- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.181
Eisprung-Kalender - urbia.de burasi canimgurbetgüzeli şu yumurtlama takvimini çıkarttığın sayfanın adını bide hangi linke tıklanacağını açıklar mısın???
heh heehhh benim kocadan izin çıktı bana laf sok-cvp ver-kavga et... herşey serbest dedi...
etme bulma dünyası bugün bize yarın onlara ---çok inanıyorum buna
ne demek bebegim benim birsey degil canimmmGurbetGuzelimmm çooook teşekkür ederim kuzum yaaa....
allah razı olsun senden..bir abla gibi bir kardeş gibi hepimizin yanındasınnn...
ahada bizim köy kizlarrrrrhepinizi çok seviyorum sizlere cok baglandım..
derler ya görmesekte bilmesekte o köy bizim köyümüzdür ahanda öyle yerimseniben
canim tabloyu cikardim sana dedigim gunlerde kirmizi yazili olan ayin 7 ekim-9 ekim-11ekim bu gunlerde iliskide bulun canim
pazartesiye doktordan randevüaldım..konuşmaya gidecem inş..adetimi bekliyorum..olmazsam ki zzannetmiyorum her şey iptal olursam tüpbebeğe başlayacaz inşşş...
kociçe dedim tamam dedii...kndisi yok tek başıma gidecemm
ahada bizim köy kizlarrrrr
ben burada oturuyommm
Kızlar bu sinir nelmaz:bebişler için sakin olmalısınız.stresliyiz ama atacaz bi şekilde üstümüzden. ahahahhha bunu yazarken hiç gülesim yoktu yan evde düğün var bahçelerinde gaydırıgubbak cemile çalmaya başladı ohhh oynayımda dökeyim kurtlarımı biraz stres atayım :dance:
iyi aksamlar kızlar ben duyguu
gülüm benim Allahın melekleri bizimle olsun..
azrail ve seytan hariç :)
iyi akşamlar canımmm.hoşgeldinnn
gurbet guzelı
hakkatmı gı.. benı de al ıkı gunlugune oraya atlara yem verırım temızlerım yeterkı al:içelim:turkbayragi
hosbulduk canım sıteye yenı uye oldum yenıyımm yanıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?