- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.761
1)bh8076.......................................... ..............1 ekim
2-)abraxas................................... ......... ............1 ekim
3) butka............................................. ..............1 ekim
4)a_emet26......................................... .............2 ekim
5-)recel............................................ ......................2 ekim
6-)esedas........................................... ....................2 ekim
7-)hePollyanna...................................... ................2 ekim
arkadaşlar ne alemdesiniz.sizleri merak ediyoruz.İnşallah güzel haberler verirsiniz bizlere.:Saruboceq:
inş cnm hepimiz güzel haberler verelim ben hala regl olmadım cnm bilmiyorum hiç geçmezdi günüm
keramos sen incir kürünü yapıyomosun canım.ben kuru incir yemeyi tercih ettim.suyunu içmiyorum ama günde 5*6 tane incir yiyorum.etkisi olurmuki acabaCADIARZU
ay insallah hadi bakalim guzelimselam kizlar nasilsiniz bakalim.benim bugün kasiklarimda agri basladi,test yaptim cok hafif ikinci cizgi var amaaaaaa ümitlenmiyorum cünkü gecen ayda aynisi olmustu.bunun nedenini suna bagliyorum vajinal yolla progesteron fitil kullaniyorum,adetin 14 gününden itibaren mecburum kullanmaya yoksa bebis tutunamayip düsüyo bende,bu yüzden heralde test cift cikiyo amannnn ne biliyimmmm istekafamçokkarıştı.günüm yaklastikca sacmaliyorum galiba,kafayimi yedim ne,her nedeni biseye baglar oldum:bbo:
ay demeeee hadi hayirlisi sabret sabrin sonu selamat üzülmek yokkk canlarimmmmkızlar ben kırmızıları gördüm az önce annem regl oldum dedi zaten içim cız etti aynı zamanda oluyoruz çünkü,bende şimdi wc gittim benimkide geldi.doktora muayene olmak istiyorum,acaba ne zaman gitsem ii olur.bi bilginiz varmı?
himm testin bozuk olabilir canimmerhaba arkadaşlar...bilgisi olan varsa bi sorum olcaktı.ben iki aydır ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi vuruluyorum...bu ay yumurtam çatlamıştı...yumurtlama günümü 12 gün geçti adetime daha 3gün vardı ama bugün dayanamayıp test yaptım...2.çizgi ilk önce silik çıktı ama baya belli oluyodu ama 5 dk sonra baktım yok olmuştu...sizce hamile olabilirmiyim yaa böyle bi durumla karşılaşanınız varmı...
sag ol canim bilgiler icinselamlar herkese
öncelikle rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin forumda az dolaşıyodum buraya takıldı gözüm hamişlik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok yakındır 3 çocuk annesiyim nacizane bişi önercem eğer dijital tartılarınız varsa vekilonuz ani değişiklere uğramıyosa günlük tartılmanızı tavsiye ederim.. çünkü hamileliğin ilk ayında dahi herkesede dedğil ama yüksek ihtimalle çoğu anne adayında kilo artışı olmakta.. mesela ben ilk ay 1. 5 kilo kadar alırdım .. sadece bi tavsiye .. çünkü ilk dönemlerden itibaren rahim büyümeye başlıyor .. herkes için geçerli olmasa bile çoğunluk için inş bi umut olur ve .. adet gününü beklemek zordur bilirim.. hepinizin kucakları sağlıklı bebeişlerle dolsun inşallah
oki canim hosgeldingurbetgüzeli beni de ekler misin 13 ekim beklenmeyen adet günü.bir deneme ile olacak mı bakalım.düşük sonrası beklemenin 3. ayındayım.perhiz bu ay bitiyor ama belki olur.kasık ağrım var çünkü.psikolojik de olabilir.
hosgeldin canimmerhaba bende aranıza yeni katıldım bende folikasit kullanmaya başladım ama başladığım ay adetim 4 gün önce oldu normal 2 gün önce olurdu hafta sonunu bekliyorum bakalım inşallah ii haberler alırız
canim ablasinin guluuuuu üzülmek yokkk lütfen sizi böyle görünce bende üzüüyorum Allah verecek guzeim mutlaka zamani varrrr beraber takipedelim seni bu ay ban harfi harfine anlat hersyi bu ay olcak insaallhhhsenağlamaiçim çok acıyo kızlar ağlamak fayda etmesede bu ay çok umutluydum senağlama okadar dikkat ettik ama senağlama yok yine kocaman yok neden olmuyor allahımdan tek şey istedim oda doktora gitmemek çok moralim bozuk annemi bile arayamıyorum ağlamaktan ne diyicem ona yine olmadı neden yaaaa
sakin haaa öyle deme isyan yok guzelim Rabbim bizden iyi biliyor herseyiiiiiiALLAH bize de verir inşşşş..
biz de onn kuluyuz..istiyoruz işteee istiyoruz rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyy anam benimki de ister yaparken cok zorlanirim midem bulanirrr amaninnnnnnnninş. pearlheart ay ne zor nick bubiribirimize destek olmadığımız sürece zor bi dönem olur sanırım eğer bu siteye gelmeseydim sizde burda olmasaydınız halaa ağlıyordum eminim eşim gelene kadar gözlerim geçmesi lazım kendini oda suçlu görmesin bunu istemiyorum belki sorunu kendinde zannedip üzülmesin istiyorum çünki ben onu okadar seviyorumkii o benim bebeğimde aynı zamanda :))) koca bebeğim daha tırnaklarını bile kesemiyor biliyormusunuz kaydirigubbakcemile3
canim yumurtalar catliyordurkızlar bişey sorucam;şu an yumurtlama dönemindeyim ve çalışmalara başladık ama hemen o işten sonra kasıklarımda bi ağrı oldu sizdede öyle oluyor mu?normal zamanlarda böyle bir şikayetim yoktu????????
ohhhhhh kimler gelmiss burada olmayami karar verdiniz ne konustugumuz belli degil ya kalabalik ya neyse topik herkese acik tekrar hosgeldin bizi tanisan onlari yazmazdin eminim biz burada abla kardes gibiyiz sen takil bize hayatini yasa guzelimmmmmmiyi akşamlar arkadaşlarrbayanssulusmile
canim yumurta catlarken isi yukselri tam catlama gectigin de dusmeye baslarrrrrslm kızlar bişi sorcam yaw benim yumurtlama dönemi hesaplamalarında 30 yada ayın 1 yumurtlama gösteriyor ben 27 sinde ilişkide bulundum ayın 29 30 1 i benden akıntı geldi kıvamlı uzayan ama bugün okadar fazla bi akıntım olduki yine daha yoğun kıvamlı ama oda uzuyor gibi o dediğim günler ateşimde vr gibiydi ama bugün öle ateş yok hafif bel boşluğumda ağrı var nedir bu açıklarmısınız ozaman geç yumurtladım dolayısıylada hamiş olamadım sanırımm(((
sen onu kayle alma canim 5 dak icinde ne gozukurse sonuc odurslm kızlar yaa bişey diycem ben bugün test yapmıştım negatif çıkmıştı.testi atmamıştım akşam tekrar baktığımda 2 çizgi vardı ama 2.çizgi T harfinin hizasında değildi C nin hizasında 2 çizgi oluşmuş...bu ne demek yaa böle bişey olabilirmi.testte mi bi bozukluk var acaba
hadi baklim gelmesin kirmizililarrrrrbenim adet tarihim 1 ekimdi olmadım hala bana dua edinnn..
olmada zaten olmaaaa mutlu haberi ver bizeeeherkese slm kızlar benim adet tarihim bugün ama ben hala adet olmadım inş olmammmm göğüslerim acıyo bir de kasıkları ve belim ağrıyo arada
evt ilk defa yaptım. ben tatlı seyleri çok sevmiyorum. 5 tane incir yemektense suyu daha kolayıma geldi. :)
faydası olmas mı hiç... bi sayfa faydası varmış. yazdım ya:))
iyi geceler arkadaşlar benden kötü haber var.adet oldum bu ay da bebişsiz geçiriyorum malesefsenağlama
kasıma kaldı umutlar.....
Canım 1 sayfa yazdığını gördüm tabiki.sadece şunu öğrenmek istemiştim incirin suyunu içmek yerine kuru inciri yediğimde de yumurtlamaya faydası olurmuki diye.Teşekkürler..
1)bh8076.......................................... ..............1 ekim
2-)abraxas................................... ......... ............1 ekim
3) butka............................................. ..............1 ekim
4)a_emet26......................................... .............2 ekim
5-)recel............................................ ......................2 ekim
6-)esedas........................................... ....................2 ekim
7-)hePollyanna...................................... ................2 ekim
arkadaşlar ne alemdesiniz.sizleri merak ediyoruz.İnşallah güzel haberler verirsiniz bizlere.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?