- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
tamam
bende aynı fikirdeyim
hem bu ay sadece yumurtlama haftasını takip etmicem
regl bitsin iki günde bir yaramaslıkkk taaaa ki öbür regle kadar
tabi kojamcım dayanabilirse:))))
canım benim yaaa
dün yemeğin yanına sumaklı soğan yaptım. akşama çayın yanına fındık fıstık koydum. garibim hanım hizmet ediyor sanıyorkaydirigubbakcemile3 ama çok hain planlarım var bi bilsekaydirigubbakcemile3
gelim kız börek yaptıydım bende beraber yeriz :içelim: adaçayı düşük yapmaz ki sinameki ve yeşilçay düşük yapıyor diye duymuştum bilmiyorumkismile bende bakim netten o zaman. bizim komşu var hem akraba oda bebiş için uğraşıyodu baya bi zaman adaçayı içmiş belki onun faydasıyla ikizlere hamiş kalmıştı zaten bendede ikiz oranı yüksek sülalede önüne gelen ikiz doğurmuş kaydirigubbakcemile3 irsi olduğu için bendede olabilir sırnaşık şey
ah bu kadınlar kaydirigubbakcemile3 ne fenayız :icecream: benimde bugün yumurtlama günüm başlıyo ayın 22sine kadar ama yarından itibaren salıya kadar doluyum ne yaptıysak bugün yaptık diğer günler günler fırsatımız olmucak misafirlerimiz geliyo :sinifsinif: hep böle oluyo ya geçen ayda aynı şeyler olmuştu Çok üzgünüm çoook
ay ay ortak noktamız pek çok muş
1.si ben denizliye gelin gittiydim. eşim orda çalışıodu. bi yıl kaldım orda
memur hayatı şimdi dbakırdayım
2.si benim de kaynanam ikissss koca tarafında var. teyzoşumunda ikisleri var yanii bisdede ikisss var. bende bekliom
incir de ikis olasılığını arttırıyormuş. yiyorum
adacayıda içiyorum
ohhhh gelsin bebeklerrrrkaydirigubbakcemile5
kıs amanınn sakın boş geçme bu günleri değerlendir
misafirleri uyut kocayı kandır beş dakkada beşiktaşdelikafadulden
sen diyarbakır ben denizli :1shok: aradaki mesafeye bak :1shok:
ayh çok güldüm:sm_cool: kocaya hizmet he
gül gül deeee
sadece bizim kendimize dikkat etmemis bir işe yaramıyor
kocalara da bakmak lasım. hem de onları strese sokmadan . gizliden gizliye besliom kocamıkaydirigubbakcemile3
regl bitsin keçiboynuzu pekmezini de dayıcam ağzına:roflol:
ohhh sefam olsun aksam a ayir kiz ben orucum simdiiigelim kız börek yaptıydım bende beraber yeriz :içelim: adaçayı düşük yapmaz ki sinameki ve yeşilçay düşük yapıyor diye duymuştum bilmiyorumkismile bende bakim netten o zaman. bizim komşu var hem akraba oda bebiş için uğraşıyodu baya bi zaman adaçayı içmiş belki onun faydasıyla ikizlere hamiş kalmıştı zaten bendede ikiz oranı yüksek sülalede önüne gelen ikiz doğurmuş kaydirigubbakcemile3 irsi olduğu için bendede olabilir sırnaşık şey
kiz ne eded yap bebisi kizzzzzzz bos ver misafiriiiiiah bu kadınlar kaydirigubbakcemile3 ne fenayız :icecream: benimde bugün yumurtlama günüm başlıyo ayın 22sine kadar ama yarından itibaren salıya kadar doluyum ne yaptıysak bugün yaptık diğer günler günler fırsatımız olmucak misafirlerimiz geliyo :sinifsinif: hep böle oluyo ya geçen ayda aynı şeyler olmuştu Çok üzgünüm çoook
ohhh sefam olsun aksam a ayir kiz ben orucum simdiii
allah kabul etsin şevval orucu tutuyosun galiba opuyorumnanaktan
kiz ne eded yap bebisi kizzzzzzz bos ver misafiriiiii
öle bacim bizim deneyecegimiz zamanda esimin babasi cok kotu hastaydi ve 2 hafta tik yok esim moralsizdi ne zaman iyi haber geldi bizde daha dogrusu bende ise koyuldum boshayallersmilenapsak bilmiorumki atsak atılmıyo kovsak kovulmuyo kaydirigubbakcemile3 misafir başımızın tacıdır olsun bu ay olmazsa gelecek ay olur herşey Allahtan. biz hayırlısını isteyelim :Saruboceq: :ecrin_bebek:
gül gül deeee
sadece bizim kendimize dikkat etmemis bir işe yaramıyor
kocalara da bakmak lasım. hem de onları strese sokmadan . gizliden gizliye besliom kocamıkaydirigubbakcemile3
regl bitsin keçiboynuzu pekmezini de dayıcam ağzına:roflol:
hayırlısı olsun canm hakkında ama çok erken davranıyosun bence.....
şu 4 gün bi geçsin hele ondansonra yap.....
inşallah hamilesindir
kizlar kulaktan ölcsem oluyormu simdi ölctüm 37°( ne dersinizzzzzzz:teytey:
kizlar kulaktan ölcsem oluyormu simdi ölctüm 37°( ne dersinizzzzzzz:teytey:
arkadaşlar ısı takibini nezaman yapmaya başladınız adetten önce mi ya da yumurtlama dönemlerinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?