler gıdaklama testın pozitifleşmiş...guclubacismile
ilk defa duyuyorum kansızlık için verildiğini.bilgisi olan arkadaşlar yarumlarınızı bekliyorum. ben de merak ettim.
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın dünü kaçırmışsın ama durmak yok yola devam...kaydirigubbakcemile3havalıkız hosgeldın canm nslsın
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın dünü kaçırmışsın ama durmak yok yola devam...kaydirigubbakcemile3
olur canım çünkü yumurtlamadan öncekı ve sonrakı 2 günüde değerlendırmemız gerekıyor pes etmek yok devamŞenizbenım 1 sattlık işim var gelıcem özleyın benısositosositoevet cnm ya dun oğlen yakaladım çift çizgiyi.. sence bu aksamkı calısma verımlıolurmuuuuuuuubilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
olur canım çünkü yumurtlamadan öncekı ve sonrakı 2 günüde değerlendırmemız gerekıyor pes etmek yok devamŞenizbenım 1 sattlık işim var gelıcem özleyın benısositososito
günaydın kızlar.....
yumurtlama gününde 3 gün arka arkaya çalışın diyolar ara vermeden,neden olmasın dene ne kaybetcen ki:)kızalr hunaydın biln bakalım dun aksam ne oldu......
Ben UYUYAKALDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
cok yorgundum hıcbısı yapıcak dermanı bulamadım kendımde....
ve bugun ovulasyon testını cantama koymayı unutmusummmmmmmmmmmmmmm
offffffffffff
bu aksam calıssam faidesi olarmı ki gurbet guzeli ? kahvekolik? elmakurdu? selina?ve diğer kızlar?
günaydın kızlar.....
Günaydın kıslar,ben geldimmm :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?