Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

hım başka birşey yaptırmak gerekli ozaman ah bu salak diyicem yine kadın doğumcular baştan araştırtmazlarkii salak işte adı doktor bunların off

zatem düzgün yapmazki her zaman istemesin diye kötü yapar onlarınkide ayrı bi taktik

valla doğru dedin cnm :):):):):)): haklısın aynen öyle yaparlar kökünden keserler bide o varr

off sancım var kızlar her ay böyle bi ağrıya da tahammülüm kalmadı.evlendim yine geçmedi adet sancısından nefret ediyorumm :1no2:

kızlar sağolun destekleriiniz için çıkmam lazım eşim gelir sofra hazırlıyım sizi seviyorum :)

Dosthaneciğim herkes dahılıyeye gıdıp kan sayımına baktırmalı bence..

Gebelık dusunuyorum rutın kontrol yaptırmak ıstıyorum demeli..
Kadın dogumcuların gercekten çoğu berbat allah ıyı doktorlarla karsılastırsın.. çoğu para doktoru olmus ınsan doktoru degıl.

kan tesi ennnnnnn doğrusuuu

çok haklısın canım.Bende hiç baktırmadım.Aslında baktırmakta fayda var kesinlikle.

slm kızlar bişi sorcam yaw benim yumurtlama dönemi hesaplamalarında 30 yada ayın 1 yumurtlama gösteriyor ben 27 sinde ilişkide bulundum ayın 29 30 1 i benden akıntı geldi kıvamlı uzayan ama bugün okadar fazla bi akıntım olduki yine daha yoğun kıvamlı ama oda uzuyor gibi o dediğim günler ateşimde vr gibiydi ama bugün öle ateş yok hafif bel boşluğumda ağrı var nedir bu açıklarmısınız ozaman geç yumurtladım dolayısıylada hamiş olamadım sanırımm (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…