Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kızlar belirti falan var mıııııııı?????ne hallerdesiniz?????

ben bu gece bi gariptim.uyurken uyandım bi anda üstüme kar yağmış gibi dondum dedim kocişe battaniye ver sarındım büründüm ama titredim resmen,yarım saat sora da menaposlu hatun gibi yandım yandım ne varsa çıkardım üstümden :) neye işaretse tek gariplik bu var

ama komsum ilk haftalarda rahmin içinde bişi pıt pıt atar demişti. gecen ay 2 gün öle oldu. yağ molekullerimi ne bölünüyormuş bebek oluşmaya calışıyormuş...

ama canım belirtiler kişiden kişiye değişiyormuş..benim arkadaşım 4 ay hamişken öğrendi..çünkü adet bile oluyordu ve hiçbir belirtisi yokmuş..4.ay karın şişliğinden dolayı hastaneye gitti veeee gidiş o gidişşşdelikafadulden

bence bu bir işarettir..hadi haırlıs inş miniğin gelmiştirrrr:teytey::sm_cool:

fatmagül islemeye komsularım gelcekkk siz yine sayfalar dolusu yazın ben sora gözlerim kızarana kadar okucam hepisiniii sempatiksalakcinni
veeee yarın 1 ekim hadi bakaım topik kimler çok çalışmış belli olcakkkkaydirigubbakcemile

amanın ne dion kıs??? yok yaw olur mu yaaa!!! bu ayda yımırtladım gecen biri bu ay bırı dollense ikisim olur yaniiihihoyyyt
benim de iki gündür içim içimi yiyo bu şişlikten... karnımı içime çekiom. girmio valla. çok da diil 56 kiloyum. test yapmama kararı almıştım yarın bi idrar testimi yapsam???

komik bir şey daha var..arkadaşımın ablası 8 yıl evli olmasına rağmen bebeği olmuyormuşş.kadın normalde çoook kiloluymuş.karnı büyümeye başlamış ama benden ne köy olur ne kasaba misali amannn bir şey yok kilo alıyorum yine demiş..sonra karnına ağrılar girmiş neyse hastaneye gitmiş doktor hanımefendi siz 8 aylık hamilesiniz demiş aklınız nerde nasıl bilemediniz demiş o da ben adet oluyordum ama demiş ve orda şoka girmiş doğum sancısı gelmiş ve doğurmuşş.kocasını aramış gel bebeğimiz oldu diye herkes şaşkınlıktan ne yapacaklarını şaşırmışşşkaydirigubbakcemile3

bebek yerleşmeye calışırken kendimizi üşütmemeliymişiz. corap terlik vb giy göbişini belini acıkta bırakma. hele geceleri vucut ısın düşüyor dikat et. yerleşsin bebegin.

yap yap bakalım nolcak!!!hadi inşşşş.ama negatif çıkarsa üzülme çünkü gününe daha varrrhihoyyyt

canım ben klomen kullandım tedavinin ilk ayında yumurtama baktı çok güzel gelişmiş dedi çatlatma iğnesi vurdu.ama herkese göre değişik olur mu bilmiyorum.bu hap tedavisi 6 ay sürecek dedi
hımm acaba bu tedavi esnasındamı bebek çalışması yapılıyor yoksa tedaviden sonramı bebek düşünmeye başlıyorsun

1 ekim deme keramoss midem bulanıyo heyecandan kafamçokkarıştı:tomato:

ohh maşallah valla biz gün hesaplayıp çalışalım... başkalarının sansına bak:)delikafadulden

1 ekimi bekleyen arkadaşlarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallahhh.allahım inş dualarınızı duymuştur ve inş bebişleriniz göbişlerinize konmuştur:CüvCüv:YARIN BAŞLIYORUZ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hadiiii inşşşşş...allahım canım rabbim ne olur hakkımızda hayırlısını nasip et ve yüzümüzü güldürrrrrrr....:Saruboceq::Saruboceq:

hadi bakalım listemiz nazar boncuklarıyla dolar inşallahhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…