- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.221
bu da benim tık tık çı :)))))))))))))))
allah iyiliğinizi vere kııııııızzzzzz...bu komik resimler ne .....kaydirigubbakcemile3
birazda gulelim dimi yaneeeeeeeeeeeee :roflol::roflol::roflol:canlar ben gidiyorum ama yıne bakarım donunce..
öptümmmmmmmm
http://videogaleri.gazetevatan.com/videofoto/3_331_22092010.jpg
tarkanda öptü :):)
anam biz buradayiz 1 ekimciler yohh protesto var anacimmmmmSeLam kızLar..
Nabionuz bakaLım bugüm 1Ekim'ciLerden ses yOk mu?
insallah tutmustur senide yazalimmi listeye canimmmmmmmSelam kızlar!! Nasıl gidiyor çalışmalar? Ben eylülde klomen kullandım. 24 Eylülde yumurta takibine gittiğimde 3 tane yumurtam olduğunu boyutlarının da 18-17-15 mm olduklarını öğrendim. Dr'um gayet güzel, 3 gün bekleyin sonra 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki dedi. Gayet güzel değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Rabbim hayırlısını versin. İnşallah tutmuştur. Havalar çok soğuk değil Bursadayım ben. Kolay kolay üşümemde ama bugün donuyorum hasta da değilim, birde solkasığım ara ara ağrı giriyo gidiyo. Beklenmeyenim 12-13 Eylül. Acaba oldu mu? Offf Of ne zormuş beklemekŞu 12-13 Ekim gelsede kurtulsam şu beklemekten:sinifsinif:
insallah tutmustur senide yazalimmi listeye canimmmmmmm
€ee kaDın dediğin biLgisayarda da durur yeMeğini de teMizLğinde yapar kOcasınıda Memnun eder çocuğunaDa baKar : ))
€ee kaDın dediğin biLgisayarda da durur yeMeğini de teMizLğinde yapar kOcasınıda Memnun eder çocuğunaDa baKar : ))
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
GulsahS, dosthane, GurbetGuzeli, irm83, keramos, medicalsecreter, pearlheart, sinemeeren, smirna35, __EsLem_
Maşallah bize nazar değmesin kıslarkaydirigubbakcemile3
bol bol yazdığımız mesajlarımız gibi bol bol da hamiş haberi alalım inşşşşşş
bol bol yazdığımız mesajlarımız gibi bol bol da hamiş haberi alalım inşşşşşş
VaLLA ya çocukLArı da biz doğuruOs ztN oh vaLLa erkekLerde hazıra konuo..
OnLar sadece işin zevk tarafıyLa iLgiLenio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?