Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

:sm_confused:kızlar göğüslerimin kahverengi kısımlarının kenarlarında damarlarım çıktı.bir de normalde sıktığım zaman süt geliyodu ilk doğumumdan beri.2 gündür bakıyorum oda yok???

Canım ya hiçbir fikrim yok neden öyle acaba.Yani biliyorsun bizim sayılı günlerimiz kaldı,ben resmen regli olacak gibiyim yani çok afedersin lavaboya gidip baksam sanki kırmızıyı görecem o denli.Aşırı bir hassasiyet var,saçma sapan şeyleri kafama takıyorum,bir anda bakıyorum gözlerimden yaşlar süzülüyor.

canım benim ya günler yaklaştıkça psikolojimiz çok bozuldu cnm herşeyi inceler olduk bozma moralini.allah izin verirse görmeyeceğiz o kırmızılarıolumunekankayizsmile

ayyyyy kiyamam ya.:teselli:hemen ümitsizlige kapilma.her seyin bir vakti zamani var , vakit gelmeyince vermiyo rabbim ,aslinda bizim hamile kalamamizin en büyük nedenlerinden biri kafayi takmak.niye böyleyiz biz:uhm:sanki hayatimizi cocuk üstüne kurmusuz,

bunaldım sadece o kadar,zaten bu yüzden kendimi bu foruma attım bişeyler okurken oyalanırım diye.ama üzerine düşmedikce bişey yazmakta boş sanırım.

Ewet kızlar sinirlerimiz yıprandı,burada gırgır şamata yapmasak ben iyice fena olucam.Arada işi deliliğe vuruyorum gülüyorum 10 saniye sonra öylece bakıyorum gözlerimden yaşlar süzülüyor sebepsiz yere senağlama senağlama senağlama

kizlar esim bana 1 ay daha mühlet verdi,kasimdada hamile kalamazsam ise baslamami istiyo,biraz maddi yönden dolayi.zaten calisiyordum bebek yapmak icin isi birakmistim,kafam daha rahat olsun diye ,bide böyle bisey var ben napiyimmmmmmmmm

kizlar esim bana 1 ay daha mühlet verdi,kasimdada hamile kalamazsam ise baslamami istiyo,biraz maddi yönden dolayi.zaten calisiyordum bebek yapmak icin isi birakmistim,kafam daha rahat olsun diye ,bide böyle bisey var ben napiyimmmmmmmmm

Bak şimdi çok kızdım eşine :mymeka:
Sen zaten stres altındasın,birde şart koşup seni daha çok strese sokuyor

Ama birtanem sen çıkmasaydın keşke işten,ben doğum yapana kadar çalışmayı düşünüyorum,bebişin ihtiyaçlarını daha rahat karşılardın hemde kafanda rahat olurdu evde kendini dinlemezdinn.

Hadi sende anlat,paylaş bizimle rahatla biraz tatlım kıyamam ya ben bu dünya güzeli anne adaylarına a.s.

dile getirecek bi durum yok ki canım,bunaldım sadece şimdide temizliğe verdim kendimi perde attım makinaya cam siliyom.genelde regl olmadan önce böyle bi iştah gelir temizlik hevesi,6 günüm var hevesler geldiğine göre kırmızılarda gelecek...

Bendede regli belirtileri var,takma kafana olursada yapacak bişi yok.Dünyanın sonu değil ya :teselli:

ben kendimden bu ay için bişey beklemiyorum ama sizleri çok merak ediyorum.. siteden kopamıyorum o yüzden... ya inşallah hepiniz hamile kalırsınız bende teyze olurum..çıtır anne olamadım bari çıtır teyze olayım :kedi:

Bendede regli belirtileri var,takma kafana olursada yapacak bişi yok.Dünyanın sonu değil ya :teselli:

evet canım dünyanın sonu değil ama moralim bozulacak tabiki,bikaç ay mola veririm çalışmalara,ama kırmızılar gelince dr a gidicem ben 1 sene fln bekleme taraftarı değilim.ben muayene olmadım gebelik düşünmeye başladığımda.bu yüzdende her ay acaba benim çocuğum olacakmı düşüncesindeyim,kırmızıları gördüğümde belkide benim hiç çocuğum olmayacak diyede düşünüyorum.

zaten istemiyoki,sebeb ariyo iste,düsüklerden sonra o artik hic istemedi,benim israrimla tüp denedik oda olmadi,var iste bir tane diyo,isimde yorucuydu,bir okulun temizligini yapiyordum.sabah 4.30 da is aliyordum 7 ye kadar.

zaten istemiyoki,sebeb ariyo iste,düsüklerden sonra o artik hic istemedi,benim israrimla tüp denedik oda olmadi,var iste bir tane diyo,isimde yorucuydu,bir okulun temizligini yapiyordum.sabah 4.30 da is aliyordum 7 ye kadar.

Oyy işin yorucuysa zor tabi,hayırlısı canım ya üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…