- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.821
ayyy napiyim ya vallah çok duygulandımmm ben...nolur sen bari ağlamasenağlama
ben bundan evvel bir kere kımyasal gebelik yaşadım...geçen nisandı...ilk denememdı o zaman...bu da ıkıncı denem zaten..:)))neyse hemşire kan testı sonucunu werdı hamılesın dedı bende lay lay lomm sevinçten dört köşe yaydım etrafa cahılız tabı bılemıosun....meğer 4.haftada kendlgnden atılan bır bozuk gebelık olayıymış siz belkı benden daha iyi bilirsinizz....sonuç psıkolojık hüsran..demem o ki kendm için deılde yakınlarımıda uzmek ıstemıorm artık hamıle kalrsamda Allah izin verirrse kalp atışlarını duymadan sölemek ıstemıorm..(((((kendmı ancak ozaman hamıle kabul edııcem korku oluşuyor ıster ıstemez...
ay alemsiniz kızlar benimde güliceğim geldi kusr. bakmaın tutamıcam:roflol::roflol:
kızlar şimdi namaz kıldıktan sonra hepimiz için dua ettimmm.inş rabbim yardımcımız olur ve yüzümüzü güldürür...
gül canım güllll...tabi moral çokk önemli gülll ki hemencecik tutsun minnoşunnndelikafadulden:sm_cool:
kız minnoş kedi ismi değilmi ay töbe töbede:jeyyar: kedi doğursak daha kolay çıkardı :roflol:
Kızlar kociş geldi ben kaçar ara ara girer takip ederim sizi arada yazarımda.kopamıyorum sizden ne yapayım zemuszemus
hahhahahhahahhhahaha tövbe tövbe
kız minnoş kedi ismi değilmi ay töbe töbede:jeyyar: kedi doğursak daha kolay çıkardı :roflol:
1 ekimi bekleyen arkadaşlar bi haber yok mu daha sizden test falan yapan
tövbe tövbeee....
sizde kedi ismiyse bizde farklıdır canımmm..minnöş minik ne istersen içinden ne geliyorsa..kedi medi o ne yleedelikafaduldennaniknanik
1 ekimi bekleyen arkadaşlar bi haber yok mu daha sizden test falan yapan
hım olabilir cnm bizde 2 anlamada gelirde şaka yapım dedim azıcık ---------------------------:hooray:
merhaba anne olmayı özlemle bekleyen anne adayları ben de sizin gibi bekliyorum her ay sabırla adet günümü bekliyorum her ay piskolojik olarak hamilelik belirtilerini sürekli yaşıyorum ama artık aldanıp kendimi üzmemeye çalışıyorum ilk başlarda inanılmaz kendimi kaptırıyordum işte hamileyim midem bulanıyor hamileyim diye şuan anlıyorum ki annelik özlemi hat safhada olanlar için piskolojik gebelik belirtileri kaçınılmaz.1.5 yıllık evliyim 4 ay ilaç tedavisi gördüm sonuç alamadık hiçbir sorunda yok.sadece eşimde azospermia vardı. keçi boynuzu kürü denedim 4 ay birşey farkettimi bilmem ama sigara kullandığı için oda olumsuz bi etkendi.bakalım 2 gün oldu sigarayı bırakalı 20 yıldır içen biri olarak umarım istikrarlı olurda bebek için bi etkisi olur.28 günde bir adet görüyorum çok düzenli. dün tüm gebelik belirtileri olmasına ragmen yine regl oldum.yarından itibaren ısı olçümü başlıcam .4 ay daha kendiliğinden gebelik oluşmazsa aşılama yaptırıcam bakalım allah nezaman nasip etcek.umarım sizlerle hamilelik müzdesini birgün burdan bende paylaşırım.benimle izmirde aşılama yaptıranlar deneyimlerini aşılama yaptırdıkları hastane ve doktoru hakkında bilgi verirseniz düşüncelerime ışık olucaksınız:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?