- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.301
ayy canim cok sevindim,alkisalkisalkis.allah tamamina erdirsin insallah..ekim ayi ugurlu geldi.insallah bizede ugur getirsin.hic korkma olacagin önüne zaten gecilmez ,sen nekar rahat olursan bebisinde o kadar saglikli olur.bol bol dua et,inan cok sevindim
nasıl kızlar bır bakınnnnn BIRINCI SAYFAYAAAA
dualarımz senın le tatlımmmmhaklisin galiba hemen arayayim p.tesi doktorumu yarin hafta sonu oldugu icin kapali
bana dua edin ne olur
canim benim yesil iyi renk oldugundan müjdeli bir haber oldugu icin hamisleri yesil yazayim dedim kirmizida kötü haber oldugu icin kirmizi dusundum ne dersingurbetgüzelim bi şey önerebilir miyim? listedeki yeşil yazıyı kırmızı --- kırmızıları yeşil yapsak??? kırmızılar daha göze geliyor da .nazar boncukuda kırmızının yanına yakışır.. benim fikrimboshayallersmile
canim benim yesil iyi renk oldugundan müjdeli bir haber oldugu icin hamisleri yesil yazayim dedim kirmizida kötü haber oldugu icin kirmizi dusundum ne dersin
insaallahhhhh canim sagolbu acıdan düşünmemiştim
senin gözünle bakınca bu hali daha ii :lepi:
geçsin günler gelsin yeni yepyeni hamişlllerrrr:CüvCüv:
evet soralim ne belirtiler göstermis bakalimmmiyi akşamlar kızlar,güzel haberler var galiba bir arkadaş hamileymiş,çok sevindim,
inşallah bizler de güzel haberler alırız,acaba belirtileri neydi kesin önceden yazmıştır bişeyler,ama ara ki bulasın topikte nasıl buluruz acep?
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr sabah test yapacaktim dayanamadim az önce yaptimm:))
Ikinci cizgi cikti delikafadulden
Inanamiyorum allahim cok heycanliyim suan...
Ama korkuyorummm(( ya yine ayni seyleri yasarsam diye ((
degilmi ama cok alistik birbirimize,her gün yazmasam bile okumazsam catliycam sanki,seviyorum siziiiiiiiiolumunekankayizsmilecanlarim ben sizlerden ayrilmak istemiyorum simdi hamilerimiz ayrilacaklarmi yada hamis olunmasa da bu topikte devammi edecegiz nasil olacakkk
bana fikir verin bu gurubu ayirmadan nasil bir tutabilirz
canlarim ben sizlerden ayrilmak istemiyorum simdi hamilerimiz ayrilacaklarmi yada hamis olunmasa da bu topikte devammi edecegiz nasil olacakkk
bana fikir verin bu gurubu ayirmadan nasil bir tutabilirz
poti sen nezaman test yapcan?
tatlim yarin yapsammi diye düsünüyorum.bi kere yaptim negatif ciktisenağlama
selam kızlar nasılsınız eee ben daha eylülün adetini görmedim ki 4 günüm geçti
testlerede küsüm:hulya:
şimdi ekimi nasıl bekliyim kiakannehir
eylülünki gelmeden gerçi epeydir testte yapmadımohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?