Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

anam benim 4. cocugum olacak heyecanliyim sizi dusunemiyorum bennnnnn:uhm:

Ayy ne güzel canım ya Allah'ım çocuklarına sana ve eşine tabii diğer tüm sevdiklerine de hayırlı uzun ömürler nasip etsin.Ee kaçıncı çocuk olursa olsun insan heyecanlanır tabii...

Ama ilk olunca daha bir farklı heyecanlar endişeler kaplıyor insanı ki sen bizi daha iyi anlarsın yollardan geçtin canım...

4.cu mü cok sasırddım ıkıdır dıye tahmın edıyordum :)

benım de ılk olucak olursa ..:)
yok kizzzzzz
maşallah
gerçekten mi 4???
Allah sağlık versin hepsine...
biz pek çıtır kaldık yanındadelikafadulden
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
anim benim hiayem decok farkli esim hic cocuk istemdi bende cocukalri seven birisi olarakkk ilk cocugum da beni korunuyor sandi sevinmedi hamis olduguma
ikinci ve ucuncu cocuklari ondan gizli yaptim yine sevinmedi hatta ikici cocukta aldir dedi
o derece bir kizim ve iki oglum var kizima kardes geir diye yapmak iytioyrum ve siki durun esimin haberi yokkkkkk ve bin tupun birisi kapili hamis kalmam zor biraz o yuzden ugrasiyorum bendeeeeee:a015:

nasıl eşinin haberi yok çok ilginç:))) kızmıyormu eşin bu duruma bilmiyorumkismile

nasıl eşinin haberi yok çok ilginç:))) kızmıyormu eşin bu duruma bilmiyorumkismile

slm kızlar yine geldim bi sorum olcak ağlamaktan bi hal oldum gözlerim öle sızlıyoki. bugün sizlerle paylaşmıştım test yaptırdım diye adete 3gün var hcg 1.20 çıktı. acaba adet günü gelmeden kesin belli olabilirmi:uhm:

eşin kızmazmı çok şaşırdım dorusu bilmiyorumkismile hadi hayırlısı olsun canım ben birincisini tutturayımda :CüvCüv: 4. düşünmedim daha kaydirigubbakcemile3 Allah kolaylık versin canım sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize :Saruboceq: :ecrin_bebek:

slm kızlar,aranıza yeni katıldım bende bebek istiyorum allah nasip ederse
adetime 3 gün var ama bu ay için umutlu değilim
önümüzdeki ay çalışmalara devammm

olur gulum kanda iliskiden iki hafta sonra cikiyorrrrr hamislik

ah canım tam kişisine yazdın aynısını bende yaşadım geçen ay 1 ay önce benimde 1.20 çıkmıştı doktor gebelik ihtimali verdi oysaki 5. dan aşağısı negatif üzülerek söylüyorum ama benim bebeğim yok hala yani o ay adet olmuştum ve adetimden 1 hafta önce yaptırdım kan testini ama bi kişinin yazısınıda okudum nette 1.20yle hamile kalan umarım hamilesindir üzülme ama canım strest bebeğe engel biliyorsundur strest yaptığın müddet bebeğin olmaz üzme canını elbet bir gün olur şükret sadece sen ve eşin iyiolduğunuz müdetçe bi ay mutlaka olucaktır kaçıncı denemenizdi canım ...

iste benim hikayemmmmm...........
canlarim benim ilk cocugum benim kiz oldu
ondan sonra dogal olarak erkek bebek istedim ve rabbime diledim iki erkek sahibi oldum allahin emaneti onlar bana ins...
ben duaya cok inaniyorum duanin gücünede...
ben bekarken bir kitap okumustum...
kitapta aynen söyle yaziyordu:erkek bebek isteyenler Allah rizasi icin iki rekat namaz kilsin namaz bitince sonunda ayetel kürsi okusun ve bittikten sonra ALLAHIM BANA HAYIRLISINDAN ERKEK EVLAT NASIP ET DESIN diye yaziyordu.....
evlendik bir kiz cocugu sahibi olduk ben ikinciyi istedim ve aklima bu dua geldi.
yapicam dedim ve ayni sekilde uyguladim. yalniz illaki erkek olsun diye degil ben her zaman önce saglikli sonra hayirli bir evlat istedim esim bebek istemiyordu ben istedim Hamile oldugumu duyunca kizacak diye böyle bir sey yaptim onun haberi yoktu cünkü ben korunuyordum.tabi erkek bebekleri seviyordu o yüzden böyle brsey yaptim rabbimden gelene raziyim her zaman... iki ay sonra dr. bana erkek bebegin olacak dedi cok mutlu oldum.....bu yöntemi teyzemede önerdim onunda bir kizi vardi ikinciyi erkek istiyordu oda uyguladi ve onunda oglu oldu ins.......
4 sene gecti ben dedim bir daha istiyorum ve ayni sekilde namazimi kildim duami ettim ve iki ay sonra dr. oglun olacak dedi.gerci dr.a gitmeden ben rüyamda gördüm..
6 haftalikti bebisim karnimda
rüyami anlatayim sizlere...
rüyamda dr.a kontrole gitmisim..ve orada siyah tenli bir bayan hamile esiyle sira bekliyorlar.bende bekliyorum ve orada kücük boylu birisi cikti ve dediki cinsiyetini secemedim kadinmi erkek mi... SENIN DEDI OGLUN OLACAK ADIDA YUSUF OLACAK DEDI BEN ISTEMEDIM KOMSUMUN OGLU YUSUF DEDIM ISRAR ETTI YUSUF OLACAK DIYE rüyadan uyandim esim Hamile oldugumu bilmiyor tabi ona dedim böyleyken böyle oda dedi sacmalama dedi...... neyse
randevüyü aldim gittim dr.a inanmayacaksiniz fakat orada hindistanli siyah tenli bir kadin oturuyor hamile ve esiyle sira bekliyor.ben iceri girdim dr. demesinmi oglun olacak diye .......bende rüyami dr.a anlattim oda güldü..(bu arada dr.umda kücük boylu birisiydi iki aylikken cinsiyetini söylerdi)...adi dedim yusuf olacak resmini cekti verdi bana esime gösterdim...oglun olacakmis diye cünkü hic ihmal vermiyordu bebek gelecegine ve cok mutlu oldu tabiii inanamadi resmin tarihine bakti ve ayni gün cekilmisti....
Rabbim her isteyenin dilegini versin kollarini bos birakmasin ins...
benden tavsiye yapin sizinde pipiliniz olsun ins bu arad gönülden isteyin bu namazi karsilikli eslerde kilabilirlerr.. 4. istiyorum fakat kiz istiyorum.. sirf ispatlamak icin erkek dogurmak isterimde allahinda izniyle... kizim yalniz kalmasin diyorumm ben ona baci getireyim istiyorum 2 kiz 2 oglan olsun ins

bu sekilde benim iki teyzemin bir oglu oldu ve üyelerimizden bercestenin 1 ilkimin 1 oglu olacak insss

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

slm kizlar ben yasamis ve cok cekmis birisi olarak basimdan gecenleri sizlerle paylasmak isterim.

benim 3 tane nur topu gibi evlatlarim var.
Rabbim hayirli uzun ömürlü etsin ins.
Birinci dogumum normal oldu ondan 3 yil sonra oglum dünyaya geldi dönmüs fakat kanala girmemis dr.sezeryan dedi bizde kabul ettik bebegin bu sekilde dogmasinin mümkünü yokmus anneyi de bebegide kaybederiz dedi dr.
neyse sezeryan oldum iki ayda zor geldim kendime bebegimi kucagima alip emziremiyordum cok agrim oluyordu. neyse bu devreleri atlattim.
3.ye hamile kaldim 4 sene sonra dr. normal hersey normal dogum yapabilirsin dedi öyle deyince bizim burada dogum evleri var(isvicre aarau)orayi tavsiye etti. bizde baktik güzel ev gibi dr. basimda olucak ebeler de var daha ne olsun.güzel bir sanci cektim 6 saatte dünyaya geldi bebegim herseyi normal dogdu fakat benim problemler basladi cocugun esi(plezantasi )gelmedi yarim saat oldu tik yok beklediler es gelmedi habire dr.asiliyor gelmiyor bebegi veriyor emziriyim gelsin yok gelmiyor.daha sonra dr. bunu bir asildi koptu geldi .ben bu arada kan kaybediyorum.kadin karnima bastiriyor iceride biriken kani disari bastirarak cikariyor altimada bez seriyor onu alip götürüp tatiyor kac gram kan gitmis diye bunu bir kac sefer yapti ben dogum sancisi cekiyorum resmen. ikinci bir dogum sancisi cekiyorum 2 veya 3 saat üzerine dr.tekrar geldi beni diri diri kürtaj etti bagittira bagittira bu arada dr.kadin ve hic dogurmamis birisi aciyi bilmiyo
neyse oparasyonu gerceklestirdi gitti. ben dogum yatagindan kalkamadim kan kaybindan basim döndü ve küt bayildim neyse daha sonra kan takviyesi yaptilar 10 gün üzerine beni eve cikardilar bir hafta gecti benden bir kan bosaldi dr.tel actim oda acil gelmemi söyledi baktiki ultrasalda esin pacasi duruyo ertesi gün amaliyat icin gün aldik amaliyat 10 dak sürecek ben güle oynaya amaliyata giriyorum 10 dak.ya 3 saatte ancak ciktim. cok kan kaybetmisim neyse zor durdurmuslar yogun bakimdayken uyuandim oglusum yusufum acikmis onu getirdiler emzirmek icin emdi cukur cukur beni titreme aldi dediler sitma cocuk emdi diye dedim ilk defy emzirmiyorum.bir ölctüler ates 40 eyvah bakteri baglamis esten(10 gün iceride kaldi ya esi bebegin)ondan dolayi.
ben ölüyorum.bebek falan umurumda degil kendimi düsünüyorum acaba yolun sonunami geldim diye.
esime biz elimizden geleni yapik artik yapacak birsey yok hazirlikli olun demisler igneler kan vermeler antiiyotik ler bebegimi emziremedim yasakladilar agir ilaclardan dolayi allah tan deli süt tabir edilir onlari pompalayip buzluga koymustum bebisim onlari icti.
O bir günü atlattim gelin bana sorun hic birsey gözümde degildi bir bebisimi düsünüyodum ölürsem anne ne bilmeyecekti diger iki evladim az da olsa annelerini taniyolardi.
neyse 8 gün üzerine eve ciktim icim rahat degil ben dedim baska bir dogum uzmanina gidip ultrasonda görmek istiyorum varmi bisey diye bir gittim kadin demezmi parca var allah basladim aglamaya hastane yüzü görmek istemiyorum artik kadin teselli etti gittim tekrar yattim amaliyat derken parcayi aldilar 5 üzerine eve ciktim .

meyerse esin gelmeme sebebi sezeryan oldugu icin ikinci dogumda es kesilmis olan rahmin icinde büyüme yapmis kendine yer etmis oraya bitismis o yüzden gelmemis asilincada kopmus gelmis.benim tavsiyem 3-4 dogum yapacaksaniz normal dogum yapin yok illa sezeryan diyosaniz bütün dogumlar sezeryan olsun canlarim benim yasadiklarimi siz yasamayin sezeryandan sonra normal dogum sakincali yirtilma riski bile varmis. su an hayattayim cok pisikoljik sorunlar yasadim geceleri odalarda birseyler görmeler azrailin basimagelip gelip dikilmesi ha öldüm ha ölecegim gibi düsünceler bazen yine bu seyler gelir fakat eskisinden daha iyiyim.beni bu hale getiren dr. pazar günü özel dairesinde amaliyat yaparken bir bayani masasinda öldürmüs ve kadinin elinden doktorlugunu aldilar kadin kacak bütün mal varligina el konuldu kadin bulunamiyor malesef bizde davaci olalim dedik bisey cikaramassiniz ugrasmayin dedi bizi kandirdi.öbür d¨ünyaya kaldi hesaplasmak ne yapalimmmm
hepinizi öpüyorummmmmmm

saol canım benim kasık ağrılarım var göz kararmam oluyo ama bugün 1.20 yi gördüm doktora bile sonucu göstermeden eve gelip bi güzel ağladım. sonra nete baktım ben gibi olup adet olmayıp 3 gün geçenler tekrar yaptırıp o zaman gebeliği öğrenmiş benimde kafa karıştı olabilirmi diye çatlatma iğnesi de olmuştum of offfffsenağlama

ah ah bitmez bu kadınların çilesi yinede şükürler olsun yarabbim ama artık kullarına merhamet eyle ve güldür yüzlerimizi

ağlama canım benim kendine yazık ediyorsun dur belki vardır bişiyler ümidini kesme

ben gidip yatayomkizlar bir gun daha gitti sukurr yorum yaprsiniz yasadiklarim hakkindaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…