Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

selam kızlarrr
hamilemiz varmış tebrik ederim nşallah listenin geriside böyle devam eder
elixsir tebrikler valla sabrından dolayı

hamile arkadaşımı tebrik ediyorum.ya benim bi sorum olacaktı benim göğüs uçlarımda böyle bi parlaklık var vazelin sürmüşsün gibi bu ne demek oluyor acaba ?

kızALARR daha belli değil ayy inş vardırda artık takmıyorum varsa vardır yoksa yoktur

bu yüzden kaç gündür girmiyorum pek burdakileri okuyunca ümitleniyorumkaydirigubbakcemile3

ayyy liste süper olmuş ellerine sağlık canım
ben sonradan pat diye buraya geldiğimden anca isimlerinizi azberlemeye çalışıyom :)))
banada arada yer açınnn

benim adetime daha 10 gün var ama gögüs uçlarım 2-3 gün cok acıdı sonra geçti arada kasıklarımda batma oluyor bide bugün fark ettim gögüs uçlarım parlak parlak vazelin sürmüşsün gibi yorgunluk var çalışıyorum ben bunu dahada fark ediyorum kolumu kaldırmaya halim olmuyor.sen de ki belirtiler nedir?

poti benim de öyle yaa aynı kalp atması gibi hadi inşallah bakalım hamile arkadaşlar bize yardımcı olursa.

Kızlar dilerim eki ayı hamişlerinden olursunuz..
Hani şu kasıkta pıt pıt atmaya gelince beklediğim adet günüme bir kaç gün kala kasıklarım çok tuhaflaşmıştı zaten kasılıyordu geriliyordu batıyordu ve pıt pıt diye atıyordu...Ben de oldu dilerim siz de hamişsinizdir!

valla bir alınganlıkta ben yapayım bari.halinizi hatırınızı sordum ama hiç kimseler oralı olmadı.hadi öyle olsun bakimmafoldumben

canim benim3 ekim adet tarihim,3,4 gün önce gögüs uclarim acimaya basladi,gögüslerim sisti,hep uykum var,hele bugün balyoz yemis gibi kaltim yataktan,karnim acikiyo,bendekilerde böyle,fazla kaptirmayayim kendimi diyorum,adetin haberciside olabilir bakalim hayirlisi tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…