- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.241
ahhha hhh canım karnıbahar kavurması cekti yanında da yoğurt. pazardan aldım 6da evdeydim. k.bahar böcüklü çıktı. temizledim. anca attım tencereye... 2 bucuk yıldır yemiodum valla... hayırdır inşallahkaydirigubbakcemile3
gulsahs kafam aristi anacim kusura bakma 12 ekimde yazilisin zatiiii
sanal bebek olceklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:icecream:/][/URL]
biz hep böyle saatlerce bilgisayarın başında oturursak bizim bebişler de böyle olur artıkkk
:roflol::roflol:
ahhha hhh canım karnıbahar kavurması cekti yanında da yoğurt. pazardan aldım 6da evdeydim. k.bahar böcüklü çıktı. temizledim. anca attım tencereye... 2 bucuk yıldır yemiodum valla... hayırdır inşallahkaydirigubbakcemile3
aşkım karnım kocaman olmuş offf nieki diom... içinde bebeğim var diyor kaydirigubbakcemile3
Allah yüzümüzü güldürür inşallah
bol bebekli koca göbekli olalım hepimisss:CüvCüv:
keramos valla ağzından bal damlıyo ne güzel konuşuyosun öyle. Son cümleye bittim ama bol bebekli koca göbekli kaydirigubbakcemile3
ohhhh pekde sverim kendisiniiiiiahhha hhh canım karnıbahar kavurması cekti yanında da yoğurt. pazardan aldım 6da evdeydim. k.bahar böcüklü çıktı. temizledim. anca attım tencereye... 2 bucuk yıldır yemiodum valla... hayırdır inşallahkaydirigubbakcemile3
insallah öyledir canim yaaaaaya arkadaşlar benim daha 10 gün var ama yorguluktan ölüyorum böyle bi yarım saat uyusam iyi geliyor bunlar belirti olabilir mi acaba?
kızlar haziran ayının sonunda bi rüya görmüştüm ekim ayından çok umutluyum.
rüyamda ablamla beraber kendi evimde oturuyorum ve ablam bana bizim bi ailemizden biri olan allah dostundan bahsediyor ona mektup yazalım senin bebeğinin ne zaman olacağını bize söylesin diyor(aslında böyle biri yok ailemizde)işte bu kişi peygamber soyundan geliyormuş ve kendisi bi zat.
başlıyorum mektup yazmaya çok güzel yazıyorum böyle güzel bi arapça yazı ama ablama yazdığım mektubu okurken türkçe şeklinde okuyorum tamam güzel hadi yollayalım diyor ve yolluyoruz cevabı beklerken yine benim evimde ablamla oturuyorum bi ayağa kalkıyorum mutfaga gitmek için camdan bi bakıyorum mektubu yolladığım zat geliyor(benim evimin karşısında çok yakın değil ama görülüyor mezarlık var ve orda da 2 tane şehit yatıyor.)mezarlığın karşısından çanakkale şehitleri gibi eski asker kıyafetleri giyinmiş yaşlı sakallı ve elinde de asası var hemen aşağı iniyoruz ablamla elini öpüyoruz falan bana mekkeden buraya yürüyerek geldiğini ve allahtan haber getirdiğini 4 ay sonra gebe kalacağımı gözyaşlarımın dineceğini söylüyor ablamla birbirimize sarılıp seviniyoruz hemen ablama diyorumki çok uzun yoldan gelmiş ayran yapıp geleyim diyorum ama bi bakıyorum zat yok gitmiş.canm gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu...ne güzel rüya görmüşsün....inşallah hadi bakalım kendimi unuttum merakla seni beliyorum....hayırlısı olsun ...
bebegin pipisi eksuk olurvallah ağzım sulandı yaaaaa...
yapmayın kızlar böyle yaaaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?