- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.801
aslında kanda beta hcg salgılanmadan belırtıler olmas..kendımımı kandryrm dıorm bazen...çunku daha üc gun önce kan testı negatıf oldgna göre dahaca kana geçmş bır hormon yok..çunku dahaca ıdrarda bıle yok....o zaman belırtılerım psıkolojik...haaaaaaaaa hamişşsemde başım üstüne..)))))
kızlar biraz evvel çok garip bişey oldu.canınız çekmez inş. pırasa yemeğini hiç sevmem bugün cnm acayip pırasa yemeği çekti ve pazardan pırasa aldım yaparken oldumu diye tadına bakayım dedim ağzıma attım sağ göğsüm sızladı.budamı psikolojik acep fisfisfis
rabbim hepimize hayırlısından sağlıklı sıhhatlı tatlı minişler nasip etsinn inşşş:dance::icecream:
ayy arkadaşlar ben kendim için hiç ümitli değilim ama sizin için ççok heyecanlanıyorumm...inşş hepiniz hamişsiniz yaaaa bak ağlıycm şimdiii yaaaasenağlama
ağlama bak bende ağlayacağım şimdi:gitme: duygusallığa bağlandık ii ce
ben sızden acayıp ümitliyim bu duygusallık hayra alamet bence..))))
ben sızden acayıp ümitliyim bu duygusallık hayra alamet bence..))))
yapim canım: son adet tarihin??? kaç günde bir oluyorsun??? tıckerın ustüne ne yazim???
sat 8 eylül 28 günde bir oluyorum
kızlarrr göğüslerinizde şişlik ve ağrı var mıııı?
benim var hemde 15 gündür şiş dokununca hafif acıyo gerildi resmen mavi mavi damarlar pırtladı kaydirigubbakcemile3[/Q,
hadi inşşş canımmmmmm
kızlar şimdi namaz kıldıktan sonra hepimiz için dua ettimmm.inş rabbim yardımcımız olur ve yüzümüzü güldürür...
benim var hemde 15 gündür şiş dokununca hafif acıyo gerildi resmen mavi mavi damarlar pırtladı kaydirigubbakcemile3[/Q,
hadi inşşş canımmmmmm
inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
ben bundan evvel bir kere kımyasal gebelik yaşadım...geçen nisandı...ilk denememdı o zaman...bu da ıkıncı denem zaten..:)))neyse hemşire kan testı sonucunu werdı hamılesın dedı bende lay lay lomm sevinçten dört köşe yaydım etrafa cahılız tabı bılemıosun....meğer 4.haftada kendlgnden atılan bır bozuk gebelık olayıymış siz belkı benden daha iyi bilirsinizz....sonuç psıkolojık hüsran..demem o ki kendm için deılde yakınlarımıda uzmek ıstemıorm artık hamıle kalrsamda Allah izin verirrse kalp atışlarını duymadan sölemek ıstemıorm..(((((kendmı ancak ozaman hamıle kabul edııcem korku oluşuyor ıster ıstemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?