Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

selam millet..
nasılsınız baıyım ben sınırım bastırmaya calısıyorum hala tam da strese girecek zamanım ya
işyerınde bi iblis karı var sardı bana..
haddını cok bıldırdım ona ama suan kımseyle ugrasacak gucum yok ..
sınırımden otobuse bınmedım(evle iş arası otobusle yarımsaat)
eve yuruyerek geldım bıraz olsun gectı gıbı bırazdan mısafırlıge gıtcez kociş benı kacırıyo bıraz daha kafam dagılsın dıe..

sol kasıkgımda tık tıktık pıt pıt pıt bı hareket var deliridk iyice herseyden bı anlam cıkarıyoruz napalım napalım napalım
gordugum kadarıyla da herkes bakırkoyde yer ayırtıyomus benı de alın kızııııımmmmmmmmmmmm

aleykümselammmmmmmmmmm GurbetGuzelimmmmm...
ya napiyim kimse olmayınca canım sıkıldı ondan....sağol canım..iyiyim moralim de iyi...
ümitlenmemeye çalışıyorum..ondan korkmuyorum bu ayyy
hadi bakalim benim canlarim kuvvetlidir herseyin üstesinden gelirler
sunlara bakarmisin nasil da muhabbetle dans edilerrr

güzel haberler duyarım diye merala topike geldim ... ee daha haberler yok... yemek yapim gelim bidaha bakayım

gurbet güzeli eşimle şu yumurtlama günleri konusunda anlaşamadık bir türlü bana bir şema yapar mısın canım ona gömstereyim en son adet 27 eylül beklenen adet 25 ekim 28 günde bir yani hangi günler ilişkiye girmemiz gerekli hesaplayamadık rica etsem

kısss komşum dediydi o tık lar pıtlar bebeğin oluşma çabalarıymış. yağ hücreleri mi ne oluşuyormuş... hadi hayırlısı bakalım...:teytey:

eee hani hiççç müjdeli haber yokbilmiyorumkismile
bende onu diyom yaa haber maber yokkkkk:umursamaz:

kendini ezdirme ezmeye calisan cok olurrrrrr bravoooo:hooray:

kısss komşum dediydi o tık lar pıtlar bebeğin oluşma çabalarıymış. yağ hücreleri mi ne oluşuyormuş... hadi hayırlısı bakalım...:teytey:

inşallah canım benım ya .. batma gibi böyle garip bişiy. bir çift lafınız benı bıraz daha hafıflettı sagolun canım.

allahtan bugun cumaydı yasadıgım stres haftanın son gunune denk geldı kafamı dagıtabılcem..

oglak75 canim tabloyu cikardim sana dedigim gunlerde kirmizi yazili olan ayin 7-9-11 bu gunlerde iliskide bulun canim

27 eylül
adet baslangici canim

28

29

30

1 ekim

2

3

4

5

6

7
Fruchtbar (w)

8
Fruchtbar

9
Fruchtbar

10
Sehr fruchtbar

11
Eisprung

12
Noch ein Versuch

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25
diger bir adetin gelecegi gun

26

27
adet olmadi isen test yapabilirsin

Son düzenleme:

hadi hayırlıssıııııı canımmmmm..inşşş bebeğinnnnn kendini sığdırmaya çalışıyordurr....iyi yerleşmelerrrrrrrrrr medicalsecreter'in bebeğiiiiiikaydirigubbakcemile5:teytey:

gurbet güzeli sağol canım ellerine sağlık bugünlerden hanginde ilişkiye gircez şimdi bir de onu deyiver bana öpeyim seni yanaklardan

birbirimize destek olmak için burdayıs canım
benim de gırtlaklayacağım biri var. çapraslama yapalımda katil kim anlamasınlarkötükedihüso

sağol canımmm benim iyi ki varsınnnnn.......a.s.
canlarim sizlerde öyle yaaaa siz sikilinca bende sikiliyorum kendim yasamis gibi olacak umutlar ysermeye devam etsin insaallhhh
güzel haberler duyarım diye merala topike geldim ... ee daha haberler yok... yemek yapim gelim bidaha bakayım
yoh anacim yohhh
ni demeh yaww biz dostuzzzzz canim herzan dinleriz birbirimizii

GurbetGuzelimeeeeee!!!!!
sagol bitanemmmmmm

melekler bebekleri koymaya geldi insallahhhhhh

gurbetgüzeli şu yumurtlama takvimini çıkarttığın sayfanın adını bide hangi linke tıklanacağını açıklar mısın???

gurbet güzeli sağol canım ellerine sağlık bugünlerden hanginde ilişkiye gircez şimdi bir de onu deyiver bana öpeyim seni yanaklardan
canim tabloyu cikardim sana dedigim gunlerde kirmizi yazili olan ayin 7 ekim-9 ekim-11ekim bu gunlerde iliskide bulun canim

inan ki öyle sinirleniyorum ki..
gözümün önünde kafasını duvara duvara vurduğum an canlanıyor çok fenayım hakkaten zor sakınlesebılıyorum bu ara..

heh heehhh benim kocadan izin çıktı bana laf sok-cvp ver-kavga et... herşey serbest dedi...
etme bulma dünyası bugün bize yarın onlara ---çok inanıyorum buna

GurbetGuzelimmm çooook teşekkür ederim kuzum yaaa....
allah razı olsun senden..bir abla gibi bir kardeş gibi hepimizin yanındasınnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…