Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

hepimizin eslerimize bi ömür boyu sevgiyle muhabetle saygiyla sarildigi nice gunler dilerim canlarim
gidem hayatin gercekleriyle bulusam namaz kilicam geliyimm

Son düzenleme:
Selam kızlar!! Nasıl gidiyor çalışmalar? Ben eylülde klomen kullandım. 24 Eylülde yumurta takibine gittiğimde 3 tane yumurtam olduğunu boyutlarının da 18-17-15 mm olduklarını öğrendim. Dr'um gayet güzel, 3 gün bekleyin sonra 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki dedi. Gayet güzel değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Rabbim hayırlısını versin. İnşallah tutmuştur. Havalar çok soğuk değil Bursadayım ben. Kolay kolay üşümemde ama bugün donuyorum hasta da değilim, birde solkasığım ara ara ağrı giriyo gidiyo. Beklenmeyenim 12-13 Eylül. Acaba oldu mu? Offf Of ne zormuş beklemek Şu 12-13 Ekim gelsede kurtulsam şu beklemekten:sinifsinif:

allah iyiliğinizi vere kııııııızzzzzz...bu komik resimler ne .....kaydirigubbakcemile3

canlar ben gidiyorum ama yıne bakarım donunce..
öptümmmmmmmm

http://videogaleri.gazetevatan.com/videofoto/3_331_22092010.jpg
tarkanda öptü :):)
birazda gulelim dimi yaneeeeeeeeeeeee :roflol::roflol::roflol:
SeLam kızLar..

Nabionuz bakaLım bugüm 1Ekim'ciLerden ses yOk mu?
anam biz buradayiz 1 ekimciler yohh protesto var anacimmmmm

insallah tutmustur senide yazalimmi listeye canimmmmmmm

/]
[/URL]

biz hep böyle saatlerce bilgisayarın başında oturursak bizim bebişler de böyle olur artıkkk
:roflol::roflol:

Son düzenleme:
anam biz buradayiz 1 ekimciler yohh protesto var anacimmmmm[/QUOTE]

SesLeri çıkMadıkLArına göre daha adet oLmadıLAr heraLde..
İnş öLedir yaNi..

€ee kaDın dediğin biLgisayarda da durur yeMeğini de teMizLğinde yapar kOcasınıda Memnun eder çocuğunaDa baKar : ))

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
GulsahS, dosthane, GurbetGuzeli, irm83, keramos, medicalsecreter, pearlheart, sinemeeren, smirna35, __EsLem_

Maşallah bize nazar değmesin kıslarkaydirigubbakcemile3

aminnnnnnnnnnnnn....

VaLLA ya çocukLArı da biz doğuruOs ztN oh vaLLa erkekLerde hazıra konuo..
OnLar sadece işin zevk tarafıyLa iLgiLenio

VaLLA ya çocukLArı da biz doğuruOs ztN oh vaLLa erkekLerde hazıra konuo..
OnLar sadece işin zevk tarafıyLa iLgiLenio

öyle tabi şekercim. Erkekler bi çalışıp bizlere bakıyor. Allah kocişlerimize sağlık versin ne yapalım onlar erkek biz kadınız farkımız bukaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…