Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

öncelikle allah cennette kavuştursun kuzum.
ne güzel yazmışsın..
allahım hayırlı zamanı beklıyordur.
inş en kısa zamanda yüzün gülerrrrrr

aynen öyle canım..
bn hep söylüyorum bu bizim sınavımızz..
inş rabbim alnımızın akıyla bu sınavdan geçmemizi nasip ederrrr:Saruboceq:

bayanseyma canım benım uzulme belkı gebesındır
doktora gırmısmıydın bebegım ne olur aglama ya
bak burda hep bareaberız paylas bosalt ıcını bır nebze hafıflersın belki.
Sağol cnm bnmm gittimm cnm bende birşey yok hatta doktor rahmin mükemmel dedi gülüceğim bile gelmişti ama bilememki belki bilmediğimiz birşey olabilir ya bende ya eşimde eğer 1-2 ay daha olmassa bir doktora görünmek şart eşimle beraber ...bu arada kansızlık var bende belki ondanda olmuyo olabilir sizde dikkat edin kanınızı ölçtürün mutlaka

çok doğru cnm çok büyük sorunlar yaşamışsın allah rahmet eylesin çok zor evet şükretmek güzel ümit olmadan birşey olmuyor cnm demekki herşeyde var bi hayır bunun varlığına çok inanırım çünkii hep hayırlısı ise olmasın ı isterimmm .........sende sıkma canını rabbim güldürür ,inş. tez zamanda yüzünü

Hamilelik öncesi dikkat edilmesi gerekenler

Hamile kalmayı planlayan bir bayanın genel sağlık durumu son derece önemlidir. Hamile adayları için mümkün olduğunca ideal yaşam koşulları istenir.

Düzenli alışma ve dinlenme saatleri, uyku saatlerinin yeterli ve uygun koşullarda olması, sigara ve alkol tüketiminin olmaması ve yoğun sigara dumanı olan yerlerde zaman geçirilmemesi önemlidir.

Sigara bilindiği gibi hemen tüm olumsuz etkilerini damar sistemi üzerinden göstermektedir. Bebeği anne ile ilişkilendiren, onun beslenmesini, oksijenlenmesini sağlayan ve atıklarını boşaltan sistem olan plasentanın tamamen bir damar sistemi olduğu düşünüldüğünde sigaranın hamilelik üzerindeki zararları açıkça görülmektedir. Doğurganlık çağında bir bayanın hiç sigara içmemesi ideal olmakla birlikte en azından hamileliğin fark edilmesi ile birlikte hemen sigara kullanımı bırakılmalıdır.

Sigara azaltmak çözüm değildir ve önerilmez. Gebe adayı bir bayanın bilinen hastalıklarının iyi kontrol altında olması çok önemlidir.

Toplumumuzda en sık rastlanan hamileliği komplike edebilecek hastalıklar arasında anemi (kansızlık), diyabet (şeker hastalığı), guatr, kalp romatizması ve doğuştan kalp kapak sorunları gelmektedir. Ayrıca enfeksiyon hastalıklarının bazıları da oluşacak hamilelik için çok ciddi riskler oluşturur. Bunların başlıcaları kızamıkçık, suçiçeği, kabakulak enfeksiyonlarıdır. Bu enfeksiyonlar erken hamilelik döneminde geçirildiğinde bebeğin sakat kalmasına ya da hamileliğin düşükle sonlanmasına neden olabilecek enfeksiyonlardır.

KIZLAR SON PARAGRAFA DİKKAT : YENİ DUYDUĞUM BİRŞEY KANSIZLIK VE KIZAMIKÇIKTAN İNANAMIYORUM YAAA

öncelikle allah cennette kavuştursun kuzum.
ne güzel yazmışsın..
allahım hayırlı zamanı beklıyordur.
inş en kısa zamanda yüzün gülerrrrrr

amin canım.gerçekten babamın yokluğu beni çok üzüyor.59 yaşında kaybettim babamı.gözlerimin önünde eridi gitti.hiç dede olamadı malesef.Bana son zamanlarında hep dua etti Allah sana senin gibi hayırlı bir evlat nasip etsin diye.Sürekli o lafı hafızamda.Herşeyin başı sağlık arkadaşlar.sağlık bir defa kaybedildimi bir daha kazanılmıyor malesef.onun için her zaman şükredelim.Allah eşlerimize ve bize sağlık versinki bebeişlerimizde olur hemde bir değil on tanee..yerimseniben

Allah tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlar.Birbirimize buradan yazdığımız bir kaç kelime bile bizi mutlu ediyor ya.hepinizi seviyorum yol arkadaşlarımkaydirigubbakcemile5..

allahım sabır versin canım..
inş babanın dileği olurr..
canım benim çok doğru söylüyorsun herşeyin başı sağlık..
inş herkesin yüzü gülerrr

cnm yaa tabiyki zor bir şey geçirmişsin herkesin imtihanı farklı rabbim cennette buluştursun sizi inş.... gerçekten çok doğru sağlık çok önemli bunu annemde der siz sağlıklısınız çok şükür biz sağlıklıyızzz allahım sen bizi eşlerimizden eşlerimizi bizden ayırma -----amin-------

Allah tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlar.Birbirimize buradan yazdığımız bir kaç kelime bile bizi mutlu ediyor ya.hepinizi seviyorum yol arkadaşlarımkaydirigubbakcemile5..

aynen destel olan arkadaşlara çok tşkrler :)))) çok seviyorum bende sizii yaa insanı bir güzel söz bile nasıl mutlu etmeye yetiyor kızlar bu ay inş. sizlerin bebekleri olur ama olmassada MEDİKAL---DOSTANE ---PEARLT --- mutlaka bir arada olalım destek olalım birbirimizeee

ceylincim asitli olduklarından olmasın o köpükler...
allah allah çok tuhafıma gitti.denesem mi ki.???
ayriyeten neden utanıyorsun test almaya canım.çok doğal bi şey.
evli bir bayansın nolcak ki...

ben de sizi çooook ama çooook seviyorum..siz benim arkadaşlarımsınız..
yalnızım ama bu pc'nin başında yazıştığım halde sanki sizinle yüzyüze dertleşiyorum..
hiç bırakmayacaz birbirimizzi.
daha çok şeyler paylaşacaz.
miniklerimizin büyümesini bilee..inşşşşşşşşşş:1hug:

canım benim ben her zaman desteğe hazırım .bunu bilesinolumunekankayizsmile

inşallah canım inşallah.Allahım o güzel günleri hepimize göstersin inşallah..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…