Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

arkadaşlar ben daha adetimi bekliyorum.beklenmeyen adet tarihim 5 ekim.saçlarımı beyazlarımdan dolayı boyatmak istiyorum.olur da Hamilesem ki daha bilmiyorum bu yaptıracağım boya bebişime zararlı olacak mı?sonuçta insan bilmeden ilaç da içebilir.acaba napsam boyatsam mı boyatmasam mı?lütfen yardımcı olur musunuz?teşekkürler

ilk defa duyuyorum kansızlık için verildiğini.bilgisi olan arkadaşlar yarumlarınızı bekliyorum. ben de merak ettim.

folic asit eksikliğine bağlıda kansızlık olabiliyor arkadaşlar.ama gebelikten önce drlar bebek için veriyorlar tabi.ben folic plus kullanıyorum.günde 3 kez unutmam içerim diyosanız onu öneririm çünkü onda calsiyum ve d vitaminide var. bende eyul adetimi bekliyorum gerci kan tahlili yaptırdım negatif çıktı amaa hala adetimde gelmedi adetim gelince eylul ayından buraya transfer olurum artıkk arkidişşlerr.

kızalr hunaydın biln bakalım dun aksam ne oldu......
Ben UYUYAKALDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
cok yorgundum hıcbısı yapıcak dermanı bulamadım kendımde....
ve bugun ovulasyon testını cantama koymayı unutmusummmmmmmmmmmmmmm
offffffffffff
bu aksam calıssam faidesi olarmı ki gurbet guzeli ? kahvekolik? elmakurdu? selina?ve diğer kızlar?

evet cnm ya dun oğlen yakaladım çift çizgiyi.. sence bu aksamkı calısma verımlıolurmuuuuuuuubilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
olur canım çünkü yumurtlamadan öncekı ve sonrakı 2 günüde değerlendırmemız gerekıyor pes etmek yok devamŞenizbenım 1 sattlık işim var gelıcem özleyın benısositososito

günaydın kıslarr ben geldim geçmişten anca çıktım:) yumurtlama gününde 3 gün arka arkaya çalışın diyolar ara vermeden,neden olmasın dene ne kaybetcen ki:)
günaydın kızlar.....

günaydın canım sanada

4.GÜN 20.Eyl 36.4
5.GÜN 21.Eyl 36.4
6.GÜN 22.Eyl 36.2
7.GÜN 23.Eyl 36.2
8.GÜN 24.Eyl 36.2
9.GÜN 25.eyl 36.1 çalışma akıntı ve agrı vardı
1O.GÜN 26.eyl 36.1 akıntı ve agrı vardı
11 27.Eyl 36.3 çalışma akıntı ve agrı vardı
12 28.eyl 36.2 akıntı azaldı
13 29.eyl 36.2 ağrı kesildi
14 30.eyl 36.4
kızlar ates tabloma bi yorum yaparmısınız sizce ben yumurtladımmı bu ay çalışma az oldu kociş stresli ve yorgundu yani depresyonmuş kendi deyiimiyle...

günaydın baculaaarrrr
dün akşam verimli bi çalışma yaptık. acaba içimde nelerrrr oluyorrrr?hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…