Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

o durum çok zor cnm ya geçmiş olsun

Kızlar kociş geldi ben kaçar ara ara girer takip ederim sizi arada yazarımda.kopamıyorum sizden ne yapayım zemuszemus

Kızlar kociş geldi ben kaçar ara ara girer takip ederim sizi arada yazarımda.kopamıyorum sizden ne yapayım zemuszemus

kaç kaç cnm benim kocide traş olmaya gitmiş bende azcık kaçtım nete fırsat bu fırsat aklinialirimsmile:smiley-cool:

tövbe tövbeee....
sizde kedi ismiyse bizde farklıdır canımmm..minnöş minik ne istersen içinden ne geliyorsa..kedi medi o ne yleedelikafaduldennaniknanik

hım olabilir cnm bizde 2 anlamada gelirde şaka yapım dedim azıcık ---------------------------:hooray:

merhaba anne olmayı özlemle bekleyen anne adayları ben de sizin gibi bekliyorum her ay sabırla adet günümü bekliyorum her ay piskolojik olarak hamilelik belirtilerini sürekli yaşıyorum ama artık aldanıp kendimi üzmemeye çalışıyorum ilk başlarda inanılmaz kendimi kaptırıyordum işte hamileyim midem bulanıyor hamileyim diye şuan anlıyorum ki annelik özlemi hat safhada olanlar için piskolojik gebelik belirtileri kaçınılmaz.1.5 yıllık evliyim 4 ay ilaç tedavisi gördüm sonuç alamadık hiçbir sorunda yok.sadece eşimde azospermia vardı. keçi boynuzu kürü denedim 4 ay birşey farkettimi bilmem ama sigara kullandığı için oda olumsuz bi etkendi.bakalım 2 gün oldu sigarayı bırakalı 20 yıldır içen biri olarak umarım istikrarlı olurda bebek için bi etkisi olur.28 günde bir adet görüyorum çok düzenli. dün tüm gebelik belirtileri olmasına ragmen yine regl oldum.yarından itibaren ısı olçümü başlıcam .4 ay daha kendiliğinden gebelik oluşmazsa aşılama yaptırıcam bakalım allah nezaman nasip etcek.umarım sizlerle hamilelik müzdesini birgün burdan bende paylaşırım.benimle izmirde aşılama yaptıranlar deneyimlerini aşılama yaptırdıkları hastane ve doktoru hakkında bilgi verirseniz düşüncelerime ışık olucaksınız:ecrin_bebek:

hşg. cnm aramıza opuyorumnanaktanuzun bir hikayen var ama bence olumsuzluğa kapılma allah okadar büyükki hiç ummadığın anda ummdığın zaman bebeğin olabilir :CüvCüv: .... herşey gönlünce olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…