- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.661
canım bence kendini üzme.Allah herşeyin hayırlısını versin.Bak senelerdir bekleyen insanlar tanıyorum.Kendimden örnek vereyim istersen.şu an 32 yaşındayım.okuldu,işti derken 29 yaşımda evlendim.Birbirimize alışalım dedik eşimle ve ilk yıl korunduk.Tam karar verdikki sonra babam hastalandı ve 6 ay içinde babamı illet hastalıktan kaybettim.Canım gibi severdim babamı.sonra psikolojim bozuldu biraz tabi çok zor geldi yokluğu bana , çocuk aklıma bile gelmedi.Artık anne olmaya karar verdim derken bu seferde bende sorunlar peş peşe geldi ve büyük bir miyom ameliyatı geçirdim.Tam 7 ay oldu.yaşım ilerliyor ve ne olacağı hiç belli değil.ama ben yaradandan hiçmi hiç ümidimi kesmiyorum.Her şerde bir hayrın varlığına her zaman inanırım.Onun için kendini hiç üzme canım.Herşeyin hayırlısıa.s
müslüman insan sabredendir olmadı diye haşa bağırıp çağıran değildir yarım saat ağlayıp sonra allaha sığınandır ümit kalmadımı çok kötü dikkat ediyorumda her ayım ümit doldu bebek gelicek ha geldi olucak olucak diye hayır olsun kızlar hayır olmadıktan sonra bebeğinde tadı olmaz ne evlatlar var annesini babasını kesiyor rabbim birşey biliyorki bekletiyor unutmayın kızlar BELKİ BU BİZİM SINAVIMIZ
Sağol cnm bnmm gittimm cnm bende birşey yok hatta doktor rahmin mükemmel dedi gülüceğim bile gelmişti ama bilememki belki bilmediğimiz birşey olabilir ya bende ya eşimde eğer 1-2 ay daha olmassa bir doktora görünmek şart eşimle beraber ...bu arada kansızlık var bende belki ondanda olmuyo olabilir sizde dikkat edin kanınızı ölçtürün mutlakabayanseyma canım benım uzulme belkı gebesındır
doktora gırmısmıydın bebegım ne olur aglama ya
bak burda hep bareaberız paylas bosalt ıcını bır nebze hafıflersın belki.
canım bence kendini üzme.Allah herşeyin hayırlısını versin.Bak senelerdir bekleyen insanlar tanıyorum.Kendimden örnek vereyim istersen.şu an 32 yaşındayım.okuldu,işti derken 29 yaşımda evlendim.Birbirimize alışalım dedik eşimle ve ilk yıl korunduk.Tam karar verdikki sonra babam hastalandı ve 6 ay içinde babamı illet hastalıktan kaybettim.Canım gibi severdim babamı.sonra psikolojim bozuldu biraz tabi çok zor geldi yokluğu bana , çocuk aklıma bile gelmedi.Artık anne olmaya karar verdim derken bu seferde bende sorunlar peş peşe geldi ve büyük bir miyom ameliyatı geçirdim.Tam 7 ay oldu.yaşım ilerliyor ve ne olacağı hiç belli değil.ama ben yaradandan hiçmi hiç ümidimi kesmiyorum.Her şerde bir hayrın varlığına her zaman inanırım.Onun için kendini hiç üzme canım.Herşeyin hayırlısıa.s
öncelikle allah cennette kavuştursun kuzum.
ne güzel yazmışsın..
allahım hayırlı zamanı beklıyordur.
inş en kısa zamanda yüzün gülerrrrrr
çamaşır suyu ve karbonat testleri nasıl bir şey canım?ilk defa duyuyorumm
pet bardağa idrarını yaptıktan sonra biraz çamaşır suyu dökücekmissin köpürürse hamilesin bide aynı şekilde pet bardağa idrarını yapıosun 4-5 saat bekletiosun eğer tortular üste çıkarsa hamilesin ve bi yöntem daha idararını pet barğaına yaptıktan sonra üstüne karbonat dökücekmişsin köpürürse hamile anlamına geliomuş ya çok araştırdım eczaneden test almaya utanıyorum bunları deniyorum ama bişi olmadıa.s
ya bu doğrunu ben hemen yaptım çamaşır suyu döktüm, suya katılan ilaçlar köpürür ve ses çıkarır ya öyle oldu. ama asitli olduğu içinmi öyle oldu acaba, çamaşır suyunuda biraz fazla koydum galiba
amin canım.gerçekten babamın yokluğu beni çok üzüyor.59 yaşında kaybettim babamı.gözlerimin önünde eridi gitti.hiç dede olamadı malesef.Bana son zamanlarında hep dua etti Allah sana senin gibi hayırlı bir evlat nasip etsin diye.Sürekli o lafı hafızamda.Herşeyin başı sağlık arkadaşlar.sağlık bir defa kaybedildimi bir daha kazanılmıyor malesef.onun için her zaman şükredelim.Allah eşlerimize ve bize sağlık versinki bebeişlerimizde olur hemde bir değil on tanee..yerimseniben
cnm yaa tabiyki zor bir şey geçirmişsin herkesin imtihanı farklı rabbim cennette buluştursun sizi inş.... gerçekten çok doğru sağlık çok önemli bunu annemde der siz sağlıklısınız çok şükür biz sağlıklıyızzz allahım sen bizi eşlerimizden eşlerimizi bizden ayırma -----amin-------amin canım.gerçekten babamın yokluğu beni çok üzüyor.59 yaşında kaybettim babamı.gözlerimin önünde eridi gitti.hiç dede olamadı malesef.Bana son zamanlarında hep dua etti Allah sana senin gibi hayırlı bir evlat nasip etsin diye.Sürekli o lafı hafızamda.Herşeyin başı sağlık arkadaşlar.sağlık bir defa kaybedildimi bir daha kazanılmıyor malesef.onun için her zaman şükredelim.Allah eşlerimize ve bize sağlık versinki bebeişlerimizde olur hemde bir değil on tanee..yerimseniben
ya bu doğrunu ben hemen yaptım çamaşır suyu döktüm, suya katılan ilaçlar köpürür ve ses çıkarır ya öyle oldu. ama asitli olduğu içinmi öyle oldu acaba, çamaşır suyunuda biraz fazla koydum galiba
1 kaç kapak koyman gerekiomuş karbonatla denedinmi bide onu dene bakalım bide idrarını beklet bakalım nolcak ben beklettim bugün çok az tortu yukardaydı akşam yatmadan önce tekrar denicem sabaha kadar kalsın bakalım
Allah tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlar.Birbirimize buradan yazdığımız bir kaç kelime bile bizi mutlu ediyor ya.hepinizi seviyorum yol arkadaşlarımkaydirigubbakcemile5..
1 kaç kapak koyman gerekiomuş karbonatla denedinmi bide onu dene bakalım bide idrarını beklet bakalım nolcak ben beklettim bugün çok az tortu yukardaydı akşam yatmadan önce tekrar denicem sabaha kadar kalsın bakalım
KIZLAR şöyle şeylere inanmayın eskiden ananelerimiz yokluktan yaparmış karbonata çamaşır suyu dökersen tabiyki köpürür yaa boşuna emek veriyorsunuzz .... sağlık ocaklarında ücretsiz i,drar testi yapılıyor bir adet test 3 tl boşuna uğraşmayınnn opuyorumnanaktan
aynen destel olan arkadaşlara çok tşkrler :)))) çok seviyorum bende sizii yaa insanı bir güzel söz bile nasıl mutlu etmeye yetiyor kızlar bu ay inş. sizlerin bebekleri olur ama olmassada MEDİKAL---DOSTANE ---PEARLT --- mutlaka bir arada olalım destek olalım birbirimizeee
aynen destel olan arkadaşlara çok tşkrler :)))) çok seviyorum bende sizii yaa insanı bir güzel söz bile nasıl mutlu etmeye yetiyor kızlar bu ay inş. sizlerin bebekleri olur ama olmassada MEDİKAL---DOSTANE ---PEARLT --- mutlaka bir arada olalım destek olalım birbirimizeee
kızlar ıkı gun evel plastık bardaga ıdrar yaprım ben ovulasyona bakıcam dıye ıdrar oyle köpürdü ki kola gibi.. sizce nedendır..
ben de sizi çooook ama çooook seviyorum..siz benim arkadaşlarımsınız..
yalnızım ama bu pc'nin başında yazıştığım halde sanki sizinle yüzyüze dertleşiyorum..
hiç bırakmayacaz birbirimizzi.
daha çok şeyler paylaşacaz.
miniklerimizin büyümesini bilee..inşşşşşşşşşş:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?