Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

aminnn...13 deilll cnmm 7 ekim:)ay aalalhmı sööyletiii yaaa 13 ekimm dogumğünüm benimmmmmŞeniz

aminn cnm...eylül topiğindeki kızalrr çoguu zaten ben oran devam ettim bi süre şimdi linkii gördümm innşaşlhh senin ekim sayı adetin nezamnbilmiyorumkismile[/QUOTE]

19 ekim canım.Hesaplamalara göre ben tam yumurtlama dönemindeyim.Ama işin kötü yanı acayp grip olduk eşimde bende.:hulya Çalışmak yerine bilgisayar başındayım valla.Herşeyin hayırlısı .Senin ne zaman peki ekim adetin.

Canım ya sen nasılsın .Nasıl geçiyor hamileliğin.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.:Saruboceq:

Amin canım benim Allah razı olsun,çok sağol.Rabbim tez zamanda sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah!
İyiyim ben çok şükür herhangi bir sıkıntım yok henüz bulantımda yok.Keseyi gördüm o yüzden mutluyum çok şükür.Sırada kalp atışını duymak kaldı Allah'ım onuda duymayı nasip eder inşallah.

geçmiş olsun havalr bozdu biraz mevsimsell ....

kötüü olmuşş ama yapczk bişe yok artık boş kalan zamanalrı doldurusun iyleşince:)benim ekim adeti 7sinde olcak ama bimliyom....

sen ankaradasın galibaadelikafadulden

Canım benim senin adına çok sevindim.İnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

evet canım bu gidişle öyle olacak gibi görünüyoevet canım ankara

kızlar bugün baya yoruldum çokta uykum geldi yatayım ben en iyisi.
hayırlı geceleriniz olsun hepinizin inşallah;Allah'ım gönlünüze göre versin...

masallah topigimizeeeee
biz iyiz o zaman calismaya devam dimi giiiiiii
güzin ablacım haydariyem listemizde güzel olmuş.yeşil renk mübarek renk benim fikrim.Çok güzel olmuş inan.Ellerine sağlık canım benim.vereliniortak
bisey degil canim
şöle tam on gün geçsin ozaman yaparım ama bende kist var belki ondanda olmaya bilirim

göğüslerim şiş sivilcelerim cıktı ama bir türlü olmadım beyaz akıntım var devamlı fazla hemde
insallah hamissin yaaa
selam kızlarrr
hamilemiz varmış tebrik ederim nşallah listenin geriside böyle devam eder
elixsir tebrikler valla sabrından dolayı
slm tatlim satin ne zaman yazarsan eklerim
hamile arkadaşımı tebrik ediyorum.ya benim bi sorum olacaktı benim göğüs uçlarımda böyle bi parlaklık var vazelin sürmüşsün gibi bu ne demek oluyor acaba ?
valla gerilmis olabilir sis yani insallah hamiisinn
ayyy liste süper olmuş ellerine sağlık canım
ben sonradan pat diye buraya geldiğimden anca isimlerinizi azberlemeye çalışıyom :)))
banada arada yer açınnn
hosgeldin canikom
valla herkeste var insallah hamis belirtisidir

eylül topiginden daha yogun buraa abowwwwwwwohaoldumsmile

ekimmm 7 adetim son 6ğünneyvahedigeldismile
senude ekleyekmuuuuu
valla bir alınganlıkta ben yapayım bari.halinizi hatırınızı sordum ama hiç kimseler oralı olmadı.hadi öyle olsun bakimmafoldumben
yok gulum alinma valla elimden geldigi kadar cevap veririem
benim ekim için adetvgünü ayın 7si..eger olmusa ekim 13 dende dogum ğünüm..bu bana çok büyük hediye olcakk..inşaşalh olur alalhımm.:Saruboceq:
ay insallahhhhhh

nerelerdesin gurbet güzelim sen yahu.kayboldun gittin.senden rica etsem banada bir ticker yaparmısın datlum.sat:21 eylül.28 günde bir oluyorum.şöyle afillisinden olsun.cicikli bicikli :dance:

arkadaşalrr iyygecelrrrrr rabimm herkezin gönlüne egöre versin....gurbett burdayım artıkbakalım 7sinde neolurrr:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…