- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.881
kimse yokmuuuuu kızlar ısı takibini bilen yokmu aranızdaa bende de hiç bi hamilelik belirtisi yok 2 ekim günüm kesin adet olurum
kimse yokmuuuuu kızlar ısı takibini bilen yokmu aranızdaa bende de hiç bi hamilelik belirtisi yok 2 ekim günüm kesin adet olurum
iyi akşamlar cnm,sabah yataktan kalkmadan ağızdan ölçüm yapıyosun yumurtlama dönemin geçti mi?
canım çok haklısın en azından düzenli giden bir periyodum var..bir kaç kez yumurta takibi ve klomen ile doktorum gebelik oluşturmaya çalıştı ama olmadı. sebep baş belası çikolata kisti. doktorumda hemen ameliyat önermiyor.. prolaktinimimde bir düşüyor bir çıkıyor.. bunaldım artık.. 16 aydır minik meleğim beni bekletiyor... 17. ayında gelir inşallah....
saol cnm yumurtlama dönemim geçti bu ay umudum yok önümüzdeki ay için bende denemek istedim nasıl yapıcamkimse yokmuuuuu kızlar ısı takibini bilen yokmu aranızdaa bende de hiç bi hamilelik belirtisi yok 2 ekim günüm kesin adet olurum
iyi akşamlar cnm,sabah yataktan kalkmadan ağızdan ölçüm yapıyosun yumurtlama dönemin geçti mi?
saol cnm yumurtlama dönemim geçti bu ay umudum yok önümüzdeki ay için bende denemek istedim nasıl yapıcam
Canım yukarıda kaldı yazdıklarım sana anlattım bildiklerimi.
Vallahi canım bununla ilgili bir topik var sitede.Bence sana en çok o bölüm yardımcı olur.
Ben hiç denemedim o yöntemi ama sanırım adetinin ilk gününden itibaren sabahları her gün aynı saatte yerinden kalkmadan ağzından ölçüyorsun ateşini.Bir tablo yapıp yazıyorsun.Atıyorum 1.gün:35.8 2.gün:36.4 gibi...
Bunu diğer adet dönemine kadar sürdürüyorsun.Yanılmıyorsam eğer yumurtlamadan bir gün önce ateş aniden yükseliyormuş o zaman anlıyorsun ki o gece ya da diğer sabaha yumurtlamış olacaksın.Diğer günde ısın aniden düşmüşse o gün yumurtlamış oluyorsun canım. O günleri sıkı çalışarak geçiriyorsun...Benim bildiklerim bunlar umarım yanlış bir bilgi vermemişimdir sana
canım çok haklısın en azından düzenli giden bir periyodum var..bir kaç kez yumurta takibi ve klomen ile doktorum gebelik oluşturmaya çalıştı ama olmadı. sebep baş belası çikolata kisti. doktorumda hemen ameliyat önermiyor.. prolaktinimimde bir düşüyor bir çıkıyor.. bunaldım artık.. 16 aydır minik meleğim beni bekletiyor... 17. ayında gelir inşallah....
hPollyanna arkadaşım eğer sen hamile olup olmadığını ısı takibiyle anlamak istiyorsan o da şöyleymiş:
Hamile kalan bir kadının ısısı genelde 35.5 ve üstü olurmuş.Isı düşerse bu adet olunacağına haberdarmış
hımm bişey daha öğrenmiş oldum cnm çok sağol
Hiç bunalma canım.Eğer sen bunalırsan bebişin sana gelemez gelse bile Allah korusun tutunamaz ki bu seni bugünkü halinden eminim çok daha fazla üzer.Bence hamilelikte en önemli sey anne ve annenin fiziksel ve ruhsal durumu.Hani dualarınla bebeği çağırıyorsun ya o kadar iyi ol ki bence o da dayanamasın artık ve gelsin sana.Ama sen ve ruh halin düşük olursa olumsuzluk olumsuzluğu çeker ve bebişe gelecek yer kalmaz.Umutsuzluk ancak ölümle başlar bence.O yüzden her daim dualarınla Rabbim'e sığın ki eminim sen fzlasıyla öylesin.Ama demek istediğim kendini bırakma tam tersi daha çok güçlen.Ben de senin için hepiniz için dua edicem ve inşallah müjdelerinizi bu sayfalardan beklicem
hPollyanna arkadaşım eğer sen hamile olup olmadığını ısı takibiyle anlamak istiyorsan o da şöyleymiş:
Hamile kalan bir kadının ısısı genelde 35.5 ve üstü olurmuş.Isı düşerse bu adet olunacağına haberdarmıs
selam ademerve,allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle..
ısı düşerse adet olunucağının habercisiymiş demişsin ya yani 35.5 un altına düşerse mi regli geliyo anlamına geliyo
saol cnm yumurtlama dönemim geçti bu ay umudum yok önümüzdeki ay için bende denemek istedim nasıl yapıcam
Canım adet gününden itibaren sabah yataktan kalkamadan,ağızdan dereceyle ölçüyosun,yumurtlama öncesinde ısı diğer günlere göre düşüş gösteriyo ve ardından yumurtlama gerçekleşiyo ve ısı yükseliyor ve sıcaklık bir sonraki adet gününe kadar yüksek kalıyor,eğer gebelik gerçekleşmişse de bu ısı yüksekliği devam ediyo tekrar düşerse bil ki regli geliyor,benim bildiğim bu..
kızlar merhaba.. yarın benim adet günümdü ama az önce adet oldum.. bu ayda umutlarım boşa gitti..çok üzüldüm. üstelik hiç bir adet belirtisi yoktu.. gebelik testi bile almıştım.. 3 gün sonra yaparım diyordum ama kısmet değilmiş.. sanırım ilk kötü haber benden geldi.. bu ay benim yüzüm yine gülmedi.. rabbim sizlerin yüzünü güldürsün
sat 8 eylül 28 günde bir oluyorum
canım misafirlerim vardı. anca gittiler
aşağıdaki linki kullanıcı paneli --profil düzenle --çizelge kısmına kopyalıyorsun...
http://lt1f.lilypie.com/qt1Cp3.png
bu ovulasyon testi nedir?nasıl yapılır?
evet canim var sansin denemeni tavsiye ederimTesekkr ederım kızlar.27-28 gunde bır oluyorum adeti.adetın 12-14-16. Gunu yazmıssınız. Ben 16 eylulde adet olmustum. Ayın 27 sınde beraber olduk.dun 14.gundu bgn 15, yarın 16. Yanı bı sansım daha var yarın degılmı. Bakalım inşallah olur adet tarıhım 12 ekım bekliyorum...
üzülerek yazicam benimde ilk önce akintinin icinde ince bir kan cizgiyle basladi sonrasinda kahverengi akinti geldi ben hatta test yapayim dedim benim hic böle olmamisti derken topak topak akinti geldi kan kahverengiden bordoya döndü kac aydir dogru durust adet akintisi yasamadim ve bu ay yogun olduuuuCanım son ana kadar umudunu kaybetme tam anlamıyla kırmızıyı görmediysen eğer o kahverengi bişiy ifade etmez.
canim hamisler icin agri kesiciler var mutlaka ondan bulundurun evde her ihtimalae karsikızlar peki ağrı kesici hakkında neler biliyosunuz?
geçen başım resmen çatladı ama korktum içemedim.
ben bastan beridir diyorum yaa kizlar özelden atin bilgileri yapip yolliyim sizeeekıslar herkesler tıcker yapsaaa da biz de hepimiz ne durumdayıs görsek??? tıcker yapmayı bilen biri işlem basamaklarını yazsaaa da herkes bilgilenseee
cano yettim siz ruyalara dalmisinizzzz bilem yaaaaaKızlar sizlerde ticker yapsanız takibi daha kolay oluyor bizler için,sorulara cevap verirkende duruma göre yorum yapılıyor.
Haydariye ablanız yok böğün olsaydı yapıverirdi 2 dakikada size.
Kız haydoş nirdesin gel şu yeni gelenleri ekleyiver
canim oglani dr. ra götürdüm 11 gündüratesli ve karni agriyor bugun en sonunda kabizlik teshisi konuldu icini bosallttilar biraz rahat etti anne hafifledim deyi garib insallah ateslenmez hem onu bekliyorum hemde topgimize göz atiyommmgurbetguzeli güzin ablacım nerelerdesin bugün??? yerin çok belli ediyor !!!
ben yapiyomda bilgileri yollayin özele yapam€wt ya söLicem hep unutuyorum kim yapio ticker ları ?
ßende istiyoruM ..
cocuklari yedir icir yatir herifin keyfini yap derken ancak geldumm anam 10 sayfayi okuyan kadar akla kayari zor sectim gözüm takili kaldigelse de şenlense ortalık.
dün gece 10 gün aradan sonra ağır geçti heral, yerinden kalkamıyor sempatiksalakcinni
sagol guzelim benimmmmmmmmmm yaparih elbettttttCanım topiğimizin nadide çiçeği haydariye dümeni güzin aplası GURBETGÜZELİ
Sizler gerekli bilgileri yazın kendisi gelince hemencecik yapar
anam sormaaaaa yaw kendimize uygulayamadukkkDün buradan fantazi tarifleri dağıtıyordu.
Hepsini kendi uyguladı dimekki
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
anam sarimsak ters depti heruf uyuyakaldi ben de kaldim ortada sap gibim:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:çocuklara sarımsaklı yoğurdu yedirdi herhalımkaydirigubbakcemile3
yapar özele atarum canimmHmm..GurßetGüzeLi abLacım SaT 14 eyLüL ..
ßana da ticker yaparsınız diMi ?a.s.
bende de öyle oldu fitil koymusum da gerisi cikiyor gibi hatta ömitlendim tuttu maya diyeee hal umutum biliyonuzmu her an olabuluurummmAdemerve
Canım akıntıdan bahsetmişken,benim henüz 1 haftam var fakat,dün birşey farkettim akıntım sanki vajinal fitil kullanırsın ya o şekildeydi.Daha evvel bu pek dikkatimi çekmemişti.Aslında pek pamuklu çamaşır giymem,dün pamuklu çamaşır giydiydim,pedde yoktu ondanmı öyle geldi acaba :uhm:
ahhhhhh vukaat olmadi yawwwwww oysaki kuzumu cok özlemistimmmm aramiza cadi girdi yorgunluk cadisiiiiiiiiyada uyku ilacı karıştırdı yemeklerine :))
çekirge zıplayacak mı diyodu neydi ayy ne tatlı kadın yaaaaaa
insallah müjde ver bizeeeeKızLar ticKer için biLgiLerimi yazıyorum..
SAT 14 eyLüL
ßu ay bekLenmeyen adet tarihim 12 €kim..
Her ay bi önceki aydan 2-3 gün önce oLurum..
Sanırım 28 gün faLan sürüyo..
yohhh canim nirdeeeee su cevaplari yazam gidem yatam dinlenemmmmyalnız o geldiğinde biz kaçalım.
zira bize kızgınlığını çeşitli resimlerle ortaya koyabilir -tatlicadiarzu-
anam yazdim ya yukarida oku guzelimmmmyumurtlama testi konusunda bana bilgi verecek kimse var mı?
anam onada na boleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee koca sayfa yazi yazdim gecmisi okumadinmi asiyi olman lazimmmmmmmmmmmmm gecmisi oku guzelimmkızlar biri şu aşı meselesini açıklayabilirmi ........mesela 5-6 ay olmassa doktor aşımı verir ne der aşı olunca beklemek ara vermek gerekirmiii vs......nasıl bir tedavi uygulanmaya başlanır
heehhhh iste böleeeeeeeeeeeecanım al bakalım aşağıdaki linki sağ tıkla kopyala
kullanıcı paneline gir sonrada profil düzenleye tıkla orda en altta çizelge başlığı var oraya yapıştırcan
ya bende tıcker istiyorum banada yaparmısın keramos
yoh anam edemedukkkkkk biseycikkk Allahtan yumurtlam gunum degildi yohsa zorla yaparddim oniiigünahını almayın kıs bişey edememişlerkaydirigubbakcemile3
çocuklar uyumamış biride ateşlenmiş onlarla ilgilenmiş yan gelmiş yani
ayyyyy kuzummm gelmişşş hgggg bebemmmmmm..a.s.
hşg. cnm aminnnnnnnnnnnnn biy tane yeter şimcilik duuu:))a.s.
hsbuldukkk canlarimmmmmmmmmmmmmmma.s.a.s.a.s.hoşgeldin cnma.s. aminnnnn inşallahhh:Saruboceq:
yaptihhhhhhhh bilemm :kedi:Şenizayy kuzum oğlun için çok üzüldüm..inş rabbim en kısa zamanda şifasını verir.geçmiş olsun canım..olsun yarın olur çalışmalarrrrr...kafanı yormaaadelikafadulden:dance:
oglum icin sagol ablasiiii Allah dert verip derman aratmasin cok zor iki haftadir canim cikti vallaaaa
11 gun oldu ates sürermi yaa 11 gündür insalalh gitsin de gelmesin yaaaaa oglumda bende perisan olduk simdi iyi suur bakalim gece insallah ateslenmezay bu kocalar tam dövmelik hee ciddenn -tatlicadiarzu- oğluşun hala iyileşmedimi cnm yaaa allah şifa versinn:Saruboceq:a.s.
sagol canimmmm sagollgeçmiş olsun tatlım ya ALLah acil şifalar versin.
sanada gulummm nasilsinnnkızlar iyi akşamlar nasılsınız?
ohhhhhhhhhhhhhh insallah bu tutacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkşindik anlatmaya baslıyım
bugun iştem geldim
koltuga kıvrıldım kı yıne anında uykuya dalacak gıbı oldummmmmm nasıl bı uyku ıstegı ama oyle tatlıııııııı oyle tatlı kıııııııııııııı
kaltım yuzumu yıkadım...
tuttum adamı kolundan oda gun boyu fındıgı dayamıs zaten:):)
yirmisin yemezmisin............yerimseniben
45 dakka ayakları havaya dıktım umarım yeterlıdır..
ıkı saatte yattım.. eh bundan ıyısı can saglıgı kurtluyum ben çok yatamıyom
iyi akşamlar herkeseee kızlar bu ısı takibi olayı nedir ben çok mu cahilim yoksaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekimse yokmuuuuu kızlar ısı takibini bilen yokmu aranızdaa bende de hiç bi hamilelik belirtisi yok 2 ekim günüm kesin adet olurum
Bir adet dönemi (siklus) ortalama 28 gündür.Bir siklusta ovulasyon ortalama olarak beklenen adetten 14 gün önce görülür. Eger adet dönemi daha uzun veya kisa ise ovulasyon günleri degisicektir.Örnegin siklus 35 gün ise (35-14=21) 21.gün,eger siklus 25 (25-14=11) gün ise 11. gün yumurtlama günüdür.
BBT takip etmekle ovulasyonun olup olmadigini ve ovulasyon gününü kestirmek mümkündür.BBT takibi iliski gününü tahmin için de kullanilabilir. BBT ile siklusun 13. günü yumurtlama oldugu tespit edilmisse bir sonraki siklusta adetin 12. günü en ideal iliski zamanidir.
Düzenli yumurtlamasi olan bir kadinda 28 günlük bir siklusun ilk 14 gününde vücut isisi (BBT) 36-37 derece civarindadir. Ovulasyondan (yumurtlamadan) kisa bir süre sonra BBT 37 derecenin üstüne çikar.
Vücut isisi (BBT) yükseldiginde gebe kalmak için genellikle zaman geçmistir. Cinsel birlesme BBT yükselmeden önceki 5 gün içinde olmalidir.Ovulasyon (yumurtlama) sonrasi luteal faz denilen siklusunun 2. yarisi baslar. Bu dönemde hormonlarin etkisiyle BBT 37 derecenin üstünde kalir.Sonraki adetinin ilk gününden itibaren BBT düser.Eger gebelik olursa BBT düsmez ve doguma kadar 37 derecenin üstünde kalmaya devam eder.
eline gönlüne diline saglik canim benimmmVallahi canım bununla ilgili bir topik var sitede.Bence sana en çok o bölüm yardımcı olur.
Ben hiç denemedim o yöntemi ama sanırım adetinin ilk gününden itibaren sabahları her gün aynı saatte yerinden kalkmadan ağzından ölçüyorsun ateşini.Bir tablo yapıp yazıyorsun.Atıyorum 1.gün:35.8 2.gün:36.4 gibi...
Bunu diğer adet dönemine kadar sürdürüyorsun.Yanılmıyorsam eğer yumurtlamadan bir gün önce ateş aniden yükseliyormuş o zaman anlıyorsun ki o gece ya da diğer sabaha yumurtlamış olacaksın.Diğer günde ısın aniden düşmüşse o gün yumurtlamış oluyorsun canım. O günleri sıkı çalışarak geçiriyorsun...Benim bildiklerim bunlar umarım yanlış bir bilgi vermemişimdir sana
Allah razi olsun bugunun yuzu suyu hurmetine insallah dualar kabul olurArkadaşlar yasin okudum ve hepiniz için dua ettim.allahım inşallah dualarımı kabul eder.Ben çıkıyorum calarım herkese ii gecelermirmirmirmir.yarın inşallah güzel haberler alırız:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?