- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.081
:sm_confused:kızlar göğüslerimin kahverengi kısımlarının kenarlarında damarlarım çıktı.bir de normalde sıktığım zaman süt geliyodu ilk doğumumdan beri.2 gündür bakıyorum oda yok???
selammmalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
Canım ya hiçbir fikrim yok neden öyle acaba.Yani biliyorsun bizim sayılı günlerimiz kaldı,ben resmen regli olacak gibiyim yani çok afedersin lavaboya gidip baksam sanki kırmızıyı görecem o denli.Aşırı bir hassasiyet var,saçma sapan şeyleri kafama takıyorum,bir anda bakıyorum gözlerimden yaşlar süzülüyor.
Hoş geldin canım,sende hassassın belli benim gibi senağlama
Canım ya hiçbir fikrim yok neden öyle acaba.Yani biliyorsun bizim sayılı günlerimiz kaldı,ben resmen regli olacak gibiyim yani çok afedersin lavaboya gidip baksam sanki kırmızıyı görecem o denli.Aşırı bir hassasiyet var,saçma sapan şeyleri kafama takıyorum,bir anda bakıyorum gözlerimden yaşlar süzülüyor.
canım benim ya günler yaklaştıkça psikolojimiz çok bozuldu cnm herşeyi inceler olduk bozma moralini.allah izin verirse görmeyeceğiz o kırmızılarıolumunekankayizsmile
Teşekkür ederim canım ya Allah hepimize sabır ve güç versin :Saruboceq:
bunaldım sadece o kadar,zaten bu yüzden kendimi bu foruma attım bişeyler okurken oyalanırım diye.ama üzerine düşmedikce bişey yazmakta boş sanırım.
ayyyyy kiyamam ya.:teselli:hemen ümitsizlige kapilma.her seyin bir vakti zamani var , vakit gelmeyince vermiyo rabbim ,aslinda bizim hamile kalamamizin en büyük nedenlerinden biri kafayi takmak.niye böyleyiz biz:uhm:sanki hayatimizi cocuk üstüne kurmusuz,
bunaldım sadece o kadar,zaten bu yüzden kendimi bu foruma attım bişeyler okurken oyalanırım diye.ama üzerine düşmedikce bişey yazmakta boş sanırım.
1
adet baslangici2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
iliski ye baslama zamani12
Fruchtbar
13
Fruchtbar
14
Sehr fruchtbar
15
Eisprung
16
iliskinin bitis günü17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
adet gelmesi beklenen gün30
31
kizlar esim bana 1 ay daha mühlet verdi,kasimdada hamile kalamazsam ise baslamami istiyo,biraz maddi yönden dolayi.zaten calisiyordum bebek yapmak icin isi birakmistim,kafam daha rahat olsun diye ,bide böyle bisey var ben napiyimmmmmmmmm
Hadi sende anlat,paylaş bizimle rahatla biraz tatlım kıyamam ya ben bu dünya güzeli anne adaylarına a.s.
her gün mü gireyim ilişkiye :uhm:
dile getirecek bi durum yok ki canım,bunaldım sadece şimdide temizliğe verdim kendimi perde attım makinaya cam siliyom.genelde regl olmadan önce böyle bi iştah gelir temizlik hevesi,6 günüm var hevesler geldiğine göre kırmızılarda gelecek...
Bendede regli belirtileri var,takma kafana olursada yapacak bişi yok.Dünyanın sonu değil ya :teselli:
Bak şimdi çok kızdım eşine :mymeka:
Sen zaten stres altındasın,birde şart koşup seni daha çok strese sokuyor
Ama birtanem sen çıkmasaydın keşke işten,ben doğum yapana kadar çalışmayı düşünüyorum,bebişin ihtiyaçlarını daha rahat karşılardın hemde kafanda rahat olurdu evde kendini dinlemezdinn.
zaten istemiyoki,sebeb ariyo iste,düsüklerden sonra o artik hic istemedi,benim israrimla tüp denedik oda olmadi,var iste bir tane diyo,isimde yorucuydu,bir okulun temizligini yapiyordum.sabah 4.30 da is aliyordum 7 ye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?