Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Yapma lütfen böyle düşünme hemen,bak buradaki tecrübeli kızlara takıl ovulasyon günlerini takiple,daha bilinçli denemeler yap olur.

Yapma lütfen böyle düşünme hemen,bak buradaki tecrübeli kızlara takıl ovulasyon günlerini takiple,daha bilinçli denemeler yap olur.

zaten en sık ovulasyon günlerinde yaptık,adetlerim düzenli zaten bide akıntı takip ediyordum ordan alıyordum.ovulasyon testi yapmadım ama böyle takip ettim,herşeyi yoluna yöntemine göre yaptım ama olmadı.

selammmalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
slm canim uzulme ne olur yaaaa Rabbimin bir bildigi var herser de vardir bir hayir yaaa
hayirlisi diyelim tatlim
aminnnnn
bunaldım sadece o kadar,zaten bu yüzden kendimi bu foruma attım bişeyler okurken oyalanırım diye.ama üzerine düşmedikce bişey yazmakta boş sanırım.
yaz icini dök bneim
yasim 35 valla ister abla yerine
ister anne yerine
ister baci
kardes
elti
kaynana
hala
teyze
anneanne
babaanne
hala
arkadas sirdas
dert ortagi
neye sayarsaniz sayin ben yaninizdayim canlarim yilmak yok yola devammm ben bu aydan umutluyum insallahhh
kizlar esim bana 1 ay daha mühlet verdi,kasimdada hamile kalamazsam ise baslamami istiyo,biraz maddi yönden dolayi.zaten calisiyordum bebek yapmak icin isi birakmistim,kafam daha rahat olsun diye ,bide böyle bisey var ben napiyimmmmmmmmm
esinde cok yii destekciymis bir bravo koyuyorum valllaaa

her gün mü gireyim ilişkiye :uhm:
ivetttttt
moralım cok bozuk bıktım artık bu ısyerındekı cadalozdan sıkıcam bı gun gırtlagını bunun ben.

böle bisi olabuluuuu

anam ne oldu size böyle yilmak yok yorulmak yokkk umutsuzluk yok yapmayin etmeyin yaaaa olacak er veya gec olacak guveninn siz yaa buradaya yazmamizin sebebi biraz olsun unutmak dertlesmek aa nazar mi degdi ne topigimizeee

lutfen ama lutfen stres yapmayinnn

görenler özelden bana atsin ben de ekliyim listeye insallahhh olmazdaaaa

sizler herseyin iyisine layiksinizzzzzz guzel kalbinizin hatirina mevlam yüzünüzü güldürecekk

allah razı olsun yaşın 35 ben 23 saygısızlık etmem tabiki ablamsın.ruh hali değişiklikleri işte.alınganlık başladı.sabah girdiğimde selamım havada kaldı diye kırıldım bendegerçi arkadaşlarda kalabalıktı herkes cvpları yazınca benimki aşağıda kaldı görmediler herhalde ama diyorum ya alınganlık başladı kimse kızmasın bana kırdıysamda özür dilerim.kırmızıların geleceğinden eminim artık ekim ay'ı son oldu artık mola

Canım ya haklısın,bak burada mesajlarımda defalarca yazdım bende öyleyim çooook alınganım.
Biz şirkete 2 arkadaş şirket arabasıyla gelir gideriz,arkadaşın işi vardı çıktı dönüştede buraya uğramayacak,bende eşimi aradım işleri erken biterse bazı zamanlar o alır beni.Dedim işin bittimi evet az kaldı dedi,akşam beni alabilirmisin dedim oda x bir arkadaşı var askerden geldi abi beni falan yere götür nişanlımıda alalım falan yapmış.Ona söz verdim iptal edeyim dedi,bende yok iptal etme ben taxi ile giderim dedim.Teli kapattım başladım ağlamaya benden daha kıymetli onlar gibisinden.Oysa taxiyle 5 dakikada evdeyim
Ama gel görki ben kendime söz geçiremiyorum

olur canim ben iyilikle karsilarim valla adet olunca nasil uzuldum anlatamam uzulmem saniyordum bide stresi yasadim ben
o yuzden size hak vermemek elde degil sikiliyorsunuz beklemek elbette zor azim li olun sabirli olun insallahhhhh olacakkkk insallah

Haydariyem sen 35 misin gı bende 30 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Ay valla sıyırdım ben ya bir ağlıyorum senağlama bir gülüyorum :roflol: ne olacak benim bu halim

selam hatunlar varmı bi gelişme 1 ekimlilerden. pazartesiye kadar yokum seyahate çıkıyorum. hoşçakalın. mutlu haberler alırım inşallah dönüşte opuyorumnanaktan

gidip namazimi kilayim vaktim olursa gelirimmmmm öpt

ha 1 hafta yokum kizlar kizkardesim doguma girecek sali gunu onun yanina gidicem insallahh o yuzden giremem merak etmeyin müjdeli haberlerinizi gelince alicammmm

Haydariyem sen 35 misin gı bende 30 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Ay valla sıyırdım ben ya bir ağlıyorum senağlama bir gülüyorum :roflol: ne olacak benim bu halim
3 ihlas bir fatiha oku ve avucuna üfle
sür hertarafina elini rahatlarsin canmmmmmmŞeniz

gidip namazimi kilayim vaktim olursa gelirimmmmm öpt

ha 1 hafta yokum kizlar kizkardesim doguma girecek sali gunu onun yanina gidicem insallahh o yuzden giremem merak etmeyin müjdeli haberlerinizi gelince alicammmm

Gitme biz napcez sensiz tamda benim son bir haftam geçermi bu günler :a015:

slm arkadaşlar nasılsınız, kırmızı kart yiyen arkadaşlar moral bozmak yok
bu ay olmazsa kısmet diğer aya
allah ümit kesilmez
benim 5.denemem bakalım ne olacak allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…