- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.681
KIZLAR şöyle şeylere inanmayın eskiden ananelerimiz yokluktan yaparmış karbonata çamaşır suyu dökersen tabiyki köpürür yaa boşuna emek veriyorsunuzz .... sağlık ocaklarında ücretsiz i,drar testi yapılıyor bir adet test 3 tl boşuna uğraşmayınnn opuyorumnanaktan
şeyma bişi sorcam sağlık ocağı testi ne zmaan yapıo mesela benim adetime 6-8 gün var
inşallah canım inşallah.Allahım o güzel günleri hepimize göstersin inşallah..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Selina 23
canım annene sor bakalım sana hamıleyken adet gormusmu..
Mesela benım annem bana hamıle oldugunu anlamamış adeti tam zamanında gelmiş..
kızlar ıkı gun evel plastık bardaga ıdrar yaprım ben ovulasyona bakıcam dıye ıdrar oyle köpürdü ki kola gibi.. sizce nedendır..
ben de sizi çooook ama çooook seviyorum..siz benim arkadaşlarımsınız..
yalnızım ama bu pc'nin başında yazıştığım halde sanki sizinle yüzyüze dertleşiyorum..
hiç bırakmayacaz birbirimizzi.
daha çok şeyler paylaşacaz.
miniklerimizin büyümesini bilee..inşşşşşşşşşş:1hug:
inş. pearlheart ay ne zor nick bucanım benim ben her zaman desteğe hazırım .bunu bilesinolumunekankayizsmile
Canım ya seni ümitlendirmek istemem ama sanki bana sen bu ay hamiş olacakmışsın gibi geliyo. nedense sana odaklandım ben bu ay.Geçen ayda ademerveyi hissetmiştim kendi içimde. fisfisfis İnşallahhh yanılmam.:Saruboceq:
bayanseymacım canım ,
kan degerlerı cok onemlı kansızlık (demır eksıklıgı) çok buyuk ve onemlı bır etken..
demır eksıklıgı için ilaç kullanmak şart.
bende demır eksıklıgı var canım ve yaklasık 3 aydır kullanıyorum.. ferro sanol duodenal sabah aksam. bıde folbıol (folık asit) gunde bi defa.
Her şerde bi hayır var gulum.
Gelecek ay ıcın daha bılınclı olacaksın ilacına basla derım ben.
evet cnm başladım sence demir eksikliği olsa kan sayımında çıkarmıydı cnm ???? çünki doktorum sadece kansızlık için günde bir adet folbiol verdi 4 gündür kullanıyorum bende
inş. pearlheart ay ne zor nick bubiribirimize destek olmadığımız sürece zor bi dönem olur sanırım eğer bu siteye gelmeseydim sizde burda olmasaydınız halaa ağlıyordum eminim eşim gelene kadar gözlerim geçmesi lazım kendini oda suçlu görmesin bunu istemiyorum belki sorunu kendinde zannedip üzülmesin istiyorum çünki ben onu okadar seviyorumkii o benim bebeğimde aynı zamanda :))) koca bebeğim daha tırnaklarını bile kesemiyor biliyormusunuz kaydirigubbakcemile3
inş. pearlheart ay ne zor nick bubiribirimize destek olmadığımız sürece zor bi dönem olur sanırım eğer bu siteye gelmeseydim sizde burda olmasaydınız halaa ağlıyordum eminim eşim gelene kadar gözlerim geçmesi lazım kendini oda suçlu görmesin bunu istemiyorum belki sorunu kendinde zannedip üzülmesin istiyorum çünki ben onu okadar seviyorumkii o benim bebeğimde aynı zamanda :))) koca bebeğim daha tırnaklarını bile kesemiyor biliyormusunuz kaydirigubbakcemile3
tatlım yaptırırken günüm geçti de yoksa yapmayabilirler çünki adetten 5-6 gün önce idrar testi çıkmıyo diye yapmıyorlarşeyma bişi sorcam sağlık ocağı testi ne zmaan yapıo mesela benim adetime 6-8 gün var
canım bildiğim kadarıyla demir eksikliğinden kaynaklanır kansızlık.ayrıca sana demir eksik demeye gerek duymamıştır.bol bol pekmez ve bide çekirdekli siyah üzüm kurusunu ye her gün bi avuç oda çok faydalı
tmmm cnm pekmez dut yiyordum şimdide harnup yani keçiboynuzu aldık üzümde yiyim evet sağolun canlarım İYİKİ VARSINIZZZZZZZZ KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR KOCAMAN MUCUKSSSopuyorumnanaktan
kızlar bişey sorucam;şu an yumurtlama dönemindeyim ve çalışmalara başladık ama hemen o işten sonra kasıklarımda bi ağrı oldu sizdede öyle oluyor mu?normal zamanlarda böyle bir şikayetim yoktu????????
kızlar bnm sorumla ilgili bi bilgisi olan yok mu?
inş. cnm aynen kocaman bir bebekler :))ay kıyamam..benim kocişim de benim koca bebeğim..hep derim ben bebeğimiz olursa benim aynı anda 2 bebek büyütmem lazım..ona kıyamam ben..inş onlar sağlılı olsun inş bebeklerimiz de gelirrr
bildiğim kadarıyla folbiol sadece folık asittir ve tek basına kullanımda demır eksıklıgıne yol acar.
kız yoksa tırnaklarını senmi kesiyosun:sinifsinif:Ayyy benimki duymasın bana hep espri yapar hadi kesiver diye ama ben hiç oralı olmam .lmaz:
arada evet amaa nadir :))) kesmiyo pislik ya naz yapıyooo kocaman bir bebek onlar yaaa biz kimee naz yapıcaz bilmem sende benimkini kes diyorum keserki oda ver diyoo:))) amaa mafeder tırnaklarımı diye kestirmem :))) yamık yımık sonra irenç durur :))klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?