- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
ağlama canım benim kendine yazık ediyorsun dur belki vardır bişiyler ümidini kesme
iste benim hikayemmmmm...........
canlarim benim ilk cocugum benim kiz oldu
ondan sonra dogal olarak erkek bebek istedim ve rabbime diledim iki erkek sahibi oldum allahin emaneti onlar bana ins...
ben duaya cok inaniyorum duanin gücünede...
ben bekarken bir kitap okumustum...
kitapta aynen söyle yaziyordu:erkek bebek isteyenler Allah rizasi icin iki rekat namaz kilsin namaz bitince sonunda ayetel kürsi okusun ve bittikten sonra ALLAHIM BANA HAYIRLISINDAN ERKEK EVLAT NASIP ET DESIN diye yaziyordu.....
evlendik bir kiz cocugu sahibi olduk ben ikinciyi istedim ve aklima bu dua geldi.
yapicam dedim ve ayni sekilde uyguladim. yalniz illaki erkek olsun diye degil ben her zaman önce saglikli sonra hayirli bir evlat istedim esim bebek istemiyordu ben istedim Hamile oldugumu duyunca kizacak diye böyle bir sey yaptim onun haberi yoktu cünkü ben korunuyordum.tabi erkek bebekleri seviyordu o yüzden böyle brsey yaptim rabbimden gelene raziyim her zaman... iki ay sonra dr. bana erkek bebegin olacak dedi cok mutlu oldum.....bu yöntemi teyzemede önerdim onunda bir kizi vardi ikinciyi erkek istiyordu oda uyguladi ve onunda oglu oldu ins.......
4 sene gecti ben dedim bir daha istiyorum ve ayni sekilde namazimi kildim duami ettim ve iki ay sonra dr. oglun olacak dedi.gerci dr.a gitmeden ben rüyamda gördüm..
6 haftalikti bebisim karnimda
rüyami anlatayim sizlere...
rüyamda dr.a kontrole gitmisim..ve orada siyah tenli bir bayan hamile esiyle sira bekliyorlar.bende bekliyorum ve orada kücük boylu birisi cikti ve dediki cinsiyetini secemedim kadinmi erkek mi... SENIN DEDI OGLUN OLACAK ADIDA YUSUF OLACAK DEDI BEN ISTEMEDIM KOMSUMUN OGLU YUSUF DEDIM ISRAR ETTI YUSUF OLACAK DIYE rüyadan uyandim esim Hamile oldugumu bilmiyor tabi ona dedim böyleyken böyle oda dedi sacmalama dedi...... neyse
randevüyü aldim gittim dr.a inanmayacaksiniz fakat orada hindistanli siyah tenli bir kadin oturuyor hamile ve esiyle sira bekliyor.ben iceri girdim dr. demesinmi oglun olacak diye .......bende rüyami dr.a anlattim oda güldü..(bu arada dr.umda kücük boylu birisiydi iki aylikken cinsiyetini söylerdi)...adi dedim yusuf olacak resmini cekti verdi bana esime gösterdim...oglun olacakmis diye cünkü hic ihmal vermiyordu bebek gelecegine ve cok mutlu oldu tabiii inanamadi resmin tarihine bakti ve ayni gün cekilmisti....
Rabbim her isteyenin dilegini versin kollarini bos birakmasin ins...
benden tavsiye yapin sizinde pipiliniz olsun ins bu arad gönülden isteyin bu namazi karsilikli eslerde kilabilirlerr.. 4. istiyorum fakat kiz istiyorum.. sirf ispatlamak icin erkek dogurmak isterimde allahinda izniyle... kizim yalniz kalmasin diyorumm ben ona baci getireyim istiyorum 2 kiz 2 oglan olsun ins
bu sekilde benim iki teyzemin bir oglu oldu ve üyelerimizden bercestenin 1 ilkimin 1 oglu olacak insss
inşaallah kendimi iyi hisstmiyorum tek kafama takılan şey o 2 gün daha bekliyim bakalım ya adet gelir yada yine test sabır .
ben gidip yatayomkizlar bir gun daha gitti sukurr yorum yaprsiniz yasadiklarim hakkindaaa
canlarım gözlerim öyle ağrıyoki ekrana bile bakamıyorum sizleri allaha emanet ediyorum sabah görüşmek üzere kocam gelmeden bi elimi yüzümü yıkıyayım ruh gibi oldum ağlamaktan tatlı rüyalar hepinize.opuyorumnanaktan
günaydınnn kıslarrr
eylül ayı nasip olmadı:sinifsinif:
umutlar ve hayaller ekimekaydirigubbakcemile3
ama eşim çok üzüldü.
ben de o üzüldü diye üzüldüm:gitme:
bu ay bi sürü bişiler deneyesim var
neler neler yapsam acaba???
ısı takibi yapasım var.
hergün incir yemeyi düşünüyorum.
eşimede kahve havç suyu içirebilirim.
bu adet döneminde arastırıp doğal bişiler yapiiimmmmmyerimseniben
beklenmeyen tarih: 14.ekim
vallahi canım kelimesi kelimesine okudum yazdıklarını ve kanım dondu diyebilirim.
meğerse ne çok şey yaşamışsın.seni tam olarak anlayamayabilirim ama resmen okurken bile hissettim.sen yanlış insanların ve onların yaptıklarının kurbanı olmuşsun Allah'ım böylelerinin eline düşürmesin kimseleri.İnsanların canıyla oynamak bu kadar ucuz ve kolay oldu gerçekten;bu çok üzücüve vahim bir durum.Bunca şey yaşamak belki senden bir çok şey almış ve bana bir çok şey katmış olabilir ama önemli olanda sen şimdi bunların çoğunu atlatmış bir halde mutlu,huzurlu ve sağlıklısın.Tüm evlatlarında yanında.Eger yeni bir hamilelik ve yeni bir bebek hakkında hayırlıysa olsun canım ama hayırlı değilse olmasın.Çok çok geçmiş olsun sana canım;Rabbim bir daha asla bu tür acılar ne sana ne de başkasına yaşatmasın.:Saruboceq:
Allah razi olsun kizlar rabbim kimseye yasatmasinnn sizlerede tez vakitte bebk nasip etsin arbbim ne zaman verecegini bilir vakti zamani gelmemis olani vermez o yuzden sabirli olun sikilimayin uzulmeyin bilhassa senanur sen kardesim yipratma kendini olacak mutaka olacak dualar cig gibi buyuyor birbirimize dua ederken melekler sizede diye dua ederler bunu unutmayin insallah olacakk bide agustos anneleri diye topik acicazzzallah bağışlasın canım inş. hayırlı evlat olsunlar duaya bende çok inanırım insan yeterki kalbini temiz tutsun herşey oluyor er yada geç bişey olmuyorsa allahın bir bildiği var demekki belki hayırlı zaman değil ben öyle düşünüyorum ve 4. ayımdayım bebeğimi halaa bekliyorum inş. gelicek bigün allah bilir hayırlı zamanı banada sadece dua etmek düşer .....
ben gidip yatayomkizlar bir gun daha gitti sukurr yorum yaprsiniz yasadiklarim hakkindaaa
iste benim hikayemmmmm...........
canlarim benim ilk cocugum benim kiz oldu
ondan sonra dogal olarak erkek bebek istedim ve rabbime diledim iki erkek sahibi oldum allahin emaneti onlar bana ins...
ben duaya cok inaniyorum duanin gücünede...
ben bekarken bir kitap okumustum...
kitapta aynen söyle yaziyordu:erkek bebek isteyenler Allah rizasi icin iki rekat namaz kilsin namaz bitince sonunda ayetel kürsi okusun ve bittikten sonra ALLAHIM BANA HAYIRLISINDAN ERKEK EVLAT NASIP ET DESIN diye yaziyordu.....
evlendik bir kiz cocugu sahibi olduk ben ikinciyi istedim ve aklima bu dua geldi.
yapicam dedim ve ayni sekilde uyguladim. yalniz illaki erkek olsun diye degil ben her zaman önce saglikli sonra hayirli bir evlat istedim esim bebek istemiyordu ben istedim Hamile oldugumu duyunca kizacak diye böyle bir sey yaptim onun haberi yoktu cünkü ben korunuyordum.tabi erkek bebekleri seviyordu o yüzden böyle brsey yaptim rabbimden gelene raziyim her zaman... iki ay sonra dr. bana erkek bebegin olacak dedi cok mutlu oldum.....bu yöntemi teyzemede önerdim onunda bir kizi vardi ikinciyi erkek istiyordu oda uyguladi ve onunda oglu oldu ins.......
4 sene gecti ben dedim bir daha istiyorum ve ayni sekilde namazimi kildim duami ettim ve iki ay sonra dr. oglun olacak dedi.gerci dr.a gitmeden ben rüyamda gördüm..
6 haftalikti bebisim karnimda
rüyami anlatayim sizlere...
rüyamda dr.a kontrole gitmisim..ve orada siyah tenli bir bayan hamile esiyle sira bekliyorlar.bende bekliyorum ve orada kücük boylu birisi cikti ve dediki cinsiyetini secemedim kadinmi erkek mi... SENIN DEDI OGLUN OLACAK ADIDA YUSUF OLACAK DEDI BEN ISTEMEDIM KOMSUMUN OGLU YUSUF DEDIM ISRAR ETTI YUSUF OLACAK DIYE rüyadan uyandim esim Hamile oldugumu bilmiyor tabi ona dedim böyleyken böyle oda dedi sacmalama dedi...... neyse
randevüyü aldim gittim dr.a inanmayacaksiniz fakat orada hindistanli siyah tenli bir kadin oturuyor hamile ve esiyle sira bekliyor.ben iceri girdim dr. demesinmi oglun olacak diye .......bende rüyami dr.a anlattim oda güldü..(bu arada dr.umda kücük boylu birisiydi iki aylikken cinsiyetini söylerdi)...adi dedim yusuf olacak resmini cekti verdi bana esime gösterdim...oglun olacakmis diye cünkü hic ihmal vermiyordu bebek gelecegine ve cok mutlu oldu tabiii inanamadi resmin tarihine bakti ve ayni gün cekilmisti....
Rabbim her isteyenin dilegini versin kollarini bos birakmasin ins...
benden tavsiye yapin sizinde pipiliniz olsun ins bu arad gönülden isteyin bu namazi karsilikli eslerde kilabilirlerr.. 4. istiyorum fakat kiz istiyorum.. sirf ispatlamak icin erkek dogurmak isterimde allahinda izniyle... kizim yalniz kalmasin diyorumm ben ona baci getireyim istiyorum 2 kiz 2 oglan olsun ins
bu sekilde benim iki teyzemin bir oglu oldu ve üyelerimizden bercestenin 1 ilkimin 1 oglu olacak insss
arkadaşım kusura bakma ama yazacaklarıma kırılabilirsin bu erkek çocuk sevdası nedir ben anlayamıyorum böyle yaparak hemcinslerimizi bayanlarımızı 2.sınıf vatandaş haline getiriyorsunuz sonra gelsin itilmeler kakılmalar dayaklar tecavüzler sana yazıyorum ama benim eşimde aynı 2.olacaksa erkek olsun kız olacağını duyarsam üzülürüm diyor ama allah bize 2.erkek evlat verdi fakat nasip olmadı bebeğim gitti hastaydı çok allahın sopası yok bir insan hamde bayan olarak nasıl bu kadar kız çocuklarını.....neyse uzatmayayım bari
ama kaç tane erkek çocuk anne babasının başına kuş koymuş ben hiç görmedim
eminim bu msjıma karşı çıkan çok olucak ama yanıt vermeye niyetim yok be benim düşüncem fikrimi yazdım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?