Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

arkadaşlar sanırım bende ekime kaldım.adetime 2 gün var ve dün test yaptım NEGATİF.Zaten hiç belirtimde yok.boşuna kendimi kandırmayayım.Herşeyin hayırlısı.inşallah ekim ayında hayırlı haberler veririz birbirimize.

vayyyyyyyyy harika alkisalkisalkis hamiş haberlerinide beklioruz hadi hayırlısı. bizim evde yok ateş ölçer en kısa zamanda almayı düşünüyorum yerimseniben
al vallasaat basi olcuyommmmmmmm
sırnaşık şey Olur canım neden olmasın
Yakında ben de ölçeceğşm her yerimden kırmızılar gelene kadarsositososito
heeee valla oleeeeeee cano haftaya cuma belli olcekk heyacan doruktaaaaeyvahedigeldismile

Kızlar hepinize hayırlı akşamlar!
Dünde bahsetmiştim size;eşim günü geçmiş test almış farkında olmadan.
Benimde adet günüm ovulasyonlar yanılmıyorsa 19u 20si adet olmam gerekiyor.Ama günlerdir kasıklarım ağrıyor;böbreklerim ve belim ağrıyor atkı doluyorum valla sanırım ilhihap ya da enf.var geçen aylarda da olmuştu.Geçen aylardan farklı bu ay midem çok fena;aşırı ekşiyor,yanıyor karışıyor.Bir ateş basıyor bir üşüme ben tuhafım bu ay hani hamile olmasamda bir hastalık var diye eşim yarına ürolojiye randevu aldı gidicez inşallah.Bu arada testi yaptım bu akşam aslında geri verecektik amann dedim yap gitsin.Neyse 5dakika sonra 2.çizgi gölge gibi çıktı ama güvenım yok benım hiç bu testlere sevinmedim yani.Bana geçen ayda olmuştu aynısı ama kanda negatifti.

canim gacmis olun insallah hamiisiindirrrr:CüvCüv:

sağol canım benim Allah razı olsun...
Bakalım yarın gidelim bir sıkıntım varsada tedavimi olurum inşallah...
Bu arada sen de gününü bekliyorsun dimi?
Off çok heyecanlı yaeyvahedigeldismile
bugunden sonra kaldi 5 gunnnnnn bu kadr olsun istyom hayirlisiyle

kızlar bişey sorcam ben 2 eylülde doktora gittiğimde 2 tane yumurtan var demişti şimdi adetimiz yumurtladıkdan 14 sonra olması gerekir değil mi??yani benim bugün adet olmam mı gerekirdi...
aman ya bi umut herşeyden nem kapar oldum..9.denemem napayım :))son adet tarihim 23 ağustos bu arada..
eylül konusunda da sordum kimse cavaplamadı yamafoldumben

Oo süper canım hadi bakalım geri sayımdayız...
Benimde tahmini gecikme olmazsa pazar yada pazartesi olmam gerek ama olmasamda ne güzel olur vallakaydirigubbakcemile3
insallah canim insallahhhhh kirmizi kart görmeyenlerden oluruzzhihoyyyt

adaçayı hakkındaki bilgi için saol canım.
elektrk kesikti. yemek-bulaşık-yürüyüş derken bu saat oldu.
denizli de albayrak meydanındaydık.

keçiboynuzu pekmezini nereden aldın aktarcılardanmı? birde gece yatmadan önce kahve içirt. onunda çok faydası oluyormuş yerimseniben

pekmezi burda kuruyemişçiden aldım.
aslında eşim keçiboynuzu yemeyi sever.
onu da bulcam ben:)
kahveyi de yaramaslık yapmadan 1 saat önce diye biliyorum ama bakalım:))):kedi:

Amin tatlımmmmmm aminnnn mübarek cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine Rabbim en tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin bizlere ve tüm evlat isteyenlere!!!!!:Saruboceq:
kizlar herkesin ilk bebisimi olacakkkk burada 1-2-3 cocuklu olan varmi icinizde

4.cu mü cok sasırddım ıkıdır dıye tahmın edıyordum :)

benım de ılk olucak olursa ..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…