- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
anam benim 4. cocugum olacak heyecanliyim sizi dusunemiyorum bennnnnn:uhm:
anam benim 4. cocugum olacak heyecanliyim sizi dusunemiyorum bennnnnn:uhm:
yok kizzzzzz4.cu mü cok sasırddım ıkıdır dıye tahmın edıyordum :)
benım de ılk olucak olursa ..:)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmaşallah
gerçekten mi 4???
Allah sağlık versin hepsine...
biz pek çıtır kaldık yanındadelikafadulden
anim benim hiayem decok farkli esim hic cocuk istemdi bende cocukalri seven birisi olarakkk ilk cocugum da beni korunuyor sandi sevinmedi hamis oldugumaAyy ne güzel canım ya Allah'ım çocuklarına sana ve eşine tabii diğer tüm sevdiklerine de hayırlı uzun ömürler nasip etsin.Ee kaçıncı çocuk olursa olsun insan heyecanlanır tabii...
Ama ilk olunca daha bir farklı heyecanlar endişeler kaplıyor insanı ki sen bizi daha iyi anlarsın yollardan geçtin canım...
yok kizzzzzz
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
anim benim hiayem decok farkli esim hic cocuk istemdi bende cocukalri seven birisi olarakkk ilk cocugum da beni korunuyor sandi sevinmedi hamis olduguma
ikinci ve ucuncu cocuklari ondan gizli yaptim yine sevinmedi hatta ikici cocukta aldir dedi
o derece bir kizim ve iki oglum var kizima kardes geir diye yapmak iytioyrum ve siki durun esimin haberi yokkkkkk ve bin tupun birisi kapili hamis kalmam zor biraz o yuzden ugrasiyorum bendeeeeee:a015:
nasıl eşinin haberi yok çok ilginç:))) kızmıyormu eşin bu duruma bilmiyorumkismile
hamiyleim deyince delleniyor sonra alisiyornasıl eşinin haberi yok çok ilginç:))) kızmıyormu eşin bu duruma bilmiyorumkismile
anim benim hiayem decok farkli esim hic cocuk istemdi bende cocukalri seven birisi olarakkk ilk cocugum da beni korunuyor sandi sevinmedi hamis olduguma
ikinci ve ucuncu cocuklari ondan gizli yaptim yine sevinmedi hatta ikici cocukta aldir dedi
o derece bir kizim ve iki oglum var kizima kardes geir diye yapmak iytioyrum ve siki durun esimin haberi yokkkkkk ve bin tupun birisi kapili hamis kalmam zor biraz o yuzden ugrasiyorum bendeeeeee:a015:
olur gulum kanda iliskiden iki hafta sonra cikiyorrrrr hamislikslm kızlar yine geldim bi sorum olcak ağlamaktan bi hal oldum gözlerim öle sızlıyoki. bugün sizlerle paylaşmıştım test yaptırdım diye adete 3gün var hcg 1.20 çıktı. acaba adet günü gelmeden kesin belli olabilirmi:uhm:
slm kızlar yine geldim bi sorum olcak ağlamaktan bi hal oldum gözlerim öle sızlıyoki. bugün sizlerle paylaşmıştım test yaptırdım diye adete 3gün var hcg 1.20 çıktı. acaba adet günü gelmeden kesin belli olabilirmi:uhm:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneşin kızmazmı çok şaşırdım dorusu bilmiyorumkismile hadi hayırlısı olsun canım ben birincisini tutturayımda :CüvCüv: 4. düşünmedim daha kaydirigubbakcemile3 Allah kolaylık versin canım sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize :Saruboceq::ecrin_bebek:
ah canım tam kişisine yazdın aynısını bende yaşadım geçen ay 1 ay önce benimde 1.20 çıkmıştı doktor gebelik ihtimali verdi oysaki 5. dan aşağısı negatif üzülerek söylüyorum amabenim bebeğim yok hala yani o ay adet olmuştum ve adetimden 1 hafta önce yaptırdım kan testini ama bi kişinin yazısınıda okudum nette 1.20yle hamile kalan umarım hamilesindir üzülme ama canım strest bebeğe engel biliyorsundur strest yaptığın müddet bebeğin olmaz üzme canını elbet bir gün olur şükret sadece sen ve eşin iyiolduğunuz müdetçe bi ay mutlaka olucaktır kaçıncı denemenizdi canım ...
saol canım benim kasık ağrılarım var göz kararmam oluyo ama bugün 1.20 yi gördüm doktora bile sonucu göstermeden eve gelip bi güzel ağladım. sonra nete baktım ben gibi olup adet olmayıp 3 gün geçenler tekrar yaptırıp o zaman gebeliği öğrenmiş benimde kafa karıştı olabilirmi diye çatlatma iğnesi de olmuştum of offfffsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?