- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.341
cnm selam eylül topiğinden bilioyrum senii hoşşgeldinnnn:1hug:valla bir alınganlıkta ben yapayım bari.halinizi hatırınızı sordum ama hiç kimseler oralı olmadı.hadi öyle olsun bakimmafoldumben
valla bir alınganlıkta ben yapayım bari.halinizi hatırınızı sordum ama hiç kimseler oralı olmadı.hadi öyle olsun bakimmafoldumben
canımm selammm naptın senn testler nee olduuuuboshayallersmilesenin kist topiğinee yazdım buğün :dance:inşallah doktor sorun olmaz demiştiaklinialirimsmile
lisstede nerde göremedimm benide eylül topiginden burya yazınn arkadaşalrr
Kızlar dilerim eki ayı hamişlerinden olursunuz..
Hani şu kasıkta pıt pıt atmaya gelince beklediğim adet günüme bir kaç gün kala kasıklarım çok tuhaflaşmıştı zaten kasılıyordu geriliyordu batıyordu ve pıt pıt diye atıyordu...Ben de oldu dilerim siz de hamişsinizdir!
Kızlar dilerim eki ayı hamişlerinden olursunuz..
Hani şu kasıkta pıt pıt atmaya gelince beklediğim adet günüme bir kaç gün kala kasıklarım çok tuhaflaşmıştı zaten kasılıyordu geriliyordu batıyordu ve pıt pıt diye atıyordu...Ben de oldu dilerim siz de hamişsinizdir!
canim benim3 ekim adet tarihim,3,4 gün önce gögüs uclarim acimaya basladi,gögüslerim sisti,hep uykum var,hele bugün balyoz yemis gibi kaltim yataktan,karnim acikiyo,bendekilerde böyle,fazla kaptirmayayim kendimi diyorum,adetin haberciside olabilir bakalim hayirlisi tatlim
insallah canim,bizim icin dua et
cnm selam eylül topiğinden bilioyrum senii hoşşgeldinnnn:1hug:
poti senin günün daha erkenmiş bizi sonuçtan haberdar edersin demi?
görmemisiz tatlim ,a.s.a.s.
hoşbuldum potii listede ismimi varmıı yazarsan sevinirimmmhos geldiniz arkadaslar,liste ilk sayfada canim
aminn cnm...eylül topiğindeki kızalrr çoguu zaten ben oran devam ettim bi süre şimdi linkii gördümm innşaşlhh senin ekim sayı adetin nezamnbilmiyorumkismilesağol canım ben bayadır bu topikteyim zaten.yani eylülden buraya transfer olalı epey oldu.bende seni biliyorum canım.Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
tatlım benim şaka yaptım ya.okuya okuya canım çıktı sayfaları.bişeyler yazayım bende dedim.cevapta gelmeyince birazcık üzüldüm sadece o kadar.kaydirigubbakcemile5
Tabiki canım her zaman...
Tek tek çekicem sizi inşallahkaydirigubbakcemile
hoşbuldum potii listede ismimi varmıı yazarsan sevinirimmm
aminn cnm...eylül topiğindeki kızalrr çoguu zaten ben oran devam ettim bi süre şimdi linkii gördümm innşaşlhh senin ekim sayı adetin nezamnbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?