- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.141
merhaba kızlar....... benim adet günüm ne gelen var ne giden hayır olsun inş. bakalım eyvahedigeldismile
amin cnm inş. allah kimsenin dualarını geri çevirmesin herkese hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla sıhhatle ve hayır ile....
merhaba kızlar....... benim adet günüm ne gelen var ne giden hayır olsun inş. bakalım eyvahedigeldismile
cnm valla ara ara başım dönüyor * midem sanki bulanıyor* başım hiç ağırmaz benim başım ağırıyor* koluma ve sol parmağıma ağrı vuruyor * ama psikolojikte olabilir diye pek takmıyorum canım birde canım hiç birşey istemiyor yemek için ama istedimide takılıyor bugün bir adam kokoreç yiyordu elimde olsa adamın ekmeğine atlıcaktım:)))) çok acayip cnm çekti yaa ama ben pek önemsemiyorum psikolojiktir diye kafamçokkarıştıcanım herhangi bir belirtin var mı?kendini nasıl hissediyorsun?
gönlünüzce olur inşallah
cnm valla ara ara başım dönüyor * midem sanki bulanıyor* başım hiç ağırmaz benim başım ağırıyor* koluma ve sol parmağıma ağrı vuruyor * ama psikolojikte olabilir diye pek takmıyorum canım birde canım hiç birşey istemiyor yemek için ama istedimide takılıyor bugün bir adam kokoreç yiyordu elimde olsa adamın ekmeğine atlıcaktım:)))) çok acayip cnm çekti yaa ama ben pek önemsemiyorum psikolojiktir diye kafamçokkarıştı
inş psikolojik değildir canım...moralini yüksek tut ve hep pozitif düşün inşşş bebeğin annesine tutunmuşturrr:CüvCüv:
amin cnm sağol ...:) inş.cnm valla ara ara başım dönüyor * midem sanki bulanıyor* başım hiç ağırmaz benim başım ağırıyor* koluma ve sol parmağıma ağrı vuruyor * ama psikolojikte olabilir diye pek takmıyorum canım birde canım hiç birşey istemiyor yemek için ama istedimide takılıyor bugün bir adam kokoreç yiyordu elimde olsa adamın ekmeğine atlıcaktım:)))) çok acayip cnm çekti yaa ama ben pek önemsemiyorum psikolojiktir diye kafamçokkarıştı
inş psikolojik değildir canım...moralini yüksek tut ve hep pozitif düşün inşşş bebeğin annesine tutunmuşturrr:CüvCüv:
istenilen şartların başlıca olanları bizde yok..çünkü eşim çoğunlukta şehir veya yurtdışındaaa...:1no2:
cnm valla üzülme hiç allah istedimi veriyor... o ol desin yeterki bir düşününce benim dün aklıma geldi bukadar hayvan var kedi köpek kuş vs. bunlar yumurtlama günlerinimi hesaplıyorlar tabiyki hayır nasıl hamile kalıyorlar allah öyle yazıyor onlara çünki :) hiç moralini bozma tatlım allaha dua et gerisi yalan benim arkadaşım da adet düzensizliği olduğu halde ve 15 dk yatarak beklediği halde hamile kaldı ee ozaman biz yarım bir saat bekliyoruz adetimizde düzenli neden olmuyor çünki zaamanı daha gelmemiş allah ol dememiş daha sengözlerimebaksanab
ya ben dahil su bebekdeayyyy niye kimse bir şey yazmiyorrrrr??????
bu sekilde olmasi lazim bunu gördukten 24 sonra iliski ve ondan sonraki 48 saate kadar iliski olmasi lazummmarkadaşlar bana yardım ediin dün ovülasyon testimi yaptım 2, çizgi diğer çizgi kadar olmasa da baya belirginleşmişti kasıklarımda da baya bi ağrı vardı dün iş yapmadık acep ben dün mü yumurtladım yoksa bugün mü yumurtluyorum .
yorumlarınızı bekliyorum hayat memat meselesi:bbo:
yorumları okudum...şimdi ben de alıncam ama kimse selamımı almıyor diyeeee....:umursamaz:
ne yazayim söle de yazayim canim nasilsin moralini yüksek tut canim sikinti yapma kendineayyyy niye kimse bir şey yazmiyorrrrr??????
yok asil 1 ekim sahipleri ortada yohhhhhhhmrb kızlar nasılsınız?var mı bi haber?bugün 1 Ekimmmmmmmmmm
amin cnm sağol ...:) inş.
cnm valla üzülme hiç allah istedimi veriyor... o ol desin yeterki bir düşününce benim dün aklıma geldi bukadar hayvan var kedi köpek kuş vs. bunlar yumurtlama günlerinimi hesaplıyorlar tabiyki hayır nasıl hamile kalıyorlar allah öyle yazıyor onlara çünki :) hiç moralini bozma tatlım allaha dua et gerisi yalan benim arkadaşım da adet düzensizliği olduğu halde ve 15 dk yatarak beklediği halde hamile kaldı ee ozaman biz yarım bir saat bekliyoruz adetimizde düzenli neden olmuyor çünki zaamanı daha gelmemiş allah ol dememiş daha sengözlerimebaksanab
çoook doğru söylıyorsun canım..ben de hep böyle düşünüyorum..zamanı var diyorum.rabbim hayırlı zamanı biliyor ve o herşeye ama herşeye kadir diyorumm.....
ya dün biri benim eski avatarımın aynısını kullanıyordu ben de değiştirdim bu elime geldi ...
ayyyy kusura bakmayınnnn çok mu korkunççç!!!
hemen değiştiriyorummm
ayrıca bu bebeğe çoooooooooooooooooooooook bayıldım bennnn maşallah kuzumaaaa yaaa
ay sagol canimmm valla cok sey atlalttim 3. den sonra pisikolojim bozuldu hic sevmiyorum siddet iceren seyleri koca gözlu anam neydi ölee sag ol gulumşimdi oldu muuu GurbetGuzelimmmmmmm?????kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?