- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.761
kızlar belirti falan var mıııııııı?????ne hallerdesiniz?????
ama komsum ilk haftalarda rahmin içinde bişi pıt pıt atar demişti. gecen ay 2 gün öle oldu. yağ molekullerimi ne bölünüyormuş bebek oluşmaya calışıyormuş...
ben bu gece bi gariptim.uyurken uyandım bi anda üstüme kar yağmış gibi dondum dedim kocişe battaniye ver sarındım büründüm ama titredim resmen,yarım saat sora da menaposlu hatun gibi yandım yandım ne varsa çıkardım üstümden :) neye işaretse tek gariplik bu var
ama canım belirtiler kişiden kişiye değişiyormuş..benim arkadaşım 4 ay hamişken öğrendi..çünkü adet bile oluyordu ve hiçbir belirtisi yokmuş..4.ay karın şişliğinden dolayı hastaneye gitti veeee gidiş o gidişşşdelikafadulden
ben bu gece bi gariptim.uyurken uyandım bi anda üstüme kar yağmış gibi dondum dedim kocişe battaniye ver sarındım büründüm ama titredim resmen,yarım saat sora da menaposlu hatun gibi yandım yandım ne varsa çıkardım üstümden :) neye işaretse tek gariplik bu var
amanın ne dion kıs??? yok yaw olur mu yaaa!!! bu ayda yımırtladım gecen biri bu ay bırı dollense ikisim olur yaniiihihoyyyt
benim de iki gündür içim içimi yiyo bu şişlikten... karnımı içime çekiom. girmio valla. çok da diil 56 kiloyum. test yapmama kararı almıştım yarın bi idrar testimi yapsam???
hımm acaba bu tedavi esnasındamı bebek çalışması yapılıyor yoksa tedaviden sonramı bebek düşünmeye başlıyorsuncanım ben klomen kullandım tedavinin ilk ayında yumurtama baktı çok güzel gelişmiş dedi çatlatma iğnesi vurdu.ama herkese göre değişik olur mu bilmiyorum.bu hap tedavisi 6 ay sürecek dedi
fatmagül islemeye komsularım gelcekkk siz yine sayfalar dolusu yazın ben sora gözlerim kızarana kadar okucam hepisiniii sempatiksalakcinni
veeee yarın 1 ekim hadi bakaım topik kimler çok çalışmış belli olcakkkkaydirigubbakcemile
komik bir şey daha var..arkadaşımın ablası 8 yıl evli olmasına rağmen bebeği olmuyormuşş.kadın normalde çoook kiloluymuş.karnı büyümeye başlamış ama benden ne köy olur ne kasaba misali amannn bir şey yok kilo alıyorum yine demiş..sonra karnına ağrılar girmiş neyse hastaneye gitmiş doktor hanımefendi siz 8 aylık hamilesiniz demiş aklınız nerde nasıl bilemediniz demiş o da ben adet oluyordum ama demiş ve orda şoka girmiş doğum sancısı gelmiş ve doğurmuşş.kocasını aramış gel bebeğimiz oldu diye herkes şaşkınlıktan ne yapacaklarını şaşırmışşşkaydirigubbakcemile3
yap yap bakalım nolcak!!!hadi inşşşş.ama negatif çıkarsa üzülme çünkü gününe daha varrrhihoyyyt
1 ekimi bekleyen arkadaşlarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallahhh.allahım inş dualarınızı duymuştur ve inş bebişleriniz göbişlerinize konmuştur:CüvCüv:YARIN BAŞLIYORUZ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
biliorum daha var. daha bugun yımırtlıom çok var... ama içime kurt düşmüştü sen de gas verdin yaniiidelikafadulden:1shok::1shok::1shok:delikafadulden
1 ekimi bekleyen arkadaşlarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallahhh.allahım inş dualarınızı duymuştur ve inş bebişleriniz göbişlerinize konmuştur:CüvCüv:YARIN BAŞLIYORUZ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?