Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

hadi kızlar hepinize hayırlı geceler iyi çalışmalarrr..
ben çıkıyorum başım ağrımaya başladı..
öpüldünüzzzzz

ya arkadaşlar benim daha 10 gün var ama yorguluktan ölüyorum böyle bi yarım saat uyusam iyi geliyor bunlar belirti olabilir mi acaba?
olabilir canim asri yemek yemek kasiklar da agri ve sislik asiri duyarlilik bide vajinadan akinti fitil koymusun de geri gelmis gibi koyu kivamli bir aknti canimm
ayyy teyze olmak ne guzelll yaaaa 100 tane yiyenim olcekkkkkkk

Ben çıktım kızlar. Kociş geliyo sofrayı kurayım. Çok ama çok ama çok acıktımakannehir
Görüşmek üzere opuyorumnanaktan

olabilir canim asri yemek yemek kasiklar da agri ve sislik asiri duyarlilik bide vajinadan akinti fitil koymusun de geri gelmis gibi koyu kivamli bir aknti canimm
ayyy teyze olmak ne guzelll yaaaa 100 tane yiyenim olcekkkkkkk

canım yaa inşallah ağzından bal damlıyor öğrenince ilk sizinle paylaşıcam:ecrin_bebek:

Temel’in oğlu oynak bir kızla evlenmek istemiş. Baba direnmiş, oğlu dinlememiş. Sonunda baba “Peki” demiş “O iş olunca kız çıkarsa silahı 2 kere ateşle, değilse 5 kere” deyip odasına çekilmiş. Derken silah iki kere patlamış. Baba mutlu derin uykuya dalmış. Sabaha karşı 5 el daha silah sesi duyan Temel yerinden fırlamış “Hani oğlum kızdı” deyince oğlu “O zaman kizdi baba, sonra bozuk çıktı, vurdum oni” demiş

19 yaşındayım. Her yatağa girişte, aklıma türlü türlü fantezi geliyor. Ben silahı zorlamaya başlıyorum. Ne olur derdime bir çare bulun.
CEVAP: Sevgili okurum, silahın bakımını iyi yap. Ama tetiğe fazla dokunma. O silah çelikten ya da demirden değil. Mekanizması da beyne bağlı olduğundan aradaki tellerin sağlam kalması için silahını yıpratma. Gerisini kendi haline bırak. Onu da küstürme. Haftada 1-2 atış talimi yaparsın.
alintidirrr........

amanda ne guzel cevap yahuuuuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
karats kullanıcısından alıntı

eğer sakıncası ve isteyen arkadaşlar varsa burdan devam etsek ..ekim topiği o kadar çook kalabalık ki kimin ne konuştuğu belli değil..

demek böyleeeeee kizlar ne dersinizzzz

topiki geç geldiler ya... kaynaşamamaktan korktular bence

kizlarrrrrrrrrrrrrrrr sabah test yapacaktim dayanamadim az önce yaptimm:))
Ikinci cizgi cikti delikafadulden
Inanamiyorum allahim cok heycanliyim suan...
Ama korkuyorummm (( ya yine ayni seyleri yasarsam diye((

topiki geç geldiler ya... kaynaşamamaktan korktular bence
ben cok uzuldum
arada bir komik seyler yazip sizleri neselendirmek istiyorum
bakarmisin ne yazmis yaaa amaci ne buranin amacini astimi yani
oki bir daha yazmayalim
hep bebek hep bebekten bahsedelim
bizim amac birazda olsa insanlri bu dusunceden uzak tutmak yaa
tuh gercekten cok üzüldümm stereste uzak tutmak
ne yapail yani oturup aglayalimmi ne delim ne yapmamiz isteniyorrr

ayy ilk müjde geldi Allahim sana sukurler olsunnnnnnn

yok yok heyecanlanma canim sakin ol ve gevseeeeeeeee bebegin seninle insallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…