- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.201
ay insallah gerek kalmaz gulummmmmpazartesiye doktordan randevüaldım..konuşmaya gidecem inş..adetimi bekliyorum..olmazsam ki zzannetmiyorum her şey iptal olursam tüpbebeğe başlayacaz inşşş...
kociçe dedim tamam dedii...kndisi yok tek başıma gidecemm
änemli degil canim gun asiri tabiiiiiiçok sağol canım biraz geç anladım kusura bakma gün aşırı diyorsunuz yani hadi bakalım
isvicre de riniken diye bir köy canimmmmçok güzel bir yer gurbetgüzeli hangi şehir burası
aminnnnnnngülüm benim Allahın melekleri bizimle olsun..
azrail ve seytan hariç :)
slm canimmm nasilsinn nerden geldin bebkmi planliyorsujnnnniyi aksamlar kızlar ben duyguu
amin canimmm gercekten sirf bu guzelligi birakip cikamiyorum bu köydenayyy çok güzel burasııı..bayılıyorum ben böyle yerlere..offf şu manzaraya şu huzura bak yaaa..ağız tadıyla sıhhatla mutlulukla rabbim oturmayı nasip etsin size bitanemmmm
Eisprung-Kalender - urbia.de burasi canim
Mein Vorname: Datum des 1. Tags
der letzten Periode: .. 1-buraya satinizi
Zyklus: 2-buraya siklusunuzu yazip
Kalender erstellen 3-buraya tiklayacaksiniz hepsini yazdiktan sonra tablodan bakacaksiniz hang gunler yumurtlaniyor
canim insallh tutar yavrum Allah aratmasin insallahhhbenımde 6 ekımde 2. asılamam yapılacak klomene basladımm ıste sızın nasıl gıdıyoo tedavınızz....
anam ben san aözel ucagumu yolluyom hadi gelgurbet guzelı
hakkatmı gı.. benı de al ıkı gunlugune oraya atlara yem verırım temızlerım yeterkı al:içelim:turkbayragi
önemli degul canim bende bakarimmmmsaol canım yaa..
başka bi almanca siteden bakkıyordum ben. fruch... mu franch mı ...die başlıodu o cokk iidi yaw. bilgisayar formatlanınca gitti. almanca da yok. bulamadım siteyi.
böylede olabuluuuuuruz askimlaaaa
canim insallh tutar yavrum Allah aratmasin insallahhh
anam ben san aözel ucagumu yolluyom hadi gel
ahada benim pilotlarim
offf uçağa baakkkkk...ben de ben de istiyorummmm
hepiciginizi alur ucak gizzzzzzzzgurbetım ıbrahum tatlısesı uçağına benziyor:roflol:
anam cok datluuuuuu mersi sekerimmmmmm
anam simdi atlada gelllyerin ayrulduuuuuuuuuuuayyyy GurbetGuzelim ne zaman geliyoruzzz???
dayanamayacam ben beeeeeeee...kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?