- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.101
evet canım dünyanın sonu değil ama moralim bozulacak tabiki,bikaç ay mola veririm çalışmalara,ama kırmızılar gelince dr a gidicem ben 1 sene fln bekleme taraftarı değilim.ben muayene olmadım gebelik düşünmeye başladığımda.bu yüzdende her ay acaba benim çocuğum olacakmı düşüncesindeyim,kırmızıları gördüğümde belkide benim hiç çocuğum olmayacak diyede düşünüyorum.
Yapma lütfen böyle düşünme hemen,bak buradaki tecrübeli kızlara takıl ovulasyon günlerini takiple,daha bilinçli denemeler yap olur.
moralım cok bozuk bıktım artık bu ısyerındekı cadalozdan sıkıcam bı gun gırtlagını bunun ben.
eyvahedigeldismile.nolduki niye sinirlendirdi seni böyle
slm canim uzulme ne olur yaaaa Rabbimin bir bildigi var herser de vardir bir hayir yaaaselammmalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
aminnnnnhayirlisi diyelim tatlim
yaz icini dök bneimbunaldım sadece o kadar,zaten bu yüzden kendimi bu foruma attım bişeyler okurken oyalanırım diye.ama üzerine düşmedikce bişey yazmakta boş sanırım.
esinde cok yii destekciymis bir bravo koyuyorum valllaaakizlar esim bana 1 ay daha mühlet verdi,kasimdada hamile kalamazsam ise baslamami istiyo,biraz maddi yönden dolayi.zaten calisiyordum bebek yapmak icin isi birakmistim,kafam daha rahat olsun diye ,bide böyle bisey var ben napiyimmmmmmmmm
ivetttttther gün mü gireyim ilişkiye :uhm:
moralım cok bozuk bıktım artık bu ısyerındekı cadalozdan sıkıcam bı gun gırtlagını bunun ben.
gırtlağını sıkıyo herhalde cvp veremedi çok kızmış belli
allah razı olsun yaşın 35 ben 23 saygısızlık etmem tabiki ablamsın.ruh hali değişiklikleri işte.alınganlık başladı.sabah girdiğimde selamım havada kaldı diye kırıldım bendegerçi arkadaşlarda kalabalıktı herkes cvpları yazınca benimki aşağıda kaldı görmediler herhalde ama diyorum ya alınganlık başladı kimse kızmasın bana kırdıysamda özür dilerim.kırmızıların geleceğinden eminim artık ekim ay'ı son oldu artık mola
olur canim ben iyilikle karsilarim valla adet olunca nasil uzuldum anlatamam uzulmem saniyordum bide stresi yasadim benallah razı olsun yaşın 35 ben 23 saygısızlık etmem tabiki ablamsın.ruh hali değişiklikleri işte.alınganlık başladı.sabah girdiğimde selamım havada kaldı diye kırıldım bendegerçi arkadaşlarda kalabalıktı herkes cvpları yazınca benimki aşağıda kaldı görmediler herhalde ama diyorum ya alınganlık başladı kimse kızmasın bana kırdıysamda özür dilerim.kırmızıların geleceğinden eminim artık ekim ay'ı son oldu artık mola
3 ihlas bir fatiha oku ve avucuna üfleHaydariyem sen 35 misin gı bende 30 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Ay valla sıyırdım ben ya bir ağlıyorum senağlama bir gülüyorum :roflol: ne olacak benim bu halim
gidip namazimi kilayim vaktim olursa gelirimmmmm öpt
ha 1 hafta yokum kizlar kizkardesim doguma girecek sali gunu onun yanina gidicem insallahh o yuzden giremem merak etmeyin müjdeli haberlerinizi gelince alicammmm
Haydariyem sen 35 misin gı bende 30 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Ay valla sıyırdım ben ya bir ağlıyorum senağlama bir gülüyorum :roflol: ne olacak benim bu halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?