- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.061
hadi bakalım inşaallah.bunu bana annem teyzem çevremdeki yaşlı kadınlarda söyledi benimde adet günlerim bozuldu 1 eylülde olacağıma 30 agustosta oldum 26 eylülde olacağıma 28 eylülde oldum hiç şaşmazdı ama bakalım bu varsayım doğrumu?
gitti gidiyi den aldım ben 30 lu 35 tl içinde 4 dene de erken gebelık testı var.
çok uygun o zaman 30lu olması hemde 4 tane erken gebelik testi.gitti gidiyi den aldım ben 30 lu 35 tl içinde 4 dene de erken gebelık testı var.
oki yolliyim bi daha canimmmmgurbetgüzeliii
bana takvim yapmıştın ya sen onda heralde yanlışlık olmuş. adet başlangıcı 22 eylül demiştim, 23 çıkmış. hatta bi 19 ekim, 20 ekim muhabbetimiz olmuştu hatırlarsan. şimdi senin takvime göre 2-8 ekim çalışma diyor, yani doğrusu 1-7 ekim mi olacak?
o zamanda bana yazik giiiiiiiiii valla bilmiyorum bigun olcek emme ne zamannnnnbaksana aklın yolu bir. takkeyi de del, sonra eşin çıkardığında banyoya yolla işlemi tamamla. yada geri çekilmeyle korunalım de, tam geliyorken kendine çek öyle kalsın heheh nası fikir?
hakkaten 7den 70 e hepsi mi mini etek giyer ya.
mini bile denemez yok gibi bişey.
canim bakalim sanadabenmde bgn kırmızılar gözüktüü.gecen ay 2 gün gecikti bu ayda 4 gün erken geldi.normalde hep cok düzenlii neden böle bilmiyorum.cok moralim bozuk kızlarr.bn simdi nasıl yumurtlama günlerimi hesaplıcam offfffff(((((((( imdatt yardım
oki canim bakarim benadetlerım her zaman düzenlidir benim neden boyle oluyor ya..
son adet tarıhlerımı yazayım mesela
8 temmuz
6 Agustos
4 Eylül olması gerekırken 2 eylulde oldum ( burada bi yakınımı kaybettım o üzüntüden olsa gerek ılk kez de korunmayı bırakmıstık ama calısmamıstık )
29 da olmam gerekırken 1 ekımde oldum
uff her zaman düzenlıdıydı oysa ..korunmayı bıraktım dıye mı boyle oldu
doktora gıttım hıc bırsey yok tertemız ..
gurbet guzelı benım calısma gunlerımı yazar mısın
aminn eklerumm senuuuselam arkadaşlar;
Ekim ayı listesini kim yeniliyo beni de eklesin sat 28 ekim. doğum günüm de 29 ekim inşallah hayatımda aldığım en güzel hediye çok özlemini çektiğim bebişim olur aminnnnnnnnn.
aminnnnnhadi bakalım hayırlısı olsun sonra da gelsinkaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html burada rsimli anlatim var canim göz atvalla beceremedim söle de yapak
adetlerım her zaman düzenlidir benim neden boyle oluyor ya..
son adet tarıhlerımı yazayım mesela
8 temmuz
6 Agustos
4 Eylül olması gerekırken 2 eylulde oldum ( burada bi yakınımı kaybettım o üzüntüden olsa gerek ılk kez de korunmayı bırakmıstık ama calısmamıstık )
29 da olmam gerekırken 1 ekımde oldum
uff her zaman düzenlıdıydı oysa ..korunmayı bıraktım dıye mı boyle oldu
doktora gıttım hıc bırsey yok tertemız ..
gurbet guzelı benım calısma gunlerımı yazar mısın
Hoşgeldin;
2 gün kalmış ve sen kan testi falan yaptırmadın mı ? kafamçokkarıştı Yaw benim var 1 haftam kendimi zor zaptediyorum test yapmamak için:icecream:
adet tarihin 1 ekim siklus uzunlugu ne kadar canimbenmde bgn kırmızılar gözüktüü.gecen ay 2 gün gecikti bu ayda 4 gün erken geldi.normalde hep cok düzenlii neden böle bilmiyorum.cok moralim bozuk kızlarr.bn simdi nasıl yumurtlama günlerimi hesaplıcam offfffff(((((((( imdatt yardım
oki yolliyim bi daha canimmmm
o zamanda bana yazik giiiiiiiiii valla bilmiyorum bigun olcek emme ne zamannnnn
aynen öle canimmmmmmm
canim bakalim sanada
oki canim bakarim ben
aminn eklerumm senuuu
aminnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html burada rsimli anlatim var canim göz at
yurt disi neresi canimmmmmtatlim ben yurt disinda yasiyorum .tr deki fiatlari bilmiyorum bebegim
o zaman tekrarlayalım dediğin gibi 28de bir, SAT 22 eylül. sempatiksalakcinni
yurt disi neresi canimmmmm
aloo kimse yokmu cvp verecek::)
22
adetin basladigi gün canim
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2 bu kirmizi ile yazili gunlerde calisma olacak canim
yumurtanin catladigi gün
3
Fruchtbar
4
Fruchtbar
5
Sehr fruchtbar
6
Eisprung
7
Noch ein Versuch
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
bir sonraki adet tarihin
21
22
adet olamdi isen test yapabilirsin
soru degilde yani bugün rgl olmasi gereken ve olmayanlar kim? ve belirti varmi ? Bende bisi yok
canim valla bekleyenler size cevap verebuluuuu o yuzden sesimi cikarmadimmmmm:hulya:bende arada kaynadım galiba
canim benim kasilarinda ki agriyii akintini falan kontrol et bire bir takvimle tutuyormuuuuuutamam şimdi oldu a.s.
ççççççokkkkkk tşk ederimm
yarın büyük gün yani eyvahedigeldismile
:hulya:bende arada kaynadım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?