- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.701
arada evet amaa nadir :))) kesmiyo pislik ya naz yapıyooo kocaman bir bebek onlar yaaa biz kimee naz yapıcaz bilmem sende benimkini kes diyorum keserki oda ver diyoo:))) amaa mafeder tırnaklarımı diye kestirmem :))) yamık yımık sonra irenç durur :))klava:
hım başka birşey yaptırmak gerekli ozaman ah bu salak diyicem yine kadın doğumcular baştan araştırtmazlarkii salak işte adı doktor bunların offbayanseymacıgım
demir eksıklıgı için demir demir bağlama ve ferritin baktırman (bu testlerde demir depolarının nekadar dolu oldugunu görür doktorun) gerekir..
kan sayımında da kansızlık çıkar canım .
zatem düzgün yapmazki her zaman istemesin diye kötü yapar onlarınkide ayrı bi taktik
bildiğim kadarıyla folbiol sadece folık asittir ve tek basına kullanımda demır eksıklıgıne yol acar.
kızlar sağolun destekleriiniz için çıkmam lazım eşim gelir sofra hazırlıyım sizi seviyorum :)
kızlar sağolun destekleriiniz için çıkmam lazım eşim gelir sofra hazırlıyım sizi seviyorum :)
iyi akşamlar arkadaşlarrbayanssulusmile
tamam canım görüşürüz.:1hug:
iyi akşamlar arkadaşlarrbayanssulusmile
canım çamaşır suyuyla test'teki yorumları okuyorum.sen de bi bak istersen.
Dosthaneciğim herkes dahılıyeye gıdıp kan sayımına baktırmalı bence..
Gebelık dusunuyorum rutın kontrol yaptırmak ıstıyorum demeli..
Kadın dogumcuların gercekten çoğu berbat allah ıyı doktorlarla karsılastırsın.. çoğu para doktoru olmus ınsan doktoru degıl.
Dosthaneciğim herkes dahılıyeye gıdıp kan sayımına baktırmalı bence..
Gebelık dusunuyorum rutın kontrol yaptırmak ıstıyorum demeli..
Kadın dogumcuların gercekten çoğu berbat allah ıyı doktorlarla karsılastırsın.. çoğu para doktoru olmus ınsan doktoru degıl.
güle güle canım kendine cici bakkızlar ben şimdilik çıkıyorum.Görüşürüz canlarım.opuyorumnanaktan
kızlar ben şimdilik çıkıyorum.Görüşürüz canlarım.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?