- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.781
ay yarin benimde günüm cok heycanliyim ama pek umudum yok acikcasi cünkü belirtim yok
28 eylülde test yapmştm negatifti...reglimi 3 ekımde olmam lazım normalde en erken..erken davrandm sanrm biraz...beliritler devam edıyor...4 ekımde bır daha yapıcm test...umarım kimse kırmızıları görmez bu ay..
ay yarin benimde günüm cok heycanliyim ama pek umudum yok acikcasi cünkü belirtim yok
bayanseyma hg canım
ben sizi yerim ayolllll yerim hepiniz birbirinizden tatlisiniz yaptiginiz yorumlara guluyom da heehhehheee Allah göbejlerinizi bebekle doldursun emiiiiiiiii
ayyyyy kuzummm gelmişşş hgggg bebemmmmmm..a.s.ben sizi yerim ayolllll yerim hepiniz birbirinizden tatlisiniz yaptiginiz yorumlara guluyom da heehhehheee Allah göbejlerinizi bebekle doldursun emiiiiiiiii
benimkiler sisti ama agri fln yok o yüzden olmadi diyorum. ilk gebeligimde cok aciyodu baya sismistiler
ay bende çok heyecanlıyım ama bilemiyorum :/ yaa SUCUM İYİ duaların için sağol darısı senin başına inş.
ben şimcilik kaçıyorum yemek bapıcam kocime :asigim: görüşürüz kızlar...
ben sizi yerim ayolllll yerim hepiniz birbirinizden tatlisiniz yaptiginiz yorumlara guluyom da heehhehheee Allah göbejlerinizi bebekle doldursun emiiiiiiiii
inşallah cnm:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?