Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

bak işte sen de ilaçlarını düzenli al..inş hemen yükselirrr..gelecek ay da miniğin gelirrr:Saruboceq:

kendine gelmene sevindim kuzum...
sakin olmaya çalış.moral çok önemlii.inş gelecek ay teyze olurum:1hug:

kızlar..böyle başlıkları görünce içimden hemen duaya baslıyorum.ben hep duacısıyım yavrusuna kavuşmayı dileyen tüm arkadaslarımın.
Rabbim isterse oluyor..yer gök dua üzerine kurulu..sabırla dileyin Rabbimden..
ben öyle yaptım:) isteyen herkese nasip olsun kucaklar dolsun inşallaahhopuyorumnanaktan

kızlar bende bu sitede okudum kocakarı yöntemleriyle gebelik testlerini çamaşır suyu ve karbonat testlerini ama etrafımda hamile birisi olmadığı için testlerin ne ölçüde doğru olduğunu anlayamadım

kendine gelmene sevindim kuzum...
sakin olmaya çalış.moral çok önemlii.inş gelecek ay teyze olurum:1hug:

inş. cnm bebeğin hayırla gelmemesindense ....hayırlı bir adet olmak en iyisi sanırım sağol amin .... inş. bende teyze olurummm opuyorumnanaktan

aminnnnnnn cnm :Saruboceq:

çok doğru söylüyorsun canım..
dua müminin silahıdır..
meleğinle sağlık dolu bir hayat dilerim sanaaa

kızlar bende bu sitede okudum kocakarı yöntemleriyle gebelik testlerini çamaşır suyu ve karbonat testlerini ama etrafımda hamile birisi olmadığı için testlerin ne ölçüde doğru olduğunu anlayamadım
çamaşır suyu ve karbonat testleri nasıl bir şey canım?ilk defa duyuyorumm
bu ayda olmayacak biliyorum

neden canım böyle düşünüyorsunn?ümidini kaybetmee..allaha dayan.inş olurr

bu ayda olmayacak biliyorum

çok ümitsizce bir kelime belki olacak ???? neden böyle diyorsun ki kim bilebilirki ne zaman olucak allahtan başka bak olucak dediğim ayda olmadı gün aşırı hergün çalışma pekmezler kahveler demekki allah ol demedi bundan sonra hiç umursamazcasına 15 dkdan fazlaca beklememezcesine çalışıcam cnmız ne zaman isterse bu ay eşim uykusuz kaldı gerek çalışma yaptık yoruldu ama ekim ayında inş. keyfimize göre çalışıcağız inş. rabbime emanet

ALLAH bize de verir inşşşş..
biz de onn kuluyuz..istiyoruz işteee istiyoruz rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bayanseyma canım benım uzulme belkı gebesındır
doktora gırmısmıydın bebegım ne olur aglama ya
bak burda hep bareaberız paylas bosalt ıcını bır nebze hafıflersın belki.

kafaya takmamak rahat olmak en güzeli bebemmm..
inş olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım bence kendini üzme.Allah herşeyin hayırlısını versin.Bak senelerdir bekleyen insanlar tanıyorum.Kendimden örnek vereyim istersen.şu an 32 yaşındayım.okuldu,işti derken 29 yaşımda evlendim.Birbirimize alışalım dedik eşimle ve ilk yıl korunduk.Tam karar verdikki sonra babam hastalandı ve 6 ay içinde babamı illet hastalıktan kaybettim.Canım gibi severdim babamı.sonra psikolojim bozuldu biraz tabi çok zor geldi yokluğu bana , çocuk aklıma bile gelmedi.Artık anne olmaya karar verdim derken bu seferde bende sorunlar peş peşe geldi ve büyük bir miyom ameliyatı geçirdim.Tam 7 ay oldu.yaşım ilerliyor ve ne olacağı hiç belli değil.ama ben yaradandan hiçmi hiç ümidimi kesmiyorum.Her şerde bir hayrın varlığına her zaman inanırım.Onun için kendini hiç üzme canım.Herşeyin hayırlısıa.s

Arkadaşlar ben çıkıyorum eşim geldi yemek yiyeceğiz. Moralimizi yüksek tutalım ki bebişlerimizde bize tutunsun. allahım hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize a.s.

ALLAH bize de verir inşşşş..
biz de onn kuluyuz..istiyoruz işteee istiyoruz rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

müslüman insan sabredendir olmadı diye haşa bağırıp çağıran değildir yarım saat ağlayıp sonra allaha sığınandır ümit kalmadımı çok kötü dikkat ediyorumda her ayım ümit doldu bebek gelicek ha geldi olucak olucak diye hayır olsun kızlar hayır olmadıktan sonra bebeğinde tadı olmaz ne evlatlar var annesini babasını kesiyor rabbim birşey biliyorki bekletiyor unutmayın kızlar BELKİ BU BİZİM SINAVIMIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…