Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

28 eylülde test yapmştm negatifti...reglimi 3 ekımde olmam lazım normalde en erken..erken davrandm sanrm biraz...beliritler devam edıyor...4 ekımde bır daha yapıcm test...umarım kimse kırmızıları görmez bu ay..

inş rabbim yüzümüzü güldürür canımm.......:teytey:

ben sizi yerim ayolllll yerim hepiniz birbirinizden tatlisiniz yaptiginiz yorumlara guluyom da heehhehheee Allah göbejlerinizi bebekle doldursun emiiiiiiiii

ben şimcilik kaçıyorum yemek bapıcam kocime :asigim: görüşürüz kızlar...

ben sizi yerim ayolllll yerim hepiniz birbirinizden tatlisiniz yaptiginiz yorumlara guluyom da heehhehheee Allah göbejlerinizi bebekle doldursun emiiiiiiiii
ayyyyy kuzummm gelmişşş hgggg bebemmmmmm..a.s.
benimkiler sisti ama agri fln yok o yüzden olmadi diyorum. ilk gebeligimde cok aciyodu baya sismistiler

olsun sen yine de moralini yüksek tut..inş olmuşturrrr:Saruboceq:

aslında kanda beta hcg salgılanmadan belırtıler olmas..kendımımı kandryrm dıorm bazen...çunku daha üc gun önce kan testı negatıf oldgna göre dahaca kana geçmş bır hormon yok..çunku dahaca ıdrarda bıle yok....o zaman belırtılerım psıkolojik...haaaaaaaaa hamişşsemde başım üstüne..)))))

kızlar biraz evvel çok garip bişey oldu.canınız çekmez inş. pırasa yemeğini hiç sevmem bugün cnm acayip pırasa yemeği çekti ve pazardan pırasa aldım yaparken oldumu diye tadına bakayım dedim ağzıma attım sağ göğsüm sızladı.budamı psikolojik acep fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…