- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.641
gittim ama şimdi birşey okudumkansızlık hamile kalamamayı tetiklermiş 4 gün önce kan sayımında kansız olduğum için doktor ilaç verdi şimdi öğrendim bunu netten bakın sizde kan sayımı yaptırın kızlar bakın yazı şöyle::::Toplumumuzda en sık rastlanan hamileliği komplike edebilecek hastalıklar arasında anemi (kansızlık), diyabet (şeker hastalığı), guatr, kalp romatizması ve doğuştan kalp kapak sorunları gelmektedir. Ayrıca enfeksiyon hastalıklarının bazıları da oluşacak hamilelik için çok ciddi riskler oluşturur. Bunların başlıcaları kızamıkçık, suçiçeği, kabakulak enfeksiyonlarıdır. Bu enfeksiyonlar erken hamilelik döneminde geçirildiğinde bebeğin sakat kalmasına ya da hamileliğin düşükle sonlanmasına neden olabilecek enfeksiyonlardır.
sağol cnm ama sen bilirsin insanın psikolojisi değişiyor yanlızlıktan olmadık şeylere ağlıyosun vs... allahtan bende ümidimi kesmek istemiyorum belki daha iyi koşullarda olucak bebeğim ne diyimmm yukarıda paylaştığım yazıdan sonra kendime geldim boshayallersmile
senağlamaiçim çok acıyo kızlar ağlamak fayda etmesede bu ay çok umutluydum senağlama okadar dikkat ettik ama senağlama yok yine kocaman yok neden olmuyor allahımdan tek şey istedim oda doktora gitmemek çok moralim bozuk annemi bile arayamıyorum ağlamaktan ne diyicem ona yine olmadı neden yaaaa
bayanseyma moralini bozma,ağlama canım,herşeyi biraz da aslında oluruna bırakmak ve rahat olmak gerek,çok zor olduğunu biliyorum,ama doktor bana ne dedi biliyomusunuz ''bayanlar kendilerini kasıyolar ne zaman artık bezip tamam artık ne zaman olursa olsun diyip kendilerini bıraktıkları anda hamile kalırlar''.o yüzden bu ay regli olanlar ve olucak olanlar ben de dahil,kendimizi kasmayalım takibimizi yapalım dikkat edelim ama rahat davranalım inanın bence bunun çok etkisi var
evet stres yaparsan bebek olmaz dedi banada doktorum boshayallersmile
kendine gelmene sevindim kuzum...
sakin olmaya çalış.moral çok önemlii.inş gelecek ay teyze olurum:1hug:
kızlar..böyle başlıkları görünce içimden hemen duaya baslıyorum.ben hep duacısıyım yavrusuna kavuşmayı dileyen tüm arkadaslarımın.
Rabbim isterse oluyor..yer gök dua üzerine kurulu..sabırla dileyin Rabbimden..
ben öyle yaptım:) isteyen herkese nasip olsun kucaklar dolsun inşallaahhopuyorumnanaktan
kızlar..böyle başlıkları görünce içimden hemen duaya baslıyorum.ben hep duacısıyım yavrusuna kavuşmayı dileyen tüm arkadaslarımın.
ben öyle yaptım:) isteyen herkese nasip olsun kucaklar dolsun inşallaahhopuyorumnanaktan
ben öyle yaptım:) isteyen herkese nasip olsun kucaklar dolsun inşallaahhopuyorumnanaktan[/QUO aminnnnnnnnnnninş. cnm rabbim yavrundan ayırmasın çok çokca şükret allah sana vermiş boshayallersmile
inş. cnm bebeğin hayırla gelmemesindense ....hayırlı bir adet olmak en iyisi sanırım sağol amin .... inş. bende teyze olurummm opuyorumnanaktan
çamaşır suyu ve karbonat testleri nasıl bir şey canım?ilk defa duyuyorummkızlar bende bu sitede okudum kocakarı yöntemleriyle gebelik testlerini çamaşır suyu ve karbonat testlerini ama etrafımda hamile birisi olmadığı için testlerin ne ölçüde doğru olduğunu anlayamadım
bu ayda olmayacak biliyorum
bu ayda olmayacak biliyorum
çok ümitsizce bir kelime belki olacak ???? neden böyle diyorsun ki kim bilebilirki ne zaman olucak allahtan başka bak olucak dediğim ayda olmadı gün aşırı hergün çalışma pekmezler kahveler demekki allah ol demedi bundan sonra hiç umursamazcasına 15 dkdan fazlaca beklememezcesine çalışıcam cnmız ne zaman isterse bu ay eşim uykusuz kaldı gerek çalışma yaptık yoruldu ama ekim ayında inş. keyfimize göre çalışıcağız inş. rabbime emanet
yok kızlar bilmiyorum ama bu ay çok dikkat ettim ben gerçekten çok umutluydum sağolun desteğiniz için ama okadar yanlızım ki koca ist. bir arkadaşım bile yok sonunda çıldırıcam galibaa çocuğumda yokk hayırlı değil belki biliyorum ama çok kötü bir ruh hali bu ezan okunuyor allahtan tek duam herkesin gönlüne göre versin birşey biliyor demekki ama işte bu ayda gitti :gitme: malesef kafaya takmama meselesini yapamıyoruz korkuyorum kızlar ya olmassa mafoldumben
çamaşır suyu ve karbonat testleri nasıl bir şey canım?ilk defa duyuyorumm
pet bardağa idrarını yaptıktan sonra biraz çamaşır suyu dökücekmissin köpürürse hamilesin bide aynı şekilde pet bardağa idrarını yapıosun 4-5 saat bekletiosun eğer tortular üste çıkarsa hamilesin ve bi yöntem daha idararını pet barğaına yaptıktan sonra üstüne karbonat dökücekmişsin köpürürse hamile anlamına geliomuş ya çok araştırdım eczaneden test almaya utanıyorum bunları deniyorum ama bişi olmadıa.s
ALLAH bize de verir inşşşş..
biz de onn kuluyuz..istiyoruz işteee istiyoruz rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?