Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

inş cnm hepimiz güzel haberler verelim ben hala regl olmadım cnm bilmiyorum hiç geçmezdi günüm

keramos sen incir kürünü yapıyomosun canım.ben kuru incir yemeyi tercih ettim.suyunu içmiyorum ama günde 5*6 tane incir yiyorum.etkisi olurmuki acabaCADIARZU

evt ilk defa yaptım. ben tatlı seyleri çok sevmiyorum. 5 tane incir yemektense suyu daha kolayıma geldi. :)
faydası olmas mı hiç... bi sayfa faydası varmış. yazdım ya:))

Son düzenleme:
ay insallah hadi bakalim guzelim
ay demeeee hadi hayirlisi sabret sabrin sonu selamat üzülmek yokkk canlarimmmm
himm testin bozuk olabilir canim
sag ol canim bilgiler icin
oki canim hosgeldin
merhaba bende aranıza yeni katıldım bende folikasit kullanmaya başladım ama başladığım ay adetim 4 gün önce oldu normal 2 gün önce olurdu hafta sonunu bekliyorum bakalım inşallah ii haberler alırız
hosgeldin canim
canim ablasinin guluuuuu üzülmek yokkk lütfen sizi böyle görünce bende üzüüyorum Allah verecek guzeim mutlaka zamani varrrr beraber takipedelim seni bu ay ban harfi harfine anlat hersyi bu ay olcak insaallhhh
ALLAH bize de verir inşşşş..
biz de onn kuluyuz..istiyoruz işteee istiyoruz rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sakin haaa öyle deme isyan yok guzelim Rabbim bizden iyi biliyor herseyiiiiii
ayyyyy anam benimki de ister yaparken cok zorlanirim midem bulanirrr amaninnnnnnnn
kızlar bişey sorucam;şu an yumurtlama dönemindeyim ve çalışmalara başladık ama hemen o işten sonra kasıklarımda bi ağrı oldu sizdede öyle oluyor mu?normal zamanlarda böyle bir şikayetim yoktu????????
canim yumurtalar catliyordur
iyi akşamlar arkadaşlarrbayanssulusmile
ohhhhhh kimler gelmiss burada olmayami karar verdiniz ne konustugumuz belli degil ya kalabalik ya neyse topik herkese acik tekrar hosgeldin bizi tanisan onlari yazmazdin eminim biz burada abla kardes gibiyiz sen takil bize hayatini yasa guzelimmmmmm
canim yumurta catlarken isi yukselri tam catlama gectigin de dusmeye baslarrrrr

sen onu kayle alma canim 5 dak icinde ne gozukurse sonuc odur
benim adet tarihim 1 ekimdi olmadım hala bana dua edinnn..
hadi baklim gelmesin kirmizililarrrrr
herkese slm kızlar benim adet tarihim bugün ama ben hala adet olmadım inş olmammmm göğüslerim acıyo bir de kasıkları ve belim ağrıyo arada
olmada zaten olmaaaa mutlu haberi ver bizeee

Son düzenleme:
ayy böle rahmin sol tarafında bi ağırlık var. sanki taş bağlamışım da oraya ağırlık yapıyor gibi. 2 saattir. hadi bakalım
leyyynnn yımırta rahme mi yerleşion sensempatiksalakcinni

strest yapmayın kızlar sonra adet olursunuz :sinifsinif::umursamaz:

GURBET GÜZELİ sağol cnm 2 ekim adet günü ----9ekim adet bitiş geçen ayda 31 ağustosta hasta olmuştum yani düzenli adetim bakalım bu ay neler olucak sence doktora gitmelimiyiz eşimle 5. denememiz olucak adetimden sonraki başlayacağımız .......yoksa 1-2 ay dahamı beklemeliyiz ben gittim bende bişey yok üstten baktı ama kansızlık olduğunu öğrendim 4 gün önce ve folibol verdi sabah tok 1 adet biraz bilgilendirirmisin sen beni görmüş geçirmiş biri olarak cnm neler yapmalıyım sence ? ovulasyon testleri nekadar kullananlar bilgi verebilirmi internetten alamam yaznlız normal eczane fiyatı ve içinde ne kadar var

evt ilk defa yaptım. ben tatlı seyleri çok sevmiyorum. 5 tane incir yemektense suyu daha kolayıma geldi. :)
faydası olmas mı hiç... bi sayfa faydası varmış. yazdım ya:))

Canım 1 sayfa yazdığını gördüm tabiki.sadece şunu öğrenmek istemiştim incirin suyunu içmek yerine kuru inciri yediğimde de yumurtlamaya faydası olurmuki diye.Teşekkürler..

kasıma kaldı umutlar.....

[B ] üzülme cnm bende bugün oldum allah büyük eşlerimiz var sağlıklıyız kendine sıkıntı yapma hiç daha iyi şeyler olucK BELKİ kasım da kim bilir allah bilir işini hiç üzülme bitanemm sakın bak bende çok ağladım başım patlıyor ağrıdan ama çözüm değilki mantıklı düşününce birşey yok ortada ağlıyıcak dedim kendime ve toparladım burdaki arkadaşlarım sayesinde [B ] a.s.

Canım 1 sayfa yazdığını gördüm tabiki.sadece şunu öğrenmek istemiştim incirin suyunu içmek yerine kuru inciri yediğimde de yumurtlamaya faydası olurmuki diye.Teşekkürler..

vardır canım bence. ben 8 incir kaynatıyorum yarım bardak sıvı oluyor.

bugün müjde yok sanırım sayfaların hepsini okuamadım ama sadece sunayın kötü haberini gördüm hayırlısı olsundan başka bişi diyemiyorum canım (

Ben hala beklemedeyim. Henüz kırmızı kartı yemedim hatta şöyle yaptım bu gece yıkandım ve ilişki oldu. neden derseniz genelde sıcak suyu görünce ve ilişkide olduysa sabahı damlar kırmızı kartım meraktan bunları bile yaptım hani olcaksa biran önce olsun die .. hbr vericem.. herkese bol şans hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…