Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kimse yokmuuuuu kızlar ısı takibini bilen yokmu aranızdaa bende de hiç bi hamilelik belirtisi yok 2 ekim günüm kesin adet olurum

Vallahi canım bununla ilgili bir topik var sitede.Bence sana en çok o bölüm yardımcı olur.
Ben hiç denemedim o yöntemi ama sanırım adetinin ilk gününden itibaren sabahları her gün aynı saatte yerinden kalkmadan ağzından ölçüyorsun ateşini.Bir tablo yapıp yazıyorsun.Atıyorum 1.gün:35.8 2.gün:36.4 gibi...

Bunu diğer adet dönemine kadar sürdürüyorsun.Yanılmıyorsam eğer yumurtlamadan bir gün önce ateş aniden yükseliyormuş o zaman anlıyorsun ki o gece ya da diğer sabaha yumurtlamış olacaksın.Diğer günde ısın aniden düşmüşse o gün yumurtlamış oluyorsun canım. O günleri sıkı çalışarak geçiriyorsun...Benim bildiklerim bunlar umarım yanlış bir bilgi vermemişimdir sana

inş allah senin ve hepimizin yardımcısı olsun cnm

hPollyanna arkadaşım eğer sen hamile olup olmadığını ısı takibiyle anlamak istiyorsan o da şöyleymiş:
Hamile kalan bir kadının ısısı genelde 35.5 ve üstü olurmuş.Isı düşerse bu adet olunacağına haberdarmış

iyi geceler kızlar... adet olan arkadaşım üzülme allah büyük... daha çoookk günler varrrr inşallah...

anladım cnm çok tşk ederim

Hiç bunalma canım.Eğer sen bunalırsan bebişin sana gelemez gelse bile Allah korusun tutunamaz ki bu seni bugünkü halinden eminim çok daha fazla üzer.Bence hamilelikte en önemli sey anne ve annenin fiziksel ve ruhsal durumu.Hani dualarınla bebeği çağırıyorsun ya o kadar iyi ol ki bence o da dayanamasın artık ve gelsin sana.Ama sen ve ruh halin düşük olursa olumsuzluk olumsuzluğu çeker ve bebişe gelecek yer kalmaz.Umutsuzluk ancak ölümle başlar bence.O yüzden her daim dualarınla Rabbim'e sığın ki eminim sen fzlasıyla öylesin.Ama demek istediğim kendini bırakma tam tersi daha çok güçlen.Ben de senin için hepiniz için dua edicem ve inşallah müjdelerinizi bu sayfalardan beklicem

çok sağol canım. söylediklerinle içimi rahatlattın.. rabbimden her zaman hayırlısını istedim ve hiç isyan etmedim.. bir gün gelecek biliyorum. gelmediğine göre demekki daha zamanı var diyorum.. Allahım elbet bizimde yüzümüzü güldürecek.

Kızlar malum yarın iş var..
Ben de yavaştan kaçayım.Sizler de sakın kırmızıları görünce çok üzmeyin yıpratmayın kendinizi.En azından kırmızıları görmeyenleri düşünün ve kendi durumunuza sevinin;biliyorsunuz her zaman beterin beteri var;Rabbim korusun.
Siz inanın ve güçlü olun ki konsun melekleriniz göbüşlerinize emi...
Benim dualarım sizlerle..İyi olduğum her zaman gelicem okucam yazdıklarınızı insallah.Sizler de dualarınızı eksik etmeyın.Hayırlı geceleriniz olsun.

Son düzenleme:

canım üzme kendini hiç.hayırlısı böyleymiş demek de moralini yüksek tut.bir dahaki aya inş ii haberlerini alırız cnmolumunekankayizsmile

Arkadaşlar yasin okudum ve hepiniz için dua ettim.allahım inşallah dualarımı kabul eder.Ben çıkıyorum calarım herkese ii gecelermirmirmirmir.yarın inşallah güzel haberler alırız:Saruboceq:

bu ovulasyon testi nedir?nasıl yapılır?

Ovülasyon Testi İle Hamile Kalma

Çiftler istekdikleri zaman gebelik olayını ayarlayamıyorlar malesef.Çünkü buna şartlar elverişli olmayabilir.Genellikle kadınların düzenli adet gördükleri düşünülürse adet görülen ilk günden itibaren sayılır ve 11. ve 18. günler arasında gebe kalma ihtimali en yüksek ihtimal olur.
Çiftler arasında çocuk sahibi olmak için en doğru zamanın hangisi sorusu çözülüyor.
Predictor Ovülasyon Testi İle Hamile Kalma
Planlı hareket eden çoğu çift, bu hesabı yapar. Kimilerininki tutmaz, bebek hayali sonraki aylara ertelenir… Gebelik testinin yaratıcısı ve aynı zamanda tüm dünyada kadınların en güvendiği markalardan biri olan Predictor, “Ovülasyon Testi” ile çiftlere, zahmetsiz bir yöntemle hamile kalmaya en elverişli iki günü gösteriyor. Ürüne, Türkiye çapında tüm eczanelerden ulaşmak mümkün.
Gebeliğin ilk koşulu, yumurta hücresinin yumurtalıktan serbest kalması, yani ovülasyon. Bu dönem, ayda yalnızca bir kez gerçekleşiyor. Bebek sahibi olmak isteyen çiftler için en garantili yol, bu dönemi tespit etmek! Laboratuar ve hastane ortamında bu testleri yapmak çiftler için oldukça can sıkıcı olabilir. Predictor Ovülasyon Testi ile artık evde, birkaç dakikada doğru zamanı öğrenmek mümkün. Üstelik testin yüzde 99’un üzerinde kesin sonuç verdiği laboratuar testi ile de kanıtlanmış.
Test, şöyle bir yöntem ile sonuca ulaşıyor: Ovülasyon öncesinde, kadın vücudunda luteinizan (LH) adı verilen hormon kısa ve ani olarak yükseliyor. Bu yükselişi takip eden ilk 24-36 saat içerisinde cinsel ilişkiye girildiğinde hamile kalma olasılığı en yüksek seviyeye çıkıyor. Test, bu yükselişi tespit ediyor. Ayda bir kez gerçekleşen ovülasyondan sonra ise yumurta yalnızca 24 saat yaşayabiliyor.

evet canim var sansin denemeni tavsiye ederim
Canım son ana kadar umudunu kaybetme tam anlamıyla kırmızıyı görmediysen eğer o kahverengi bişiy ifade etmez.
üzülerek yazicam benimde ilk önce akintinin icinde ince bir kan cizgiyle basladi sonrasinda kahverengi akinti geldi ben hatta test yapayim dedim benim hic böle olmamisti derken topak topak akinti geldi kan kahverengiden bordoya döndü kac aydir dogru durust adet akintisi yasamadim ve bu ay yogun olduuuu
kızlar peki ağrı kesici hakkında neler biliyosunuz?
geçen başım resmen çatladı ama korktum içemedim.
canim hamisler icin agri kesiciler var mutlaka ondan bulundurun evde her ihtimalae karsi

kıslar herkesler tıcker yapsaaa da biz de hepimiz ne durumdayıs görsek??? tıcker yapmayı bilen biri işlem basamaklarını yazsaaa da herkes bilgilenseee
ben bastan beridir diyorum yaa kizlar özelden atin bilgileri yapip yolliyim sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…