Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

bayanseymacım canım ,
kan degerlerı cok onemlı kansızlık (demır eksıklıgı) çok buyuk ve onemlı bır etken..
demır eksıklıgı için ilaç kullanmak şart.
bende demır eksıklıgı var canım ve yaklasık 3 aydır kullanıyorum.. ferro sanol duodenal sabah aksam. bıde folbıol (folık asit) gunde bi defa.
Her şerde bi hayır var gulum.
Gelecek ay ıcın daha bılınclı olacaksın ilacına basla derım ben.

Selina 23
canım annene sor bakalım sana hamıleyken adet gormusmu..
Mesela benım annem bana hamıle oldugunu anlamamış adeti tam zamanında gelmiş..

iyi akşamlar kızlar,canım anneme hiç sormadım,zaten bebek düşündüğümüzü yada denediğimizi bilmiyor soramamda sanırım,ben zaten her ay umutlanıyorum bide onlar bilese her ay acaba regl oldumu yada güzel haber vercekmi diye stres olmasınlar diye bahsetmedim.ama reglim her zamanki gibi pazartesi normal muayene için dr a gidicem.

kızlar ıkı gun evel plastık bardaga ıdrar yaprım ben ovulasyona bakıcam dıye ıdrar oyle köpürdü ki kola gibi.. sizce nedendır..

Canım ya seni ümitlendirmek istemem ama sanki bana sen bu ay hamiş olacakmışsın gibi geliyo. nedense sana odaklandım ben bu ay.Geçen ayda ademerveyi hissetmiştim kendi içimde. fisfisfis İnşallahhh yanılmam.:Saruboceq:

canım benim ben her zaman desteğe hazırım .bunu bilesinolumunekankayizsmile
inş. pearlheart ay ne zor nick bu biribirimize destek olmadığımız sürece zor bi dönem olur sanırım eğer bu siteye gelmeseydim sizde burda olmasaydınız halaa ağlıyordum eminim eşim gelene kadar gözlerim geçmesi lazım kendini oda suçlu görmesin bunu istemiyorum belki sorunu kendinde zannedip üzülmesin istiyorum çünki ben onu okadar seviyorumkii o benim bebeğimde aynı zamanda :))) koca bebeğim daha tırnaklarını bile kesemiyor biliyormusunuz kaydirigubbakcemile3

kızlar bişey sorucam;şu an yumurtlama dönemindeyim ve çalışmalara başladık ama hemen o işten sonra kasıklarımda bi ağrı oldu sizdede öyle oluyor mu?normal zamanlarda böyle bir şikayetim yoktu????????

canım kalbın cok temız demekkkı ademerveyı de hıssetmıssın canım..
ben kalp temızlıgıne cokk inanırım..
Rabbim yüzümüzü güldürsün.

Son düzenleme:

evet cnm başladım sence demir eksikliği olsa kan sayımında çıkarmıydı cnm ???? çünki doktorum sadece kansızlık için günde bir adet folbiol verdi 4 gündür kullanıyorum bende

canım bildiğim kadarıyla demir eksikliğinden kaynaklanır kansızlık.ayrıca sana demir eksik demeye gerek duymamıştır.bol bol pekmez ve bide çekirdekli siyah üzüm kurusunu ye her gün bi avuç oda çok faydalı

Son düzenleme:
bayanseymacıgım
demir eksıklıgı için demir demir bağlama ve ferritin baktırman (bu testlerde demir depolarının nekadar dolu oldugunu görür doktorun) gerekir..
kan sayımında da kansızlık çıkar canım .

ay kıyamam..benim kocişim de benim koca bebeğim..hep derim ben bebeğimiz olursa benim aynı anda 2 bebek büyütmem lazım..ona kıyamam ben..inş onlar sağlılı olsun inş bebeklerimiz de gelirrr

kız yoksa tırnaklarını senmi kesiyosun:sinifsinif:Ayyy benimki duymasın bana hep espri yapar hadi kesiver diye ama ben hiç oralı olmam .lmaz:

kızlar bnm sorumla ilgili bi bilgisi olan yok mu?

canım yumurtlama döneminde olduğun için ağrı olabilir hatta kimi insanlar ovulasyon testi yerine yumurtlamasını vücudunda takip ediyor kasık ağrısı akıntı ateş vb şeylerle sanırım sen de o an yumurtan çatladı o yüzden ağrı duydun.bu kadarcık biliyorum yinede kesin diyemem duyumlarım bunlar

ay kıyamam..benim kocişim de benim koca bebeğim..hep derim ben bebeğimiz olursa benim aynı anda 2 bebek büyütmem lazım..ona kıyamam ben..inş onlar sağlılı olsun inş bebeklerimiz de gelirrr
inş. cnm aynen kocaman bir bebekler :))
bildiğim kadarıyla folbiol sadece folık asittir ve tek basına kullanımda demır eksıklıgıne yol acar.

yaaa ...şimdi kafama takıldı benim bi gitsekmi eşimlee şu kan sayımı kağıdıyla beraber kafam karıştı kızlar bi gün gizlicek eşimle kaçmak lazım evet gidelim iyisi

kız yoksa tırnaklarını senmi kesiyosun:sinifsinif:Ayyy benimki duymasın bana hep espri yapar hadi kesiver diye ama ben hiç oralı olmam .lmaz:

arada evet amaa nadir :))) kesmiyo pislik ya naz yapıyooo kocaman bir bebek onlar yaaa biz kimee naz yapıcaz bilmem sende benimkini kes diyorum keserki oda ver diyoo:))) amaa mafeder tırnaklarımı diye kestirmem :))) yamık yımık sonra irenç durur :)) klava:

zatem düzgün yapmazki her zaman istemesin diye kötü yapar onlarınkide ayrı bi taktik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…