Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

sen diyarbakır ben denizli :1shok: aradaki mesafeye bak :1shok:

ayh çok güldüm:sm_cool: kocaya hizmet he

ay ay ortak noktamız pek çok muş
1.si ben denizliye gelin gittiydim. eşim orda çalışıodu. bi yıl kaldım orda
memur hayatı şimdi dbakırdayım
2.si benim de kaynanam ikissss koca tarafında var. teyzoşumunda ikisleri var yanii bisdede ikisss var. bende bekliom
incir de ikis olasılığını arttırıyormuş. yiyorum
adacayıda içiyorum

ohhhh gelsin bebeklerrrrkaydirigubbakcemile5

Bir bitkiyi hangi amaçla aldığınız bilin. Bir bitkinin etki özellikler vücudunuzun fizyolojik durumuna, hangi etkiyi beklediğinize göre değişebilir. Adaçayını ele alalım. Adaçayı dişilik hormonu estrojen gibi etki eder. Adaçıyının estrojen etkisine olan ihtiyacınıza göre olumlu ya da olumsuz olarak etkilenebilirsiniz. Estrojen, kadında gebe kalma ihtimalini arttırır. Doğum kontrölü yapıyorsanız adaçayı sizi olumsuz etkiler. Tam tersine değişik faktörlerin de eşlik ettiği bir kısırlık sorununuz varsa, ek olarak adaçayı içmenizde fayda vardır. Estrojen etkisi menepoz dönemindeki aşırı terleme ateş basması etkilerini de hafifletir. Menepoza geçmekte olan bir hanım için faydalıdır. Ancak emziren bir anne iseniz, adaçayı sizin için sakıncalıdır. Çünkü aynı
estrojen etkisi nedeniyle süt üretimini azaltır.

"Bitkiler yan etkisizdir" sözü tam olarak doğru değildir. Adaçayı örneğinde olduğu gibi fizyolojik ihtiyacınıza göre istenmiyen yan etkiye maruz kalabilirsiniz. Doğum kontrol yöntemi uyguluyorsanız adaçayı oldukça masum bir bitki olduğu halde yan etkilidir doğum kontrolünü kaybedebilirsiniz. Gebelik ya da emzirme dönemindeyseniz adaçayı yan etkilidir. Çünkü gebelikte ve doğumda fizyolojik etkisi frenlenir. Adaçayı gebelik güvenliğini olumsuz etkileyebilir. Anne sütü miktarını azaltabilir. Bunun dışında kanı sulandırarak pıhtılaşma eğilimini arttıran bir bitki kanın pıhtılaşmasının arzu edildiği bir ameliyat öncesi alınmamalıdır. Tersine kanı pıhtılaştırma eğilimi olan bir bitki düzensiz ve gereksiz alınırsa pıhtılaşma ihtimalini arttırarak damar tıkanıklarına neden olabilir. Gebelik, emzirme, ameliyat öncesi ya da sonrası gibi kritik dönemlerde profesyonel bir uzmana danışmadan kendi başınıza bitkisel ürün kullanmayın

kıs amanınn sakın boş geçme bu günleri değerlendir
misafirleri uyut kocayı kandır beş dakkada beşiktaşdelikafadulden

inşallah ya hadi hayırlısı eşim pek ikiz taraftarı deil ama ben seviorum özellikle kız olanları :1hug: adaçayını günde 2 kez içmek daha faydalı imiş ayrıca özellikle yumurtlama günlerinde daha çok içmek daha yararlıymış bende içiyorum şimdi yumurtlama dönemim başladı bugün denizlide nerede hangi semtte oturdunuz?

kıs amanınn sakın boş geçme bu günleri değerlendir
misafirleri uyut kocayı kandır beş dakkada beşiktaşdelikafadulden

hehe kaydirigubbakcemile3 kız evde olmucazki babadağına yaylaya çıkıcaz orada kalıcaz evde olsak ben bilirdim işimide yaylada olunca zor biraz eyvahedigeldismile

sen diyarbakır ben denizli :1shok: aradaki mesafeye bak :1shok:

bi önceki msjda açıkladım ya ben denizliden geldim buraya
doğu görevi bitsin dönüş de denizli olur inşallah
büyütürüsss bebekleri dünya küçük arkadasımkaydirigubbakcemile5

ayh çok güldüm:sm_cool: kocaya hizmet he

gül gül deeee
sadece bizim kendimize dikkat etmemis bir işe yaramıyor
kocalara da bakmak lasım. hem de onları strese sokmadan . gizliden gizliye besliom kocamıkaydirigubbakcemile3
regl bitsin keçiboynuzu pekmezini de dayıcam ağzına:roflol:

keçiboynuzu pekmezini nereden aldın aktarcılardanmı? birde gece yatmadan önce kahve içirt. onunda çok faydası oluyormuş yerimseniben

ohhh sefam olsun aksam a ayir kiz ben orucum simdiii

kiz ne eded yap bebisi kizzzzzzz bos ver misafiriiiii

ohhh sefam olsun aksam a ayir kiz ben orucum simdiii

allah kabul etsin şevval orucu tutuyosun galiba opuyorumnanaktan

kiz ne eded yap bebisi kizzzzzzz bos ver misafiriiiii

napsak bilmiorumki atsak atılmıyo kovsak kovulmuyo kaydirigubbakcemile3 misafir başımızın tacıdır olsun bu ay olmazsa gelecek ay olur herşey Allahtan. biz hayırlısını isteyelim :Saruboceq: :ecrin_bebek:

napsak bilmiorumki atsak atılmıyo kovsak kovulmuyo kaydirigubbakcemile3 misafir başımızın tacıdır olsun bu ay olmazsa gelecek ay olur herşey Allahtan. biz hayırlısını isteyelim :Saruboceq: :ecrin_bebek:
öle bacim bizim deneyecegimiz zamanda esimin babasi cok kotu hastaydi ve 2 hafta tik yok esim moralsizdi ne zaman iyi haber geldi bizde daha dogrusu bende ise koyuldum boshayallersmile

ben de şuan adetliyim bitsin de çalışmalara başlayacağız arada koca ya da bakarıs bi de bu ay ovulasyon testi alıcam hadi bakalım hayırlısı

hayırlısı olsun canm hakkında ama çok erken davranıyosun bence.....

şu 4 gün bi geçsin hele ondansonra yap.....

inşallah hamilesindir

Amin canım inşallah öyleyimdir...
Haklısın biraz acele ediyorum ama hani diyorlar ya hamile bayanda ısı düşmezmiş.
Adetime de az kaldı diye takip edeyim ısım yüksek değil umudum az canım ...

kizlar kulaktan ölcsem oluyormu simdi ölctüm 37°( ne dersinizzzzzzz:teytey:

kizlar kulaktan ölcsem oluyormu simdi ölctüm 37°( ne dersinizzzzzzz:teytey:

vayyyyyyyyy harika alkisalkisalkis hamiş haberlerinide beklioruz hadi hayırlısı. bizim evde yok ateş ölçer en kısa zamanda almayı düşünüyorum yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…