Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

allah bağışlasın canım inş. hayırlı evlat olsunlar duaya bende çok inanırım insan yeterki kalbini temiz tutsun herşey oluyor er yada geç bişey olmuyorsa allahın bir bildiği var demekki belki hayırlı zaman değil ben öyle düşünüyorum ve 4. ayımdayım bebeğimi halaa bekliyorum inş. gelicek bigün allah bilir hayırlı zamanı banada sadece dua etmek düşer .....

canlarım gözlerim öyle ağrıyoki ekrana bile bakamıyorum sizleri allaha emanet ediyorum sabah görüşmek üzere kocam gelmeden bi elimi yüzümü yıkıyayım ruh gibi oldum ağlamaktan tatlı rüyalar hepinize.opuyorumnanaktan

inşaallah kendimi iyi hisstmiyorum tek kafama takılan şey o 2 gün daha bekliyim bakalım ya adet gelir yada yine test sabır .

canım bekle başka konulara yönelt biraz kendini ama eğer çok sabırsızlanıyorsanda al testini ama israr testleride adetin üstünden 10 gün geçince kesin sonuç veriyor....aama varsa inş. vardır ozaman belki ikinci çizgi silikte sıkabilir sen bilirsin opuyorumnanaktan

ben gidip yatayomkizlar bir gun daha gitti sukurr yorum yaprsiniz yasadiklarim hakkindaaa

vallahi canım kelimesi kelimesine okudum yazdıklarını ve kanım dondu diyebilirim.
meğerse ne çok şey yaşamışsın.seni tam olarak anlayamayabilirim ama resmen okurken bile hissettim.sen yanlış insanların ve onların yaptıklarının kurbanı olmuşsun Allah'ım böylelerinin eline düşürmesin kimseleri.İnsanların canıyla oynamak bu kadar ucuz ve kolay oldu gerçekten;bu çok üzücüve vahim bir durum.Bunca şey yaşamak belki senden bir çok şey almış ve bana bir çok şey katmış olabilir ama önemli olanda sen şimdi bunların çoğunu atlatmış bir halde mutlu,huzurlu ve sağlıklısın.Tüm evlatlarında yanında.Eger yeni bir hamilelik ve yeni bir bebek hakkında hayırlıysa olsun canım ama hayırlı değilse olmasın.Çok çok geçmiş olsun sana canım;Rabbim bir daha asla bu tür acılar ne sana ne de başkasına yaşatmasın.:Saruboceq:

git cnm dinlen ... başka konulara yönel toparla kendini senden daha kötü durumda olan insanları düşün şükret hadi tatlı uykularrropuyorumnanaktana.s.:1hug:

ccnm ya aynen bende öyle eşimin üzülmesini belli etmeden beni teseelii etmeye çalışmasına üzüldüm bende çok seni o kadar iyi anlıyorumki,,hadi bakalım hepimize hayırlı gelisin bu ay benim 15 EKİM D.GÜNÜM BEKLENMEYEN TARİHİMDE 16 EKİM anlıycağınız hediyemi istiyorummm:Saruboceq::Saruboceq:

günaydin kizlar.benimde bugün yumurtlama günüm basliyo 18 inden 22 sine kadar.benim icinde dua edin,lütfen,rabbim isteyen herkese versin,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah.:Saruboceq:

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIYM

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

1)seyhas.......................................... ..............?? ekim:Saruboceq:
2-)melisdeniz....................................... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)yagmuurr......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)poti............................................. ..........................8 ekim:Saruboceq:
3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim
:Saruboceq:

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

1-)sevilaycan....................................... ..................11 ekim:Saruboceq:
2-)keramos.......................................... ..................11 ekim :Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)gülsah84......................................... ....................12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)esma-22................................................ ..............1 3 ekim:Saruboceq:

3-)nurun............................................ ........................13 ekim:Saruboceq:
4-)zeynep........................................... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)eslem............................................ ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .......................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ............................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.....................................................................16 ekim:Saruboceq:

45 kisi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

AMINNNNNNNNNN

1)seyhas.......................................... ..............?? ekim:Saruboceq:
2-)melisdeniz....................................... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:

6-) tuma..............................................................1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)yagmuurr......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)poti............................................. ..........................8 ekim:Saruboceq:
3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

1-)sevilaycan....................................... ..................11 ekim:Saruboceq:
2-)keramos.......................................... ..................11 ekim :Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)gülsah84......................................... ....................12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)esma-22................................................ ..............1 3 ekim:Saruboceq:

3-)nurun............................................ ........................13 ekim:Saruboceq:
4-)zeynep........................................... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)eslem............................................ ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .......................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ............................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.......................................... ...........................16 ekim:Saruboceq:

45 kisi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

AMINNNNNNNNNN

6-) tuma.............................................. ................1 ekim:Saruboceq:

3-) siyasiya.......................................... ...........................16 ekim:Saruboceq:

47 kisi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Allah razi olsun kizlar rabbim kimseye yasatmasinnn sizlerede tez vakitte bebk nasip etsin arbbim ne zaman verecegini bilir vakti zamani gelmemis olani vermez o yuzden sabirli olun sikilimayin uzulmeyin bilhassa senanur sen kardesim yipratma kendini olacak mutaka olacak dualar cig gibi buyuyor birbirimize dua ederken melekler sizede diye dua ederler bunu unutmayin insallah olacakk bide agustos anneleri diye topik acicazzz

arkadaşım kusura bakma ama yazacaklarıma kırılabilirsin bu erkek çocuk sevdası nedir ben anlayamıyorum böyle yaparak hemcinslerimizi bayanlarımızı 2.sınıf vatandaş haline getiriyorsunuz sonra gelsin itilmeler kakılmalar dayaklar tecavüzler sana yazıyorum ama benim eşimde aynı 2.olacaksa erkek olsun kız olacağını duyarsam üzülürüm diyor ama allah bize 2.erkek evlat verdi fakat nasip olmadı bebeğim gitti hastaydı çok allahın sopası yok bir insan hamde bayan olarak nasıl bu kadar kız çocuklarını.....neyse uzatmayayım bari
ama kaç tane erkek çocuk anne babasının başına kuş koymuş ben hiç görmedim
eminim bu msjıma karşı çıkan çok olucak ama yanıt vermeye niyetim yok be benim düşüncem fikrimi yazdım sadece

canim ben de senin gibi dusunenlerdenim..... benim icin erkek kiz fark etmez fakat sartlar insani öyle bir hale getiriyorki ne yapacagini sasiriyorsun ne yapabilirimde bebegimle beraber olabilirim...... dusuncesi beni yedi bitirdi ve ikinci cocugu dusundum....... bide onadan gizli yapacagim icin erkek olursa birsey demez dusuncesiyle bu yola basvurdum ( ki esim erkek cocugunu cok seven birisidir kizim dogdugun da yuz ifadesini asla unutamam onu ben bilirim kiz oldu diye bir üzülüsü var ki anlatam) ben o zaman calisiyordum ve kizim sagda solda ben calistigim icin rezil oluyordu bir haftaligina anneme yolluyordum bir hafta hasret geciriyordum ben yavrumun ne konusmasini ne yurumesini hic bir seyine sahit olamadim ..... calistigim parayida esim anne ve babasina kardeslerine yolluyordu onlar keyfini suruyor bende cefasini eziyetini cekiyordum.........bu hakkizlik degilmi sence ben yavruma hasret baskalari da sefa icinde yazik degilmi kizimla bana...... ben bu yontemi yapmayayimda ne yapayim gecenlerde esime soruyorum hep si kiz olsa ne yapardin baska kadin alirdim diyor...... sanki ondan garantisi var erkek olacak diye..... lutfen insanlari bu sekilde elestirmeyin ön yargili olmayinnn...... cok insan taniyorum oglu yok diye kucumseniyor bosaniyorlar ve üstlerine kuma getiriliyor......siz erkek bebek isteyen kadinlari degil kocalarini o kocanin anne ve babasini suclayin lutfenn.....yazimi okuyunca hak vereceksin bana... icinde oldugumuz toplum toplumu gec esin hayat arkadasin bu sekilde dusunurse ben de yuvanin kurtulmasi icin elimden geleni yaparim....
ben sadece dua ederim saglikli sihhatli hayirli evlat ver diye rbbim de dilrse kabul eder ki kabul olmus cok sukur cunku ben cok bunalmistim ve Rabbim dualarimi bos cevirmediii elhamdülillahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…